Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Papieren etiketten

Kwalitatief hoogwaardige papieren etiketten voor alle toepassingen & producten

De pluspunten van unieketiket.nl

 • Vrij in vorm & ontwerp
 • Foliepreeg
 • Folielaminering
 • UV-beschermende lak
 • Talrijke formaten
 • Hoogwaardige digitaaldruk
 • Eenvoudige verwerking
 • Geschikt voor thermotransferprinters
 • Geen verzendkosten binnenn de EU

Papieren etiketten en hun toepassingen

Papieren etiketten worden gebruikt in tal van industrieën. Of het nu gaat om bierflessen, wijnflessen, op koffiepoeder of als prijsetiket in de industrie. Papieren etiketten kunnen zowel zelfklevende etiketten op rol als etiketten welke met natlijm bevestigd worden zijn. Etiketten op rol hebben betere hechtingseigenschappen dan klassieke natlijm-etiketten. Het gelijmde oppervlak zorgt ervoor dat het label stevig op het product zit, zelfs bij hoge vochtigheid en temperatuurschommelingen.

Alle vrijheid om uw etiket te ontwerpen

Papieren etiketten zijn nog steeds de klassieker onder de etiketten en worden voornamelijk gebruikt in de voedingsindustrie. Bij unieketiket.nl kunt u kiezen uit verschillende papiersoorten. Glanzend wit papier, katoen of gerecycled papier zijn slechts een kleine greep uit onze papiersoorten. Bij unieketiket.nl heeft u ook de mogelijkheid om speciaal papier te kiezen voor uw etiketten. Afhankelijk van het uiterlijk dat u uw product wilt geven – of het nu gaat om hoogwaardige, moderne of ongebruikelijke producten – hebben wij het juiste papier voor uw etiketontwerp.

Bij het ontwerpen van uw papieren etiketten bent u geheel vrij om uw creativiteit de vrije loop te laten. U kunt vrijelijk de vorm (rond, vierkant, unieke vorm) kiezen, maar ook extra afwerkingen, zoals hotfoil of UV-beschermende lak, voor uw papieren label. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Bestel gewoon onze gratis proefset met voorbeelden van etiketten van onze standaardmaterialen, laat onze afwerkingen op u van invloed zijn en overtuig uzelf van onze drukkwaliteit.

Verschiedene Sorten und Formen von Rollenetiketten.

Onbedrukte etiketten

Bij unieketiket.nl kunt u natuurlijk ook onbedrukte papieren etiketten bestellen. Deze blanco etiketten zijn bijzonder geschikt voor het etiketteren van niet-uniforme producten, zoals levensmiddelen met verschillende gewichten of prijzen.

Etiketten voor de voedingsindustrie

Papieren etiketten worden van oudsher voornamelijk gebruikt voor de etikettering van levensmiddelen. Ook hier kan een keuze worden gemaakt tussen natlijm en zelfklevende etiketten op rol. Afhankelijk van hoe u de etiketten intern verwerkt en – machinaal of met de hand – op het product aanbrengt, moet het juiste etikettype en de juiste wikkelrichting worden gekozen.

Materialen

Kies tussen hoogglans, mat of ongestreken papier. Naast het standaardmateriaal dat u in de calculator vindt, hebben we nog tal van andere papieren en films in ons portfolio. Neem gewoon contact met ons op per mail op info@unieketiket.nl of u heeft de mogelijkheid om ons van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch te bereiken op +31 (0)30 808 05 97. Wij adviseren u graag!

Wat zijn de volgende stappen?

Bent u een ondernemer, groothandelaar of marketeer en heeft u een competente partner nodig om uw etiketten te bedrukken? Dan is unieketiket.nl de juiste partner voor u! Wij produceren uw zelfklevende- en natlijmetiketten in de beste kwaliteit! Of het nu gaat om de voorkant, achterkant of halsetiket, rechthoekig, rond of ovaal, bedrukt of onbedrukt. Dankzij ultramoderne drukmachines en efficiënte processen kunnen wij u snelle leveringen zonder verzendkosten garanderen. Het proces:

 1. Bestel uw gratis proefset direct online als u nog niet weet welk materiaal u wenst. U ontvangt uw exemplaar binnen enkele dagen en kunt een geschikt materiaal selecteren.
 2. Bereken de prijs van uw etiketten eenvoudig online. Kies hoeveelheid, type, grootte, materiaal en afwerking. Voorafgaand aan de bestelling kunt u uw offerte per e-mail laten toesturen.
 3. Daarna kunt u uw bestelling voortzetten en verdere parameters configureren, zoals wikkelrichting, diameter van de rolkern en express productie en verzending.
 4. Na succesvolle bestelling en betaling ontvangt u uw upload-ID per mail. Hiermee kunt u uw drukbestanden direct online uploaden in het klantenmenu.
 5. Afhankelijk van de door u gekozen verzendmethode ontvangt u uw etiketten binnen vier tot acht dagen.

Onze gratis proefset

Bestel onze gratis proefset om te bekijken en overtuig uzelf van onze drukkwaliteit en het effect van onder andere hot foil, UV-lak.

De juiste manier om uw drukbestanden aan te leveren

Om ervoor te zorgen dat uw bestelling zo soepel mogelijk verloopt, vragen wij u onze richtlijnen voor de aanlevering van drukbestanden te volgen. U bent van harte welkom om het informatieblad te downloaden, zodat u het altijd bij de hand hebt bij het maken van uw gegevens.

Vragen? WiJ 
helPen u graag!

Mirjam Verlinden unieketiket.nl

Wat u ook nog zou kunnen interesseren: