Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Folielaminering

Bescherming en veredeling van uw etiketten

Voordelen van folielaminering

  • hoogwaardig effect
  • beschermt tegen slijtage en vocht
  • glanzend of matte afwerking
  • verhoogt de sterkte
  • verhoogt de scheurbestendigheid
  • verlengt de levensduur van uw etiketten
Folienkaschierung

Wat is folielaminering?

Folielamineren is het proces waarbij drukmateriaal zoals papier of folie wordt bedekt met een plastic folie.

Lamineren verhoogt de sterkte van uw etiketten, beschermt het materiaal tegen slijtage en zorgt ervoor dat het langer meegaat.

Filmlamineren is de ideale oplossing voor producten die vaak worden gebruikt en behandeld. De vuil- en vochtwerende folie in mat of glanzende uitvoering is – net als het complete etiket – onderdeel van de marketing van uw product. Zo verhoogt de glanzende of matte laminering de uitstraling van uw producten en geeft ze een toegevoegde waarde. Het is echter niet alleen het uiterlijk, maar ook het gevoel van uw etiketten dat positief wordt beïnvloed.

Onze mogelijkheden om uw etiketten te veredelen

Bij unieketiket.nl bieden wij u diverse mogelijkheden om uw etiketten te veredelen. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt met alle mogelijke opties.

Bestelproces

Hoe u uw zelfklevende etiketten op rol direct online bij unieketiket.nl kunt bestellen, hebben wij samengevat in een stap-voor-stap handleiding voor het bestelproces.

Wij geven u graag advies!

Heeft u meer informatie nodig over folielamineren? Of wilt u weten of deze afwerking geschikt is voor uw etikettenontwerp? Onze klantenservice beantwoordt graag uw vragen – snel en vakkundig. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer  +31 (0)30 808 05 97 of per e-mail naar info@unieketiket.nl.

Over ons

Wie of wat is eigenlijk unieketiket.nl? Op de pagina Over ons stelt de online etikettendrukkerij zich voor en ziet u in één oogopslag wie de juiste contactpersoon is voor uw aanvraag.

 

Wat ook interessant voor u kan zijn:

Vragen? WiJ
helPen u graag!