Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Blanco etiketten

Onbedrukte etiketten voor alle branches

De pluspunten van unieketiket.nl

  • Vrije keuze in formaat en vorm
  • Groot assortiment papier en  folies
  • Gratis verzending binnen de EU
  • Geschikt voor thermodirect of -transferprinters
  • Eenvoudige verdere verwerking
  • Express produktie mogelijk

Wat zijn blanco etiketten?

Blanco stickers of – etiketten zijn onbedrukte zelfklevende etiketten op rol of op A4 vellen, en kunnen gebruikt worden voor diverse toepassingen. Om er enkele te noemen: om te bedrukken met een thermo-printer of voor handmatige beschrijving.

Waar worden onbedrukte etiketten voor gebruikt?

Blanco etiketten worden overal gebruikt waar niet-uniforme producten moeten worden geëtiketteerd. Dit kunnen goederen zijn zoals levensmiddelen met verschillende gewichten en verschillende prijzen. Ze kunnen ook handmatig beschreven worden of worden bedrukt met een speciale printer. Blanco etiketten worden geproduceerd als zelfklevende etiketten.

Blanco_etiketten op rol

Wat zijn de voordelen van blanco etiketten?

Het grootste voordeel van blanco etiketten is dat u de mogelijkheid heeft om deze individueel te bedrukken. Vooral bij de productie en verpakking van levensmiddelen worden onbedrukte etiketten veel toegepast. De etiketten kunnen met variabele gewichten en prijzen worden bedrukt, bijvoorbeeld voor fruit, groenten of vleesproducten. Ze worden ook gebruikt in archieven of bibliotheken voor het markeren van media met verschillende barcodes. Ze kunnen ook handmatig beschreven worden. In het algemeen worden blanco etiketten op rol gebruikt wanneer een uniforme etikettering niet mogelijk is.

Hoe worden onbedrukte etiketten op rol verwerkt?

Blanco etiketten op rol kunnen ook mechanisch of handmatig worden aangebracht net zoals andere etiketten. Afhankelijk van het materiaal kunnen de etiketten met verschillende printers of handmatig bedrukt. Als de etiketten bedrukt zullen worden met een speciale printer, informeer dan bij uw printerleverancier welke rolconfiguratie en welke maat rolkern moet worden toegepast.

Van welk materiaal kunnen blanco etiketten worden gemaakt?

Blanco etiketten kunnen worden geleverd op papier of (PP of PE) folie voor gebruik in speciale printers.

Bestel ons gratis materialenboek om een goed overzicht van de mogelijkheden te krijgen van de materialen die wij bieden. Met de samples in het boek kan ook getest worden, zodat u er zeker van bent dat het juiste materiaal is gekozen voor de toepassing.

Als u een bepaald materiaal voor uw etiketten nodig heeft, adviseert onze klantenservice u graag.

Blanco stickers voor thermo druktechnieken

Bij unieketiket.nl heeft u ook de mogelijkheid om etiketten te bestellen van speciaal materiaal geschikt voor thermische printers.

Een thermo-Direct printer werkt met een verwarmde printkop die direct, dus zonder inkt-lint op het papier drukt. Het etiketten materiaal hiervoor moet een speciaal hitte gevoelig papier zijn: in onze calculator is dit materiaal te vinden als ‘thermal-direct printpapier 70g.
Een thermal-Transfer printer werkt met hitte in combinatie met een inkt-lint.
Het etiketten materiaal hiervoor moet een glad oppervlak hebben, ofwel gecoate papieren of kunststof materialen (PP of PE) met een lak komen in aanmerking, zoals ons glanzend papier 80g, mat papier 90g en PP glanzend wit. Deze materialen zijn te selecteren in onze calculator.

In welke vormen zijn blanco etiketten verkrijgbaar?

Net als bij bedrukte etiketten is de verscheidenheid aan vormen bijna onbeperkt. Naast de standaardvormen vierkant, ovaal en rond zijn ook maatwerk vormen mogelijk.  Indien u vragen hierover heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Meer informatie

Bij unieketiket.nl kunt u uw blanco etiketten direct online bestellen met behulp van de online calculator.
Let op dat u bij ‘kleuren’ kiest voor blanco.

Uitleg over hoe u kunt bestellen vindt u hier.

De verwachte levertijd van een bestelling komt, na het invullen van onze on-line calculator u in de calculator, direct rechts in beeld. Omdat de blanco etiketten geen bedrukking nodig hebben, zal een opdracht ca. 1 dag sneller geproduceerd worden dan aangegeven.
Heeft u uw etiketten heel snel nodig? Wij bieden een express-productieservice.

Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar iets specifieks? Persoonlijk advies is een cruciaal onderdeel van onze service.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9:00 en 17:00 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl, wij adviseren u graag!

Vragen? WiJ
helPen u graag!