Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten op A4 vellen

Bestel uw etiketten stickers nu op een praktisch Din A4-vel

De voordelen van unieketiket.nl

 • Uw eigen ontwerp gedrukt: u bepaalt de vorm en het formaat
 • Eenvoudig van het rugvel te nemen en op te plakken
 • Snel en makkelijk bestellen: online-calculator
 • Vell in A4 formaat: ideaal voor kleinere oplagen
 • Gratis verzending in EU
 • Express productie mogelijk
 • Ook als onbedrukte etiketten stickers verkrijgbaar
 • Meerdere soorten binnen een opdracht te combineren

Etiketten op A4 vellen - wat zijn dat?

Deze etiketten zijn – zoals de naam al aangeeft – gedrukt op vellen in A4 formaat en zijn de tegenhanger van de klassieke etiketten op rol. Vooral bij kleine oplagen kan het de moeite waard zijn om op een vel te drukken in plaats van op een rol. Bedrukte stickers op vel zijn geschikt om handmatig aan te brengen, ze kunnen eenvoudig van het vel worden afgehaald en direct op het product worden aangebracht. Labels op vellen zijn niet geschikt voor machinale afwerking.

Beschikbare materialen voor A4 vellen

U kunt kiezen uit papier- en vinyl sticker materialen:

 • Wit papier 80g, FSC mix credit
 • Natuurpapier met structuur creme-wit 90g, FSC mix credit
 • PP-folie glanzend wit 60µ
 • PP-folie glanzend wit 60µ
 • PP-folie transparant 60µ

Wij kunnen uw sticker maken zonder bedrukking! Selecteer bij de bestelling van uw etiketten stickers, bij kleuren: ‘blanco (geen kleur)’.

Stickers in uw eigen ontwerp op vel

Uw stickers op A4-vellen kunt helemaal zelf ontwerpen in kleur of zwart wit, in de vorm en de maat die u nodig heeft. Ook kunnen, net als bij onze etiketten op rol, verschillende soorten etiketten op A4-vellen in één opdracht worden gecombineerd, mits ze dezelfde maat en vorm hebben. De verschillende soorten komen altijd op aparte vellen. Bijzondere afwerkingen met folie- of reliëfdruk zijn op A4 vellen niet mogelijk, maar wel als roletiketten.

zelfklevende_stickers_op_A4-vel

Etiketten op A4 vel of op rol?

Bij unieketiket.nl heeft u de keuze tussen etiketten of stickers op vellen en etiketten op rol. Afhankelijk van de eisen, de toepassing en hoe de etiketten op het product worden geplakt, verschilt het welk van de twee soorten labels het meest geschikt is. Lees meer over onze zelfklevende etiketten op rol en ontdek welk type etiket het beste bij u en uw product past.

Hoe kan ik bestellen?

Doordat u uw bestelling bij ons makkelijk zelf online kunt regelen, bespaart u tijd en kosten. Bestel uw etiketten en stickers makkelijk online in enkele stappen met onze online calculator. Selecteer het tabblad A4 vellen in de boven in de calculator.
De etiketten worden direct bij u bezorgd of geef een ander leveradres op.

Heeft u nog vragen?

Wij geven u graag persoonlijk advies. U kunt ons op werkdagen van 9 tot 5 direct bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97.

Natuurlijk kunt u ook een email sturen: info@unieketiket.nl.We helpen u graag!

Meer informatie:

Op onze pagina aanleverinstructies vindt u alle belangrijke informatie over hoe de drukbestanden moeten worden aangeleverd.

Met onze drukbestanden-assistent kunt u een template opvragen in uw etiket-formaat, als basis voor een correct drukbestand.

Hulp nodig bij de opmaak van de drukbestanden?
Onze drukbestandenservice kan ervoor zorgen dat uw ontwerp-bestanden perfect worden opgemaakt volgens uw wensen én volgens onze eisen.

U kunt de bestandenservice los bestellen of u kunt de optie tijdens de bestelling van uw etiketten toevoegen aan de order.

Heeft u de A4 vellen met zelfklevende etiketten of stickers snel nodig? We bieden een express service

Vragen? WiJ
helPen u graag!