Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Bedrukte etiketten voor distilleerderijen

De pluspunten van unieketiket.nl

  • Haarscherpe afdruk
  • Direct online uw prijs berkenen en bestellen
  • Geschikt voor bedrukking door thermische printers
  • Diverse materialen, kleuren en lijmsoorten
  • Eenvoudig te personaliseren dankzij het digitale drukproces
  • Gratis levering in Nederland en binnen Europa
metallic etiket met foliepreeg unieketiket

Bedrukte etiketten voor gedistilleerd- en drankensector

De uitstraling van het merk en het product zijn van groot belang binnen de drankensector. Zeker bij speciale dranken zoals gin, jenever, whisky en likeur is de juiste uitstraling een vereiste om op te vallen tussen het vaak ruime aanbod en is het van belang de beleving van het product optimaal tot zijn recht te laten komen. Dit betekent dat de verpakking, de fles en het etiket van een uitstekende kwaliteit moeten zijn. Bij unieketiket.nl bent u aan het juiste adres voor professionele en hoogwaardige etiketten op rol zodat uw product zeker in het oog zal springen.

unieketiket.nl biedt u materialen en druktechnieken die uw ontwerp naar het hoogste niveau kunnen brengen waardoor het etiket naadloos aansluit op de waarde en de exclusiviteit welke uw producten vertegenwoordigen. Denk bijvoorbeeld aan de speciale materialen waarop wij onze etiketten op rol drukken en aan de hoogwaardige afwerkingsmogelijkheden van de labels zoals het gebruik van goud, zilver of kleurenfolie. Etiketten voorzien van een speciale bewerking zorgen voor een luxueuze en exclusieve uitstraling van uw product.

Dankzij onze moderne druktechnieken wordt u op geen enkele manier gehinderd bij het vormgeven van uw etiketten. U kunt deze volledig personaliseren en unieketiket.nl kan ze in elke vorm en afmeting voor u bedrukken. Of het nu gaat om een rond of rechthoekig etiket, of u kiest voor een label met volledig eigen vorm. Het kan allemaal bij unieketiket.nl!

Maakt u uw likeur, gin, of andere drank in exclusieve, kleine hoeveelheden? Dan is het ook mogelijk om elk etiket een unieke tekst, code of eigen ontwerp mee te geven, zonder dat u verschillende bestellingen hoeft te plaatsen. Vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden!

Bij unieketiket.nl kunt u uw flesetiketten volledig online bestellen. Vul de praktische prijscalculator in. Na het selecteren van gewenste specificaties van uw etiket ziet u direct de totale prijs en de verwachte leverdatum. U weet dus direct waar u aan toe bent en kunt snel, eenvoudig en direct bestellen.

Inspiratie en advies voor uw etiketten

Of u nu al jaren actief bent en precies weet wat voor etiketten u nodig heeft, of net bent begonnen en voor het eerst bedrukte etiketten op rol gaat bestellen, unieketiket.nl staat voor u klaar en helpt u graag verder. Op onze website kunt u veel informatie vinden over bijvoorbeeld onze etiketmaterialen, de verschillende coatings en afwerkingen  en speciale druktechnieken. Komt u er niet uit? Dan kunt u ook altijd terecht bij onze klantenservice.

Laat u inspireren door de etiketten van onze klanten. Bekijk diverse etiketvoorbeelden in onze etikettengalerij of bestel een gratis proefset met bedrukte etiketten.

Bestel uw etiketten op rol online

Bij unieketiket.nl is het mogelijk om uw flesetiketten volledig online te bestellen. Begin door de prijscalculator in te vullen. Na het selecteren van gewenste specificaties van uw etiket ziet u direct de totale prijs en de verwachte leverdatum. U weet dus direct waar u aan toe bent.

Professionele etiketten

  • Hoogwaardige materialen
  • Iedere vorm, ieder formaat
  • Machinaal en handmatig aan te brengen
  • Individuele rolafmetingen

Gratis materialenboek bestellen

Wilt u met eigen ogen zien hoe de materialen en afwerkingen eruitzien? Bestel ons gratis materialenboek! In het boek zijn voorbeelden opgenomen van onze meest gangbare materialen en afwerkingen. Het boek bevat ook kleine samples van de materialen waarmee getest kan worden, zo kunt u er zeker van zijn dat u het juiste materiaal kiest voor uw toepassing.
In het materialenboek vindt u daarnaast handige tips en uitleg over de opmaak van drukbestanden, onze diensten en services en nog veel meer! Het gratis Materialenboek is hier te bestellen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar iets specifieks? Ook al zijn wij een onlinedrukkerij, persoonlijk advies blijft toch een cruciaal onderdeel van onze kwaliteit. Wij nemen de tijd om alle individuele wensen van onze klanten werkelijkheid te laten worden, of om op mogelijkheden te wijzen die misschien nog niet eerder zijn overwogen. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl, voor al uw vragen.

Meer informatie:

Op onze pagina aanleverinstructies vindt u alle belangrijke informatie over hoe de drukbestanden moeten worden aangeleverd.

Wilt u er zeker er van zijn dat uw drukbestand correct is:
Onze drukbestandenservice kan ervoor zorgen dat uw ontwerp-bestanden perfect worden opgemaakt volgens uw wensen én volgens onze eisen.
U kunt onze bestandenservice los bestellen of u kunt de optie tijdens de bestelling van uw etiketten toevoegen aan de order.

Wilt u er vooraf zeker van zijn dat uw etiketten straks aan uw verwachtingen voldoen? Vraag dan eerst een proefdruk aan! U kunt daarmee beter beoordelen of het ontwerp goed tot z’n recht komt voor wat betreft papierkeuze en kleurgebruik. Bekijk welke optie bij u past:

Proefdruk laten maken

In ons overzicht van veelgestelde vragen vindt u op unieketiket.nl antwoorden op (bijna) alle vragen over etiketten, materialen of het bestelproces. Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Vragen? WiJ
helPen u graag!