Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Wijnetiketten op rol bestellen?

De voordelen van unieketiket.nl

wijnetiketten_etikettendrukkerij

Professionele gedrukte wijnetiketten bij unieketiket.nl

Een uitstekende wijn verdient een stijlvolle verpakking. Zo krijgt de consument een goede eerste indruk van de wijn. Een exclusief etiket zorgt ervoor dat de fles zich onderscheidt van die van de concurrent en is tevens het visitekaartje van het wijnhuis.
Bij unieketiket.nl bestelt u de hoogste kwaliteit bedrukte wijnetiketten op rol of aanlijmetiketten. Als de specialist in wijnlabels kunt u bij ons terecht voor unieke etiketmaterialen en alle speciale afwerkingen die uw wijnetiketten doen opvallen tussen de vele andere wijnen op de markt. Denk bijvoorbeeld aan een opvallende goud of koperfolie preeg die de wijnfles een kwalitatieve en opvallende uitstraling geeft! Voor zowel grote als kleine oplages kunt u bij ons terecht en met onze online calculator weet u meteen waar u aan toe bent.

Welk soort materiaal heeft u nodig?

Wij drukken uw ontwerp geheel naar wens als zelfklevende etiketten op rol. Met als voordeel dat de etiketten door de lijmlaag op de achterkant, snel op de wijnflessen geplakt kunnen worden. Alle etiketten laten zich uitstekend zowel machinaal als handmatig verwerken.
U heeft bij ons de keuze uit verschillende papiersoorten – van standaard tot speciale papiersoorten met metallic effect, papier met een aluminium deklaag of folies van poly­etheen (PE) of polypropeen (PP). Speciale papiersoorten voor wijnetiketten als Verge Blanc, Rustique Blanc, Martele en Sable Blanc behoren tot ons standaard assortiment. Ook kunt u bij etiketten bestellen op materialen die geschikt zijn voor gebruik in ijs-emmers. Vraag ernaar bij onze klantenservice!

Veredelingen en afwerkingen zijn de puntjes op de ‘i’

Etiketten voor producten van hoogwaardige kwaliteit vragen soms om een speciale afwerking. Dit geldt zeker voor wijnetiketten, want de flessen zelf hebben namelijk meestal een relatief eenvoudig uiterlijk. Flessen zelf bieden dus vaak geen herkenningswaarde of onderscheidend vermogen, hiervoor zijn de wijnetiketten nodig.
Wij kunnen met onze drukpersen veel speciale veredelingstechnieken uitvoeren. Van UV-lak, goud, zilver of een andere kleur foliepreeg tot een blindpreeg. Vraag ons telefonisch of per e-mail naar alle mogelijkheden.

Proefdruk – Het zekere voor het onzekere nemen

Unieketiket.nl heeft een unieke proefdruk-service. Wilt u 100% zeker weten dat uw wijnfles-etiketten er precies zo uit zien als u van te voren had bedacht, maar nog niet een complete bestelling plaatsen? Bestel dan een proefdruk van uw ontwerp. Er zijn twee proefdrukopties beschikbaar. Bekijk welke optie bij u past.

Gratis materialenboek bestellen

Wilt u met eigen ogen zien hoe de materialen en afwerkingen eruitzien? Bestel ons gratis materialenboek! In het boek zijn voorbeelden opgenomen van onze meest gangbare materialen en afwerkingen. Het boek bevat ook kleine samples van de materialen waarmee getest kan worden, zo kunt u er zeker van zijn dat u het juiste materiaal kiest voor uw toepassing.
In het materialenboek vindt u daarnaast handige tips en uitleg over de opmaak van drukbestanden, onze diensten en services en nog veel meer! Het gratis Materialenboek is hier te bestellen.

Hoe kan ik mijn etiketten bestellen?

Doordat u uw bestelling bij ons compleet online kunt regelen, bespaart u tijd en kosten. Bij unieketiket.nl kunt u uw etiketten in enkele stappen direct online bestellen met behulp van de online calculator.
Uitleg over ons bestelproces vindt u hier. De etiketten worden direct bij u bezorgd of indien gewenst bij de producent waar u mee samenwerkt.

Drukbestanden aanleveren

Een correct en foutloos drukwerkbestand is een voorwaarde voor een efficiënte en snelle verwerking van uw bestelling. Vraag uw ontwerper daarom om onze aanleverspecificaties voor drukbestanden toe te passen op uw etiketontwerp. Volg deze richtlijnen en u weet zeker dat het etiket er perfect uit zal zien. Komt u er toch niet uit? Geen probleem, wij bieden een drukbestandenservice, mee te bestellen bij de opdracht. Onze professionele grafische medewerkers maken uw drukbestanden dan gereed voor druk!

Met spoed uw etiketten nodig?

Met spoed uw etiketten nodig? Wij bieden een express service! Als we alle hulpmiddelen in huis hebben en voldoende capaciteit voor het drukken, kunnen we uw etiketten binnen 2 werkdagen produceren (tegen een toeslag van 25%).

Een proefdruk laten maken?

Wilt u 100% zeker zijn dat uw etiketten bij de eerste bestelling er meteen perfect uitzien? Bestel dan een proefdruk van uw ontwerp. Er zijn twee proefdrukopties beschikbaar. Bekijk welke optie bij u past.

Vertrouw op onze jarenlange ervaring

Als etikettenexpert zijn wij in staat aan alle wensen ten aanzien van uw wijnetiketten te voldoen. Of u nu op zoek bent naar standaard ovale of rechthoekige etiketten, zelfklevend of in aanlijmuitvoering, of dat u een geheel eigen ontwerp wilt laten drukken – wij zorgen met onze moderne drukmachines voor drukwerk van de allerhoogste kwaliteit met een perfecte afwerking. Wij kunnen maatwerkvormen zonder moeite realiseren. Meer veredelingstechnieken vindt u hier.
Wij zijn ervan overtuigd dat u als wijnproducent of wijnhandelaar al uw tijd aan uw wijnen moet kunnen besteden. Laat daarom uw wijnetiketten op rol bedrukken door unieketiket.nl. Via de prijscalulator weet u direct wat het kost en hoe snel u de etiketten in huis heeft! Wel zo makkelijk.

Heeft u nog vragen?

Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar iets specifieks? Ook al werken wij online, persoonlijk advies blijft toch een cruciaal onderdeel van onze kwaliteit. Wij nemen de tijd om alle individuele wensen van onze klanten werkelijkheid te laten worden, of om op mogelijkheden te wijzen die misschien nog niet eerder zijn overwogen.
U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl, wij adviseren u graag!

Alle etiketten op rol oplossingen voor flessen

Vragen? WiJ
helPen u graag!