Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketafwerkingen en veredelingen: foliepreeg, lamineren en beschermende lak

Hoogwaardig veredelde etiketten

Foliepreeg etiketten (hot foil)

Etiketten met foliepreeg behoren mede door glans en kleurintensiteit tot een bijzondere klasse. Deze etiketten worden etiketten met preeg of hot foil etiketten genoemd. Door middel van hitte wordt de folie op het papier aangebracht. Een speciaal voor uw etiket vervaardigde preegstempel maakt de omzetting van al uw ontwerpideeën mogelijk. Tekst, vlakken of contouren: Een preeg maakt van het etiket een fantastische eyecatcher, op deze manier kunt u zich duidelijk van de concurrentie onderscheiden. Veel drukkerijen kunnen geen hot foil etiketten produceren, voor ons daarentegen behoren ze tot de standaard. Gepreegde etiketten zijn bij ons zowel als aanlijmetiketten verkrijgbaar als zelfklevend op rol.

Gelamineerde etiketten

Uw etiketten hebben een bijzondere bescherming of glans nodig: Hier komt het lamineren in beeld. Hiervoor worden de etiketten van een speciaal beschermend laminaat voorzien. U kunt uit glanzend en mat laminaat kiezen. In vergelijking met normale UV-lak is laminaat dikker en steviger. Dankzij het lamineren komen ontwerp en kleuren van het etiket nog beter tot hun recht. U zult verrast zijn welk een groot verschil de maar 12µm dunne folie maakt. Deze en vele andere veredelingsopties en materialen kunt u direct kiezen in onze online calculator. Probeer het een keer!

Etiketten met UV-lak

Op de etiketten wordt na het drukken een UV-lak aangebracht. Deze lak ligt als een beschermende laag op het etiket en voorkomt het vervagen van de kleuren door zonnestraling. Daarnaast zorgt de lak voor bescherming tegen mechanische beschadiging van de etiketten. Glanzende UV-lak is een optimale afwerking om uw producten nog beter te uit te laten komen. Immers zijn glanzende etiketten beter beschermd en zien de kleuren er bovendien levendiger uit.

Wat is er nog meer mogelijk bij unieketiket.nl?

Omdat kwaliteit voor ons net zo belangrijk is als voor u, maken wij geen concessies bij de druktechnieken: Wij bieden uitsluitend de hoogste kwaliteit zodat uw producten er perfect uitzien. U heeft bij ons ruime keuze uit diverse papier- en foliesoorten. De papiersoorten en folies zijn net zo veelzijdig als het drukwerk. U kunt ervan verzekerd zijn dat etiket en product optimaal bij elkaar passen. Op verzoek produceren wij uw etiketten ook met reliëflak, blindpreeg of spot UV-lak. Onze klantenservice adviseert u graag over de verschillende eigenschappen van materialen. In onze gratis proefset vindt u alle papiersoorten, folies en veredelingstechnieken.

 

Bestel uw proefset

Bedrukte gelamineerde etiketten met foliepreeg op rol van unieketiket.nl
Bedrukte gelamineerde etiketten met foliepreeg op rol van unieketiket.nl
Bedrukte gelamineerde etiketten met foliepreeg op rol van unieketiket.nl
Bedrukte gelamineerde etiketten met foliepreeg op rol van unieketiket.nl