Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Papieren etiketten

Kwalitatief hoogwaardige papieren etiketten voor alle toepassingen & producten

De pluspunten van unieketiket.nl

 • Vrij in vorm & ontwerp
 • Foliepreeg
 • Folielaminering
 • UV-beschermende lak
 • Talrijke formaten
 • Hoogwaardige digitaaldruk
 • Eenvoudige verwerking
 • Geschikt voor thermotransferprinters
 • Geen verzendkosten binnen de EU

Papieren etiketten en hun toepassingen

Papieren etiketten worden gebruikt in tal van industrieën. Of het nu gaat om bierflessen, wijnflessen, op koffiepoeder of als prijsetiket in de industrie. Etiketten op rol hebben goede hechtingseigenschappen en zijn gemakkelijk machinaal of handmatig aan te brengen op uw product. Het gelijmde oppervlak zorgt ervoor dat het label stevig op het product blijft zitten.

Alle vrijheid om uw etiket te ontwerpen

Papieren etiketten zijn nog steeds de klassieker onder de etiketten en worden voornamelijk gebruikt in de voedingsindustrie. Bij unieketiket.nl kunt u kiezen uit verschillende papiersoorten. Glanzend wit papier, katoen of gerecycled papier zijn slechts een kleine greep uit onze papiersoorten. Bij unieketiket.nl heeft u ook de mogelijkheid om speciaal papier te kiezen voor uw etiketten. Afhankelijk van het uiterlijk dat u uw product wilt geven – of het nu gaat om hoogwaardige, moderne of ongebruikelijke producten – hebben wij het juiste papier voor uw etiketontwerp.

Bij het ontwerpen van uw papieren etiketten bent u vrij om uw creativiteit de vrije loop te laten. U kunt zelf de vorm (rond, vierkant, unieke vorm) kiezen, maar ook extra afwerkingen, zoals hotfoil of UV-beschermende lak, voor uw papieren label. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Bestel ons gratis materialenboek met voorbeelden van onze standaardmaterialen, laat onze afwerkingen u inspireren en overtuig uzelf van onze drukkwaliteit.

Verschiedene Sorten und Formen von Rollenetiketten.

Onbedrukte etiketten

Bij unieketiket.nl kunt u natuurlijk ook onbedrukte papieren etiketten bestellen. Deze blanco etiketten zijn bijzonder geschikt voor het etiketteren van niet-uniforme producten, zoals levensmiddelen met verschillende gewichten of prijzen.

Etiketten voor de voedingsindustrie

Papieren etiketten worden van oudsher voornamelijk gebruikt voor de etikettering van levensmiddelen. Ook hier kan een keuze worden gemaakt tussen natlijm en zelfklevende etiketten op rol. Afhankelijk van hoe u de etiketten intern verwerkt en – machinaal of met de hand – op het product aanbrengt, moet het juiste etikettype en de juiste wikkelrichting worden gekozen.

Materialen

Kies tussen hoogglans, mat of ongestreken papier. Naast de standaardmaterialen die u in de calculator vindt, hebben we nog tal van andere papieren en films in ons portfolio. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact op met onze klantenservice, per mail via info@unieketiket.nl. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur op +31 (0)30 808 05 97. Wij adviseren u graag!

Wat zijn de volgende stappen?

Bent u een ondernemer, groothandelaar of marketeer en heeft u een competente partner nodig om uw etiketten te bedrukken? Dan is unieketiket.nl de juiste partner voor u! Wij produceren uw etiketten op rol of op A4 vel, in de beste kwaliteit! Of het nu gaat om de voorkant, achterkant of halsetiket, rechthoekig, rond of ovaal, bedrukt of onbedrukt. Dankzij ultramoderne drukmachines en efficiënte processen kunnen wij u snelle leveringen zonder verzendkosten garanderen. Het proces:

 1. Bestel uw gratis materialenboek direct online als u nog niet weet welk materiaal u wenst. U ontvangt uw exemplaar snel om een geschikt materiaal te kunnen selecteren.
 2. Bereken de prijs van uw etiketten eenvoudig online. Kies hoeveelheid, type, grootte, materiaal en afwerking. Voorafgaand aan de bestelling kunt u uw offerte per e-mail laten toesturen.
 3. Daarna kunt u uw bestelling voortzetten en verdere parameters configureren, zoals wikkelrichting, diameter van de rolkern en express productie en verzending.
 4. Na succesvolle bestelling en betaling ontvangt u uw upload-ID per mail. Hiermee kunt u uw drukbestanden direct online uploaden in het klantenmenu.
 5. Afhankelijk van de door u gekozen verzendmethode ontvangt u uw etiketten binnen vier tot acht dagen.

Een proefdruk laten maken?

U weet al welk materiaal uw voorkeur heeft, maar u weet nog niet zeker of het geschikt is voor de door u gewenste toepassing?
Wilt u 100% zeker zijn dat uw etiketten bij de eerste bestelling er meteen perfect uitzien?
Bestel dan een proefdruk van uw ontwerp. Er zijn twee proefdrukopties beschikbaar. Bekijk welke optie bij u past. U heeft de proefdruk van uw etiketten snel in huis, wat u de mogelijkheid biedt om de etiketten te testen voordat u grotere aantallen bestelt.

De juiste manier om uw drukbestanden aan te leveren

Een correct en foutloos drukwerkbestand is een voorwaarde voor een efficiënte en snelle verwerking van uw bestelling. Vraag uw ontwerper daarom om onze aanleverspecificaties voor drukbestanden toe te passen op uw etiketontwerp. Volg deze richtlijnen en u weet zeker dat het etiket er perfect uit zal zien. Komt u er toch niet uit? Geen probleem, wij bieden een drukbestandenservice, mee te bestellen bij de opdracht. Onze professionele grafische medewerkers maken uw drukbestanden dan gereed voor druk!