Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten voor waterflessen

De pluspunten van unieketiket.nl

 

etiketten_voor_flessen

Bronwateretiketten in natlijmuitvoering of zelfklevende etiketten op rol

De etikettenmarkt voor bronwateretiketten is een klassiek voorbeeld op het gebied van de natlijmetiketten. Met onze jarenlange ervaring met het drukken van grote en kleine oplagen kunnen we voor elke situatie een goede oplossing bieden.

Naast de oplossing met natlijmetiketten is het natuurlijk ook mogelijk om bedrukte zelfklevende etiketten op rol voor waterflesjes te gebruiken. Wij hebben tal van materialen beschikbaar die goed blijven pakken op plastic of glazen flessen. Bijvoorbeeld glanzend papier, transparantie folie met een no label look, of natuurpapier met structuur. Ook is het mogelijk om uw labels voor mineraalwater van vele speciale afwerkingen te voorzien, zoals een foliepreeg of beschermde lak.

Als u meerdere soorten etiketten wilt laten drukken, bijvoorbeeld een buiketiket én een halsetiket, neemt u dan s.v.p. telefonisch contact op of stuur ons een e-mail, zodat wij een oplossing kunnen aanbieden die is toegespitst op uw behoefte. Uiteraard staan wij ook voor u klaar om alle andere vragen rondom etiketten te beantwoorden.

Gratis materialenboek

Wilt u met eigen ogen zien hoe de materialen en afwerkingen eruitzien? Bestel ons gratis materialenboek! In het boek zijn voorbeelden opgenomen van onze meest gangbare materialen en afwerkingen. Het boek bevat ook kleine samples van de materialen waarmee getest kan worden, zo kunt u er zeker van zijn dat u het juiste materiaal kiest voor uw toepassing.
In het materialenboek vindt u daarnaast handige tips en uitleg over de opmaak van drukbestanden, onze diensten en services en nog veel meer! Het gratis Materialenboek is hier te bestellen.

Drukbestanden aanleveren

Het aanleveren van een goed drukbestand is bepalend voor de succesvolle productie van uw etiketten. Vraag uw ontwerper daarom om onze aanleverspecificaties voor drukbestanden toe te passen op uw etiketontwerp. Volg deze richtlijnen en u weet zeker dat het etiket er perfect uit zal zien. Komt u er toch niet uit? Geen probleem, wij bieden een drukbestandenservice, mee te bestellen bij de opdracht. Onze professionele grafische medewerkers maken uw drukbestanden dan gereed voor druk!

Heeft u nog vragen?

Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar iets specifieks? Ook al zijn wij een onlinedrukkerij, persoonlijk advies blijft toch een cruciaal onderdeel van onze kwaliteit. Wij nemen de tijd om alle individuele wensen van onze klanten werkelijkheid te laten worden, of om op mogelijkheden te wijzen die misschien nog niet eerder zijn overwogen. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl, wij adviseren u graag!

Andere relevante pagina's:

Vragen? WiJ
helPen u graag!