Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketafwerkingen en veredelingen: foliepreeg, spotlak laminaat en beschermende lak

Hoogwaardig veredelde etiketten

Foliepreeg etiketten (hot foil)

Etiketten met foliepreeg behoren mede door glans en kleurintensiteit tot een bijzondere klasse. Deze afwerkingen worden ook etiketten met preeg of hot foil etiketten genoemd. Door middel van hitte wordt de folie op het papier aangebracht. Een speciaal voor uw etiket vervaardigde preeg-werktuig maakt de omzetting van al uw ontwerpideeën mogelijk. Tekst, vlakken of contouren: Een preeg maakt van het etiket een fantastische eyecatcher, op deze manier kunt u zich duidelijk van de concurrentie onderscheiden. Veel drukkerijen kunnen geen hot foil etiketten produceren, voor ons daarentegen behoren ze tot de standaard. Gepreegde etiketten zijn verkrijgbaar als zelfklevend op rol.

Digitale afwerkingen

Digitale spot UV-lak

Met een digitale partiële lak, ook wel Spot-UV-lak, of kortweg spotlak genoemd, worden geselecteerde delen van het bedrukte oppervlak met lak afgewerkt en zo visueel en voelbaar geaccentueerd ten opzichte van de rest van het oppervlak. Onze digitale spotlak zet nieuwe standaards voor exclusieve afwerking en geeft uw producten een onderscheidend uiterlijk. Dankzij onze digitaal aangestuurde afwerkingsmachine kan de lak daar worden aangebracht waar u het graag wilt hebben, zonder dat er speciale werktuigen nodig zijn. Dit bespaart kosten, tijd en middelen! Interessant? Bestel uw gratis samples

Digitale folie

Digitale folie is ook een vorm van afwerking die geselecteerde delen van het label benadrukt. In tegenstelling tot foliepreeg, dat wordt aangebracht met een speciale drukplaat, kan digitale folie zonder werktuig worden aangebracht waarbij lak als lijm gebruikt wordt. Dit bespaart u en ons kosten en tijd, omdat er geen dure, voor uw ontwerp op maat gemaakte drukplaat besteld hoeft te worden. De nieuwe digitale folie is verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en koper en als hologramfolie diamant. Andere kleuren op aanvraag. U krijgt de hoogste kwaliteit tegen betaalbare prijzen, zelfs voor kleine oplagen. Laat uw producten opvallen en stel een nieuwe norm voor visuele esthetiek!

Bescherming van uw etiket

Etiketten met beschermende lak

We bevelen altijd aan om minimaal een beschermende lak mee te bestellen. Op de etiketten wordt dan na het drukken een vloeibare lak aangebracht, die met UV licht gedroogd wordt. Deze lak ligt als een beschermende laag op het etiket, fixeert de bedrukking en beschermt het etiket tegen aanrakingen en vroegtijdige verkleuring. Beschermende lak is een optimale afwerking om uw producten gedurende langere tijd optimaal te laten uitkomen. Voor matte papieren bieden we een matte lak en voor glanzende papieren een glans lak. Bij overige materialen kunt u kiezen tussen matlak of glanslak.

Gelamineerde etiketten

Hebben uw etiketten een bijzondere bescherming of glans nodig? Dan komt het lamineren in beeld. Hiervoor worden de etiketten van een speciaal beschermend laminaat voorzien. U kunt uit glanzend en mat laminaat kiezen. In vergelijking met normale UV-lak is laminaat dikker en steviger. Dankzij het lamineren komen ontwerp en kleuren van het etiket nog beter tot hun recht. U zult verrast zijn hoeveel verschil de maar 12µm dunne folie maakt. Deze en andere veredelingsopties en materialen kunt u direct kiezen in onze online calculator. Probeer het uit!

Wat is er nog meer mogelijk bij unieketiket.nl?

Omdat kwaliteit voor ons net zo belangrijk is als voor u, maken wij geen concessies bij de druktechnieken: Wij bieden uitsluitend de hoogste kwaliteit zodat uw producten er perfect uitzien. U heeft bij ons ruime keuze uit diverse papier- en foliesoorten. De papiersoorten en folies zijn net zo veelzijdig als het drukwerk. U kunt ervan verzekerd zijn dat etiket en product optimaal bij elkaar passen. Op verzoek produceren wij uw etiketten ook met reliëflak of blindpreeg. Onze klantenservice adviseert u graag over de verschillende eigenschappen van materialen. In ons gratis materialenboek vindt u alle papiersoorten, folies en veredelingstechnieken.

 

Bestel uw gratis materialenboek

Mogelijk ook interessant:

Etiketten op rol met foliepreeg

Etiket met reliefpreeg

Etiketten met spot lak

Etiketten met spotlak - metallic materiaal

Etiketten met hologram folie

Etiket met reliefpreeg en digitale folie

Etiket met folielaminaat