Bedrukte etiketten op rol voor waterflesjes | unieketiket.nl
Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten voor waterflessen

Bronwateretiketten in natlijmuitvoering of zelfklevende etiketten op rol

De etikettenmarkt voor bronwateretiketten is een klassiek voorbeeld op het gebied van de natlijmetiketten. Met onze jarenlange ervaring met het drukken van grote en kleine oplagen kunnen we voor elke situatie een goede oplossing bieden.

Naast de oplossing met natlijmetiketten is het natuurlijk ook mogelijk om bedrukte zelfklevende etiketten op rol voor waterflesjes te gebruiken. Wij hebben tal van materialen beschikbaar die goed blijven pakken op plastic of glazen flessen. Bijvoorbeeld glanzend papier, transparantie folie met een no label look, of natuurpapier met structuur. Ook is het mogelijk om uw labels voor mineraalwater van vele speciale afwerkingen te voorzien, zoals een foliepreeg of beschermde lak.

Als u meerdere soorten etiketten wilt laten drukken, bijvoorbeeld een buiketiket én een halsetiket, neemt u dan s.v.p. telefonisch contact op of stuur ons een e-mail, zodat wij een oplossing kunnen aanbieden die is toegespitst op uw behoefte. Uiteraard staan wij ook voor u klaar om alle andere vragen rondom etiketten te beantwoorden.

Speciale aanvraag?

Heeft u een speciaal verzoek of weet u niet zeker of wij uw etiketten kunnen produceren, bel ons op
(+31) (0)30 808 05 97 of stuur een e-mail naar info@unieketiket.nl Ons team geeft u graag uitgebreid en kundig advies. Of bestel de gratis proefset om alle opties eens rustig te bekijken. Overtuig uzelf van onze materialen en speciale etiketafwerkingen.

Bestel hier gratis je proefset!!

Bedrukte natlijmetiketten op rol van unieketiket.nl voor waterflesjes
Bedrukte natlijmetiketten op rol van unieketiket.nl voor waterflesjes
Gratis proefset bestellen

Wilt u met eigen ogen zien hoe de materialen en afwerkingen eruit zien? Bestel onze proefset met bedrukte voorbeelden. Wilt u een specifiek materiaal of afwerking zien? Geef dit aan bij het bestellen.

Bestel uw proefset
Vraag een proefdruk aan

Wilt u 100% zeker zijn dat uw labels bij de eerste bestelling er meteen perfect uitzien? Vraag dan een proefdruk van uw ontwerp aan. Er zijn drie proefdrukopties beschikbaar! Bekijk welke optie bij u past.

Vraag proefdruk aan
Contactformulier

Heeft u nog een vraag voor ons? U kunt ons bellen, of gebruik maken van het contactformulier. U kunt ons bellen op: (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl

Stel uw vraag