Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Wijnetiketten op rol bestellen?

De voordelen van unieketiket.nl

  • Diverse Materialen
  • Beste drukkwaliteit
  • Hoogwaardige Veredelingen
  • Digitaal druk en Offsetdruk
  • Volledig vrij in vorm, afmetingen & kleuren
  • Online prijs calculeren & bestellen
  • Gratis verzending in de EU
  • Veilig online betalen
  • Betaling op factuur mogelijk
wijnetiketten_etikettendrukkerij

Professionele gedrukte wijnetiketten bij unieketiket.nl

Een uitstekende wijn verdient een stijlvolle verpakking. Zo krijgt de consument een goede eerste indruk van de wijn. Een exclusief etiket zorgt ervoor dat de fles zich onderscheidt van die van de concurrent en is tevens het visitekaartje van het wijnhuis.
Bij unieketiket.nl bestelt u de hoogste kwaliteit bedrukte wijnetiketten op rol of aanlijmetiketten. Als de specialist in wijnlabels kunt u bij ons terecht voor unieke etiketmaterialen en alle speciale afwerkingen die uw wijnetiketten doen opvallen tussen de vele andere wijnen op de markt. Denk bijvoorbeeld aan een opvallende goud of koperfolie preeg die de wijnfles een kwalitatieve en opvallende uitstraling geeft! Voor zowel grote als kleine oplages kunt u bij ons terecht en met onze online calculator weet u meteen waar u aan toe bent.

Veredelingen en afwerkingen zijn de puntjes op de ‘i’

Etiketten voor producten van hoogwaardige kwaliteit vragen soms om een speciale afwerking. Dit geldt zeker voor wijnetiketten, want de flessen zelf hebben namelijk meestal een relatief eenvoudig uiterlijk. Flessen zelf bieden dus vaak geen herkenningswaarde of onderscheidend vermogen, hiervoor zijn de wijnetiketten nodig.
>Wij kunnen met onze drukpersen veel speciale veredelingstechnieken uitvoeren. Van UV-lak, goud of zilver hot foil preeg tot een blindpreeg. Vraag ons telefonisch of per e-mail naar alle mogelijkheden.

Proefdruk – Het zekere voor het onzekere nemen

Unieketiket.nl heeft een unieke proefdruk-service. Wilt u 100% zeker weten dat uw wijnfles-etiketten er precies zo uit zien als u van te voren had bedacht, maar nog niet een complete bestelling plaatsen? Maak dan gebruik van onze proefdrukservice. Voor een laag bedrag kunt u hiervan gebruik maken.

 

Bestel ons gratis sample boek met bedrukte materialen

Wilt u graag een beter beeld hoe bepaalde papiersoorten aanvoelen of hoe de verschillende veredelingstechnieken er uitzien, vraag dan onze gratis proefset aan. Hierin kunt u talrijke voorbeelden geheel op uw gemak inzien om zo een goede indruk te krijgen van wat er in de hedendaagse etikettendruk allemaal mogelijk is. Dit maakt het nemen van de juiste beslissing een stuk makkelijker.

Gratis proefset

Wilt u met eigen ogen zien hoe de materialen en afwerkingen eruit zien? Bestel onze proefset met bedrukte voorbeelden. Wilt u een specifiek materiaal of afwerking zien? Geef dit aan bij het bestellen.

Bestel uw proefset

Vertrouw op onze jarenlange ervaring

Als etikettenexpert zijn wij in staat aan alle wensen ten aanzien van uw wijnetiketten te voldoen. Of u nu op zoek bent naar standaard ovale of rechthoekige etiketten, zelfklevend of in aanlijmuitvoering, of dat u een geheel eigen ontwerp wilt laten drukken – wij zorgen met onze moderne drukmachines voor drukwerk van de allerhoogste kwaliteit met een perfecte afwerking. Met speciale stansmessen kunnen wij ieder denkbare vorm realiseren, zonder dat de kosten uit de hand lopen. Meer veredelingstechnieken vindt u hier.
Wij zijn ervan overtuigd dat u als wijnproducent of wijnhandelaar al uw tijd aan uw wijnen moet kunnen besteden. Laat daarom uw wijnetiketten op rol bedrukken door unieketiket.nl. Via de prijscalulator weet u direct wat het kost en hoe snel u de etiketten in huis heeft! Wel zo makkelijk.

Welk soort etiket heeft u nodig?

Wij drukken uw ontwerp geheel naar wens als aanlijmetiketten of als zelfklevende etiketten op rol. Laatstgenoemde hebben als voordeel dat zij door de lijmlaag op de achterkant zonder aanvullende stappen op de wijnflessen geplakt kunnen worden. Alle etiketten laten zich uitstekend zowel machinaal als handmatig verwerken.
Nadat u voor aanlijm- of zelfklevende etiketten op rol hebt gekozen, kunt u ook de keuze maken tussen verschillende papiersoorten – van standaard tot speciale papiersoorten met metallic effect, papier met een aluminium deklaag of folies van poly­etheen (PE) of polypropeen (PP). Speciale papiersoorten voor wijnetiketten als Fasson Rustique, Antique, Velmart en Multiprint behoren tot ons standaard assortiment. Vraag ernaar bij onze klantenservice!

Contactformulier

Heeft u nog een vraag voor ons? U kunt ons bellen, of gebruik maken van het contactformulier. U kunt ons bellen op: (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl

Stel uw vraag

Alle etiketten op rol oplossingen voor flessen

Vragen? WiJ
helPen u graag!