Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten voor waterflessen

De pluspunten van unieketiket.nl

 

waterfles_etiketten

Bronwateretiketten in natlijmuitvoering of zelfklevende etiketten op rol

De etikettenmarkt voor bronwateretiketten is een klassiek voorbeeld op het gebied van de natlijmetiketten. Met onze jarenlange ervaring met het drukken van grote en kleine oplagen kunnen we voor elke situatie een goede oplossing bieden.

Naast de oplossing met natlijmetiketten is het natuurlijk ook mogelijk om bedrukte zelfklevende etiketten op rol voor waterflesjes te gebruiken. Wij hebben tal van materialen beschikbaar die goed blijven pakken op plastic of glazen flessen. Bijvoorbeeld glanzend papier, transparantie folie met een no label look, of natuurpapier met structuur. Ook is het mogelijk om uw labels voor mineraalwater van vele speciale afwerkingen te voorzien, zoals een foliedruk met een goudfolie of  een beschermende lak.

Gratis materialenboek

Wilt u met eigen ogen zien hoe de materialen en afwerkingen eruitzien? Bestel ons gratis materialenboek! In het boek zijn voorbeelden opgenomen van onze meest gangbare materialen en afwerkingen. Het boek bevat ook kleine samples van de materialen waarmee getest kan worden, zo kunt u er zeker van zijn dat u het juiste materiaal kiest voor uw toepassing.
In het materialenboek vindt u daarnaast handige tips en uitleg over de opmaak van drukbestanden, onze diensten en services en nog veel meer! Het gratis Materialenboek is hier te bestellen.

Drukbestanden aanleveren

Het aanleveren van een goed ontwerpbestand is essentieel voor de succesvolle productie van uw etiketten. Vraag uw ontwerper daarom om onze aanleverspecificaties te volgen bij het maken van uw etiketontwerp. Volg deze richtlijnen en u weet zeker dat het etiket er perfect uit zal zien. Komt u er toch niet uit? Geen probleem, wij bieden een drukbestandenservice, mee te bestellen bij de opdracht. Onze professionele grafische medewerkers maken uw drukbestanden vervolgens gereed voor druk!

Heeft u nog vragen?

Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar iets specifieks? Wij zijn een onlinedrukkerij en persoonlijk advies is een cruciaal onderdeel van onze kwaliteit. Wij nemen de tijd om alle individuele wensen van onze klanten werkelijkheid te laten worden en wijzen graag op mogelijkheden die misschien nog niet eerder zijn overwogen.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een email sturen: info@unieketiket.nl,  wij adviseren u graag!

meer informatie:

#1 Voer in de calculator de oplage, aantal soorten, materiaal, afwerkingen en het etiket formaat in.

#2 In de 2e bestelstap configureert u de rollen en geeft u wikkelrichting, roldiameter, afleveradres en eventuele opties op.

#3 Rond de bestelling af, waarna wij starten met de productie. U ontvangt uw etiketten binnen enkele dagen. U kunt de actuele status van uw bestelling op elke gewenst moment controleren op unieketiket.nl onder ‘Mijn Orders’.

Onze ontwerpservice voor etiketten biedt u de mogelijkheid om een professioneel etiket te laten ontwerpen door een van onze grafische ontwerpers volgens uw specificaties en wensen. Na het invullen van het online formulier volgt een briefing met onze grafische afdeling, waar alle resterende vragen worden beantwoord en suggesties worden uitgewisseld. Een grafisch ontwerper zal u gedurende de hele duur van het project begeleiden en voortdurend contact met u houden.

Heeft u vragen over de etiketten, de materialen, het drukproces of de bestelprocedure, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Als u nog hulp nodig heeft, neem dan gewoon contact op met onze professionele klantenservice via mail of telefoon.

Vragen? WiJ
helPen u graag!