Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten op maat in elke gewenste vorm

De pluspunten van unieketiket.nl

etiketten_op_maat

Bedrukte etiketten met gepersonaliseerde en unieke vormen

Heeft u voor uw producten etiketten nodig die 100% gepersonaliseerd zijn?

Bij unieketiket.nl weten wij dat het materiaal en het ontwerp van een etiket het visitekaartje van een bedrijf is. Etiketten trekken de aandacht van de consument, genereren omzet en vertegenwoordigen het merk.

Om aan al uw speciale wensen te voldoen, kunnen we elke gewenste etiketvorm voor u produceren. Daarnaast bieden wij verschillende soorten papier en afwerkingen aan.

Etiketten-op-maat-elb

Uw etiketten met speciale eigenschappen en op maat gemaakte vormen

Bent u op zoek naar etiketten met unieke eigenschappen? Heeft u misschien zelfklevende etiketten nodig die voorzien zijn van serienummers, barcodes of QR codes? Dit is geen probleem voor unieketiket.nl.

Doordat wij in principe elk etiket kunnen produceren, hebben we klanten die actief zijn in heel verschillende branches. Dus, we kunnen vrijwel in alle gevallen aan uw maatwerk vraag voldoen!

Onze bedrukte etiketten van hoge kwaliteit kunnen helpen uw product te promoten of het voorraadbeheer te optimaliseren. Wij zijn kunnen ook etiketten maken die gebruikt kunnen worden voor thermische printsystemen (direct thermal) en voor met thermisch-transfer printers (thermal transfer).

Ieder etiket gepersonaliseerd?

Wij bieden de mogelijkheid om elk etiket van uw bestelling te personaliseren door bijvoorbeeld op elk etiket een uniek nummer te drukken. Dit wordt ook wel sequentiële nummering genoemd. Een variatie daarop is de mogelijkheid om elk etiket te voorzien van een verschillende naam of code.
Informeer bij onze klantenservice hoe dit in zijn werk gaat.

Gratis materialenboek

Heeft u al een Materialenboek met onze materialen aangevraagd? In het boek zijn voorbeelden opgenomen van onze meest gangbare materialen en afwerkingen. Het boek bevat ook kleine samples van de materialen waarmee getest kan worden, om er zeker van te zijn dat het juiste materiaal is gekozen voor de toepassing. Het gratis Materialenboek is hier te bestellen.

Vraag een proefdruk aan

Wilt u 100% zeker zijn dat uw labels bij de eerste bestelling er meteen perfect uitzien? Bestel dan een proefdruk van uw ontwerp. Bekijk hier de opties die we hiervoor bieden.

Hoe kan ik bestellen?

Weet u welk materiaal u nodig heeft en welke afwerking u wilt gebruiken voor uw etiketten? En heeft u daarnaast de drukbestanden al helemaal definitief? Dan kunt u uw etiketten direct bestellen. Start met het invullen van de online calculator om te berekenen wat uw etiketten gaan kosten. Na het berekenen van de kosten kunt u verder in het orderproces en kunt u onder andere aangeven of de etiketten met standaard of express productie geleverd moeten worden. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende afleveradressen. Indien de etiketten machinaal zullen worden opgeplakt, geef dan de correcte wikkelrichting en kerndiameter aan. Tot slot kunnen de drukbestanden met één upload naar ons worden verstuurd zodat wij de productie in gang kunnen zetten.
Voor meer informatie ga naar de: uitleg over ons bestelproces. De etiketten worden snel bij u bezorgd of indien gewenst bij de producent waar u mee samenwerkt.

Heeft u nog vragen?

Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar iets specifieks? Ook al zijn wij een onlinedrukkerij, persoonlijk advies blijft toch een cruciaal onderdeel van onze kwaliteit. Wij nemen de tijd om alle individuele wensen van onze klanten werkelijkheid te laten worden, of om op mogelijkheden te wijzen die misschien nog niet eerder zijn overwogen.
U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl, voor al uw vragen.

Nuttige links

Vragen? WiJ
helPen u graag!