Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten op maat in elke gewenste vorm

De pluspunten van unieketiket.nl

  • Diverse Materialen
  • Beste drukkwaliteit
  • Hoogwaardige Veredelingen
  • Digitaal druk en Offsetdruk
  • Volledig vrij in vorm, afmetingen & kleuren
  • Online prijs calculeren & bestellen
  • Gratis verzending in de EU
  • Veilig online betalen
  • Betaling op factuur mogelijk
etiketten_op_maat

Bedrukte etiketten met gepersonaliseerde en unieke vormen!

Heeft u voor uw producten etiketten nodig die 100% gepersonaliseerd zijn?

Bij unieketiket.nl weten wij dat het materiaal en het ontwerp van een etiket het visitekaartje van een bedrijf is. Etiketten trekken de aandacht van de consument, genereren omzet en vertegenwoordigen het merk.

Om aan al uw speciale wensen te voldoen, kunnen we elke gewenste etiketvorm voor u produceren. De benodigde gepersonaliseerde stansmessen die hiervoor nodig zijn, kunnen wij binnen 48 uur beschikbaar hebben. Daarnaast bieden wij verschillende soorten papier en afwerkingen aan.

Etiketten-op-maat-elb

Uw etiketten met speciale eigenschappen en op maat gemaakte vormen

Bent u op zoek naar etiketten met unieke eigenschappen? Heeft u misschien zelfklevende etiketten nodig die voorzien zijn van serienummers, barcodes of QR codes? Dit is geen probleem voor unieketiket.nl.

Doordat wij in principe elk etiket kunnen produceren, hebben we klanten die actief zijn in heel verschillende branches. Dus, we kunnen vrijwel in alle gevallen aan uw maatwerk vraag voldoen!

Onze bedrukte etiketten van hoge kwaliteit kunnen helpen uw product te promoten of het voorraadbeheer te optimaliseren. Wij zijn tevens in staat om etiketten te maken die gebruikt kunnen worden in directe thermische printsystemen (direct thermal) en in printers met thermische transfer (thermal transfer).

Gratis proefset

Wilt u met eigen ogen zien hoe de materialen en afwerkingen eruit zien? Bestel onze proefset met bedrukte voorbeelden. Wilt u een specifiek materiaal of afwerking zien? Geef dit aan bij het bestellen.

Bestel uw proefset

Vraag een proefdruk aan

Wilt u 100% zeker zijn dat uw labels bij de eerste bestelling er meteen perfect uitzien? Vraag dan een proefdruk van uw ontwerp aan. Er zijn drie proefdrukopties beschikbaar! Bekijk welke optie bij u past.

Vraag proefdruk aan

En hoe nu verder?

Doordat u uw bestelling bij ons compleet online kunt regelen, bespaart u tijd en kosten. Als professionele etikettenproducent, geven wij u graag vooraf telefonisch uitgebreid persoonlijk advies. U kunt ons bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97 of via de mail info@unieketiket.nl voor al uw vragen. De etiketten worden direct bij u bezorgd of indien gewenst bij de producent waar u mee samenwerkt. Wat dat betreft zijn wij flexibel en snel. Eén telefoontje is voldoende!

Vragen? WiJ
helPen u graag!