Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten op A4 vellen

Bestel uw etiketten nu op een praktisch Din A4-vel

De voordelen van unieketiket.nl

  • Ideaal voor kleinere oplages
  • Eenvoudig van het rugvel te nemen en op te plakken
  • Volledige vrije keuze voor vorm, formaat en ontwerp
  • Direct via de online-calculator bestellen
  • Gratis verzonden binnen de EU
  • Express productie mogelijk
  • Ook als onbedrukte etiketten verkrijgbaar
  • Meerdere soorten binnen een opdracht te combineren

Etiketten op A4 vellen - wat zijn dat?

Deze etiketten zijn – zoals de naam al aangeeft – gedrukt op Din A4 vellen en zijn de tegenhanger van de klassieke etiketten op rol. Vooral bij kleine oplagen kan het de moeite waard zijn om op een vel te drukken in plaats van op een rol. Etiketten op vel zijn geschikt om handmatig aan te brengen. Doordat ze eenvoudig van het dragermateriaal kunnen worden afgepeld en direct op het product kunnen worden aangebracht. Labels op vellen zijn niet geschikt voor machinale afwerking.

Etiketten op vellen - individueel ontworpen

Uw etiketten op A4-vellen kunnen eveneens volledig vrij zijn in vorm, formaat en ontwerp. Alleen een extra afwerking met folie- of reliëfdruk is niet mogelijk. Bovendien kunnen, net als bij onze klassieke etiketten op rol, verschillende soorten etiketten op A4-vellen in één volgorde worden gecombineerd. U kunt kiezen uit ons wit papier 80g, ongestreken papier wit 80g, glanzend zilverkleurig papier 80g, witte PP-folie 60µ en transparante PP-folie 60µ. Uiteraard kunnen wij de door u gewenste etiketten ook blanco leveren.

Etiketten op A4 vel eenvoudig via de calculator bestellen

U kunt onze A4-vellen ook eenvoudig bestellen met behulp van onze online calculator. Selecteer gewoon het tabblad “A4 vellen” A4-vellen in de rechterbovenhoek van de calculator. U kunt dan zoals gewoonlijk alle belangrijke parameters invoeren en onmiddellijk de prijs, het aantal vellen en de verwachte leveringsdatum ontvangen. U kunt ook de volgende knop gebruiken om direct uw etiketten op A4-vellen te berekenen:

Nu berekenen

Wat zijn etiketten op rol?

Bij unieketiket.nl heeft u de keuze tussen etiketten op vellen en de klassieke etiketten op rol. Afhankelijk van de eisen, het toepassingsgebied en de verdere verwerking verschilt het welk van de twee soorten labels het meest geschikt is. Lees meer over onze zelfklevende etiketten op rol en ontdek welk type etiket het beste bij u, uw wensen en uw product past.

Wij beantwoorden graag uw vragen

Bij unieketiket.nl kunt u uw etiketten in enkele stappen direct online bestellen met behulp van de online calculator. We hebben hier voor u samengevat hoe de bestelling precies werkt.Hoewel unieketiket.nl een online etikettendrukkerij is, zijn klanttevredenheid en service voor ons zeer belangrijk. Als u vragen heeft over onze etiketten op A4-vellen of over een andere aanvraag, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur telefonisch bereiken op +31 (0)30 808 05 97 of stuur een e-mail naar info@unieketiket.nl.

Meer informatie:

Bij unieketiket.nl heeft u de mogelijkheid om uw bestelproces te automatiseren en zo te versnellen. Deze oplossing is met name geschikt voor klanten die dagelijks behoefte hebben aan kleine oplages of die direct vanuit hun winkel orders willen genereren zonder telkens een handmatige bestelling te hoeven maken. Meer informatie over: Automatisering van etikettenbestellingen.

Bij unieketiket.nl hechten wij veel belang aan de klantenservice en de tevredenheid. In de rubriek “Over ons” kunt u de mensen achter unieketiket.nl leren kennen. Wij helpen u graag en beantwoorden uw vragen vakkundig en tot in detail.

Vragen? WiJ
helPen u graag!