Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten op A4 vellen

Bestel uw etiketten nu op een praktisch Din A4-vel

De voordelen van unieketiket.nl

  • Ideaal voor kleinere oplages
  • Eenvoudig van het rugvel te nemen en op te plakken
  • Volledige vrije keuze voor vorm, formaat en ontwerp
  • Direct via de online-calculator bestellen
  • Gratis verzending binnen de EU
  • Express productie mogelijk
  • Ook als onbedrukte etiketten verkrijgbaar
  • Meerdere soorten binnen een opdracht te combineren

Etiketten op A4 vellen - wat zijn dat?

Deze etiketten zijn – zoals de naam al aangeeft – gedrukt op Din A4 vellen en zijn de tegenhanger van de klassieke etiketten op rol. Vooral bij kleine oplagen kan het de moeite waard zijn om op een vel te drukken in plaats van op een rol. Etiketten op vel zijn geschikt om handmatig aan te brengen, ze kunnen eenvoudig van het dragermateriaal worden afgehaald en direct op het product kunnen worden aangebracht. Labels op vellen zijn niet geschikt voor machinale afwerking.

Beschikbare materialen voor A4 vellen

U kunt kiezen uit ons wit papier 80g, natuurpapier met structuur wit 90g, witte PP-folie 60µ en transparante PP-folie 60µ. Uiteraard kunnen wij de door u gewenste etiketten ook blanco leveren.

Etiketten op vellen - individueel ontworpen

Uw etiketten op A4-vellen kunnen eveneens volledig vrij zijn in vorm, formaat en ontwerp. Bovendien kunnen, net als bij onze etiketten op rol, verschillende soorten etiketten op A4-vellen in één opdracht worden gecombineerd. De verschillende soorten komen altijd op aparte vellen. Bijzondere afwerkingen met folie- of reliëfdruk zijn op A4 vellen niet mogelijk.

Etiketten op A4 vel of op rol?

Bij unieketiket.nl heeft u de keuze tussen etiketten op vellen en etiketten op rol. Afhankelijk van de eisen, het toepassingsgebied en de verdere verwerking verschilt het welk van de twee soorten labels het meest geschikt is. Lees meer over onze zelfklevende etiketten op rol en ontdek welk type etiket het beste bij u, uw wensen en uw product past.

Hoe kan ik bestellen?

Doordat u uw bestelling bij ons compleet online kunt regelen, bespaart u tijd en kosten.
Bij unieketiket.nl kunt u uw etiketten in enkele stappen direct online bestellen met behulp van de online calculator.Selecteer het tabblad A4 vellen in de rechterbovenhoek van de calculator.
Uitleg over hoe u kunt bestellen vindt u hier.
De etiketten worden direct bij u bezorgd of indien gewenst bij de producent waar u mee samenwerkt.

Heeft u nog vragen?

Als professionele etikettenproducent, geven wij u graag persoonlijk advies. U kunt ons bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl, voor al uw vragen.

Meer informatie:

Bij unieketiket.nl hechten wij veel belang aan de klantenservice en de tevredenheid. In de rubriek “Over ons” kunt u de mensen achter unieketiket.nl leren kennen. Wij helpen u graag en beantwoorden uw vragen vakkundig en tot in detail.

Vragen? WiJ
helPen u graag!