Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Metallic etiketten op rol in alle vormen en formaten

Speciaal effect door metallic kleuren & foliepreeg

  • online bestellen
  • alle metallic kleuren verkrijgbaar
  • vrij in vorm & design
  • alle kleuren & formaten
  • hoogwaardige drukkwaliteit
  • premium foliepreeg
  • snelle productie
  • Geen verzendkosten binnen de EU
  • Express-productie
  • gratis materialenboek
metallic etiket met foliepreeg unieketiket

Drukken van metallic etiketten en stickers

Als premium etikettendrukkerij bieden wij u de mogelijkheid om etiketten met metallic effect te laten produceren voor merken, bedrijven en producten in alle mogelijke vormen en maten. U kunt kiezen uit: Foliepreeg, toegepast op het materiaal naar keuze of het gebruik van zilverkleurig papier of PP-materiaal. Het uiteindelijke resultaat verschilt per methode. Wij raden u daarom aan om ons gratis materialenboek aan te vragen en beide methodes te vergelijken aan de hand van de voorbeelden in het boek.

Foliepreeg

Foliepreeg of “hot foil” is de  meest ambachtelijke en hoogst kwalitatieve afwerking die wij bieden als het gaat om toepassing van metallic elementen op uw etiketten. Foliedruk wordt veel gebruikt door topmerken om een luxueus uitziend label te creëren op het verkooppunt. Denk aan wijn, cosmetica en luxe producten in dure glazen en flessen. Het aanbrengen van hot foil op uw individuele etiketten is een stansproces, geen drukproces, en dus duurder om te produceren door de benodigde unieke werktuigen en extra set-up kostenvan de verwerkingsmachine. Als premium labelprinter bieden wij foliepreeg standaard aan. Zo kunt u de kosten direct op onze website berekenen met onze online calculator.
Naast de in de calculator te kiezen foliekleuren, zoals goud en -zilver, kunnen wij u ook tal van andere kleuren in mat of glanzend aanbieden. Staat uw kleur er niet bij? Vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden en eventueel beschikbare samples.

Metallic kleuren simuleren met zilverkleurig materiaal

Heeft u een merk of een bedrijf met veel verschillende producten of variëteiten, dan is het efficient om gebruik te maken van digitale druk voor uw etiketten. Zolang u voor alle etiketten hetzelfde materiaal gebruikt en het etiketformaat gelijk blijft, kunnen wij alle etiketten in één keer combineren bij de productie.
Voor het maken van metallic etiketten en stickers met behulp van digitaal printen, nemen wij een materiaal met een metallic ondergrond zoals zilverkleurig papier of zilver PP-folie. Vervolgens bedrukken we de etiketten met (CMYK-) 4-kleurendruk. Dit betekent dat wij de metallic eigenschappen van het materiaal (zilver)  en dit bedrukken met bijvoorbeeld geel om goud te simuleren. Op zoek naar een metallic rood? Geen probleem, we printen gewoon een rode kleur op de metallic ondergrond.

Wat is de volgende stap?

1. Ons materialenboek

Bestel ons gratis materialenboek met diverse materialen om een goede indruk van alle mogelijkheden te krijgen. In het boek zijn voorbeelden opgenomen van onze meest gangbare materialen en afwerkingen, inclusief voorbeelden van zilverkleurig materiaal en foliepreeg. Het boek bevat ook kleine samples van de materialen waarmee getest kan worden, zo kunt u er zeker van te zijn dat u het juiste materiaal kiest voor uw toepassing.

2. Proefdruk van uw etiketten ontwerp

U weet al welke materialen en afwerkingen u nodig heeft, maar wilt eerst testen of uw ontwerp er wel goed uit zal zien op dit materiaal? Maak dan gebruik van de proefdrukservice van unieketiket.nl.

3. Drukbestanden

Het aanleveren van een goed drukbestand is bepalend voor de succesvolle productie van uw etiketten. Vraag uw ontwerper daarom om onze aanleverspecificaties voor drukbestanden toe te passen op uw etiketontwerp. Volg deze richtlijnen en u weet zeker dat het etiket er perfect uit zal zien. Komt u er toch niet uit? Geen probleem, wij bieden een drukbestandenservice, mee te bestellen bij de opdracht. Onze professionele grafische medewerkers maken uw drukbestanden dan gereed voor druk!

4. Online de prijs berekenen en bestellen

Weet u precies welk materiaal u nodig heeft en welke afwerkingen u wilt gebruiken voor uw etiketten? En heeft u daarnaast de drukbestanden al helemaal definitief? Gebruik dan onze online calculator om direct te berekenen wat uw etiketten gaan kosten. Na het berekenen van de kosten kunt u verder in het orderproces en kunt u onder andere aangeven of de etiketten met standaard of express productie geleverd moeten worden. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende afleveradressen. Geef de correcte wikkelrichting en kerndiameter aan indien de etiketten machinaal worden verwerkt. Tot slot kunnen de drukbestanden met één upload naar ons worden verstuurd zodat wij de productie in gang kunnen zetten. Ga naar: de uitleg over ons bestelproces.

Heeft u nog vragen?

Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar iets specifieks? Ook al werken wij online, persoonlijk advies blijft toch een cruciaal onderdeel van onze kwaliteit. Wij nemen de tijd om alle individuele wensen van onze klanten werkelijkheid te laten worden, of om op mogelijkheden te wijzen die misschien nog niet eerder zijn overwogen.
U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl, wij adviseren u graag!

Meer informatie:

Een speciale manier om een metallic effect te creëren is foliepreeg. Naast de standaardkleuren zoals goud en zilver, bieden wij ook tal van andere kleuren zoals muntgroen, roze of koper. Foliepreeg is bijzonder geschikt voor etiketten van premium producten die er bijzonder hoogwaardig uit moeten zien. Zie hier voor meer informatie over foliepreeg.

Voor producten uit de cosmetica-industrie speelt het uiterlijk van de verpakking een grotere rol dan in welke andere industrie dan ook. Alles wat “mooi” maakt, moet er natuurlijk ook van buitenaf “mooi” uitzien. Onze cosmetica-etiketten helpen uw product hierbij.

Onze ontwerpservice voor etiketten biedt u de mogelijkheid om een origineel professioneel etiket te laten ontwerpen door een van onze creatieve grafische ontwerpers,  uiteraard volgens uw specificaties en wensen. En dat voor een vaste prijs!

Vul het online formulier en de briefing in, en wij nemen contact met u op om alles nog eens door te nemen. Een grafisch ontwerper zal u gedurende de hele duur van het project begeleiden en contact met u houden.

Vragen? WiJ
helPen u graag!