Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Newsletter

Blijf altijd op de hoogte - met de gratis unieketiket.nl nieuwsbrief

De nieuwsbrief van unieketiket.nl informeert u over de nieuwste producten, aanbiedingen, materialen en ontwikkelingen van onze online drukkerij. Als u op de hoogte wilt blijven van alle aanbiedingen, innovaties en nieuwe producten en diensten en voorzien wilt worden van praktische tips over etiketten en drukbestanden, registreer u dan hier. U ontvangt een e-mail waarin u de ontvangst van de nieuwsbrief moet bevestigen (dubbele opt-in). De naam wordt gebruikt om u persoonlijk aan te spreken.

PS: De nieuwsbrief verschijnt maximaal één keer per maand en wordt verzonden vanaf het adres newsletter@unieketiket.nl. Voeg het adres toe aan uw contacten. Zo weet u zeker dat u onze nieuwsbrief ontvangt en dat deze niet per ongeluk in uw spamfolder terechtkomt. In de voettekst van elke nieuwsbrief vindt u ook de optie om u direct weer af te melden.

Basisgegevens

* = Verplicht

Contactgegevens


Ik ga akkoord met de ontvangst van de maandelijkse nieuwsbrief en incidentele marketing e-mails van unieketiket.nl en accepteer het privacybeleid. Ik kan mijn toestemming op elk moment herroepen via de link “afmelden” in elke e-mailnieuwsbrief of door een e-mail te sturen naar newsletter@unieketiket.nl.

Dank je wel — Controleer a.u.b. uw e-mail.
Dit e-mailadres is niet geldig. Probeer het opnieuw.
Dit e-mailadres is reeds geregistreerd voor de nieuwsbrief.