Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketafwerkingen en veredelingen: foliepreeg, lamineren en beschermende lak

Hoogwaardig veredelde etiketten

Foliepreeg etiketten (hot foil)

Etiketten met foliepreeg behoren mede door glans en kleurintensiteit tot een bijzondere klasse. Deze afwerkingen worden ook etiketten met preeg of hot foil etiketten genoemd. Door middel van hitte wordt de folie op het papier aangebracht. Een speciaal voor uw etiket vervaardigde preeg-werktuig maakt de omzetting van al uw ontwerpideeën mogelijk. Tekst, vlakken of contouren: Een preeg maakt van het etiket een fantastische eyecatcher, op deze manier kunt u zich duidelijk van de concurrentie onderscheiden. Veel drukkerijen kunnen geen hot foil etiketten produceren, voor ons daarentegen behoren ze tot de standaard. Gepreegde etiketten zijn verkrijgbaar als zelfklevend op rol.

Etiketten met beschermende lak

We bevelen altijd aan om minimaal een beschermende lak mee te bestellen. Op de etiketten wordt dan na het drukken een vloeibare lak aangebracht, die met UV licht gedroogd wordt. Deze lak ligt als een beschermende laag op het etiket, fixeert de bedrukking en beschermt het etiket tegen aanrakingen en vroegtijdige verkleuring. Beschermende lak is een optimale afwerking om uw producten gedurende langere tijd optimaal te laten uitkomen. Voor matte papieren bieden we een matte lak en voor glanzende papieren een glans lak. Bij overige materialen kunt u kiezen tussen matlak of glanslak.

Gelamineerde etiketten

Hebben uw etiketten een bijzondere bescherming of glans nodig? Dan komt het lamineren in beeld. Hiervoor worden de etiketten van een speciaal beschermend laminaat voorzien. U kunt uit glanzend en mat laminaat kiezen. In vergelijking met normale UV-lak is laminaat dikker en steviger. Dankzij het lamineren komen ontwerp en kleuren van het etiket nog beter tot hun recht. U zult verrast zijn hoeveel verschil de maar 12µm dunne folie maakt. Deze en andere veredelingsopties en materialen kunt u direct kiezen in onze online calculator. Probeer het uit!

Wat is er nog meer mogelijk bij unieketiket.nl?

Omdat kwaliteit voor ons net zo belangrijk is als voor u, maken wij geen concessies bij de druktechnieken: Wij bieden uitsluitend de hoogste kwaliteit zodat uw producten er perfect uitzien. U heeft bij ons ruime keuze uit diverse papier- en foliesoorten. De papiersoorten en folies zijn net zo veelzijdig als het drukwerk. U kunt ervan verzekerd zijn dat etiket en product optimaal bij elkaar passen. Op verzoek produceren wij uw etiketten ook met reliëflak of blindpreeg. Onze klantenservice adviseert u graag over de verschillende eigenschappen van materialen. In ons gratis materialenboek vindt u alle papiersoorten, folies en veredelingstechnieken.

 

Bestel uw gratis materialenboek

Mogelijk ook interessant:

Bedrukte gelamineerde etiketten met foliepreeg op rol van unieketiket.nl

Etiketten op rol met foliepreeg

Bedrukte gelamineerde etiketten met foliepreeg op rol van unieketiket.nl

Foliepreeg glanzend zilver

Bedrukte gelamineerde etiketten met foliepreeg op rol van unieketiket.nl

Foliepreeg koper

Bedrukte gelamineerde etiketten met foliepreeg op rol van unieketiket.nl

Foliepreeg goud glanzend