Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten voor waterflessen

De pluspunten van unieketiket.nl

  • Diverse Materialen
  • Beste drukkwaliteit
  • Hoogwaardige Veredelingen
  • Digitaal druk en Offsetdruk
  • Volledig vrij in vorm, afmetingen & kleuren
  • Online prijs calculeren & bestellen
  • Gratis verzending in de EU
  • Veilig online betalen
  • Betaling op factuur mogelijk
etiketten_voor_flessen

Bronwateretiketten in natlijmuitvoering of zelfklevende etiketten op rol

De etikettenmarkt voor bronwateretiketten is een klassiek voorbeeld op het gebied van de natlijmetiketten. Met onze jarenlange ervaring met het drukken van grote en kleine oplagen kunnen we voor elke situatie een goede oplossing bieden.

Naast de oplossing met natlijmetiketten is het natuurlijk ook mogelijk om bedrukte zelfklevende etiketten op rol voor waterflesjes te gebruiken. Wij hebben tal van materialen beschikbaar die goed blijven pakken op plastic of glazen flessen. Bijvoorbeeld glanzend papier, transparantie folie met een no label look, of natuurpapier met structuur. Ook is het mogelijk om uw labels voor mineraalwater van vele speciale afwerkingen te voorzien, zoals een foliepreeg of beschermde lak.

Als u meerdere soorten etiketten wilt laten drukken, bijvoorbeeld een buiketiket én een halsetiket, neemt u dan s.v.p. telefonisch contact op of stuur ons een e-mail, zodat wij een oplossing kunnen aanbieden die is toegespitst op uw behoefte. Uiteraard staan wij ook voor u klaar om alle andere vragen rondom etiketten te beantwoorden.

Gratis proefset

Om een eerste indruk te krijgen van onze standaardmaterialen en afwerkingen, raden wij u aan onze gratis proefset met gestanste voorbeeld etiketten te bestellen. Zo kunt u uzelf overtuigen van onze drukkwaliteit.

Bestel uw proefset

Foutloze drukbestanden maken

Onze drukbestanden-assistent biedt u de mogelijkheid om stapsgewijs met behulp van instructies een correct en vooral foutloos afdrukbestand te maken. Gebruik nu de handige hulp van onze drukbestanden-assistent.

Veelgesteldevragen

In ons overzicht van veelgestelde vragen vindt u op unieketiket.nl antwoorden op (bijna) alle vragen over etiketten, materialen of het bestelproces. Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Stel uw vraag

Speciale aanvraag?

Heeft u een speciaal verzoek of weet u niet zeker of wij uw etiketten kunnen produceren, bel ons op
(+31) (0)30 808 05 97 of stuur een e-mail naar info@unieketiket.nl Ons team geeft u graag uitgebreid en kundig advies. Of bestel de gratis proefset om alle opties eens rustig te bekijken. Overtuig uzelf van onze materialen en speciale etiketafwerkingen.Bestel hier gratis je proefset!!

Andere relevante pagina's:

Vragen? WiJ 
helPen u graag!

Mirjam Verlinden unieketiket.nl