Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Niet-doorschijnende etiketten

Correctie-, export- en bedekkende etiketten voor alle branches

De pluspunten van unieketiket.nl

  • Individuele vormgeving
  • Gratis proefset
  • Hoogwaardig proefdruk
  • Online berekenen &bestellen
  • Gratis verzending binnen de EU
  • 100% ondoorzichtig
  • Permanent klevend
  • Professionele drukkwaliteit

Hoge opaciteit - absoluut niet-doorschijnend!

Niet-doorschijnende etiketten zijn ideaal voor het corrigeren van fouten, het maskeren van verkeerde barcodes of het wijzigen van prijzen. De vakterm “opaciteit” betekent het tegenovergestelde van transparant, d.w.z. geringe transparantie.

Normale zelfklevende etiketten op rol zijn voor dergelijke toepassingen niet geschikt, omdat ze meestal te transparant zijn en de onderliggende tekst doorschijnt.

Zelfklevende opaak etiketten op rol daarentegen zijn 100% niet-doorschijnend en permanent klevend. De achterzijde van de papieren etiketten is gecoat met een speciale donkere kleur, zodat er geen onderliggende tekst door kan schijnen. De nieuwe etiketten kunnen worden gebruikt om kleurrijke oppervlakken, afbeeldingen en teksten te bedekken.

Geen beperkingen op het ontwerp

Wij kunnen etiketten met een barrièrelaag zowel op papier als op folie produceren, in mat of glanzend en met talrijke afwerkingen. U heeft de vrijheid om zelf de grootte van de rolkernen, de rolbreedte van de afzonderlijke rollen en de kleur en vorm van de wikkeletiketten te kiezen. Of het nu gaat om zwart, wit, zilver, violet in vierkante, ronde of individuele vorm – er zijn vrijwel geen beperkingen voor uw niet-doorschijnende stickers.

Etiket veredelingen

Niet-doorschijnende etiketten op rol hoeven niet saai te zijn. Kies voor foliepreeg, glanzende of matte folielaminering of beschermende UV-lak. Meer informatie over de mogelijkheden voor het afwerken van uw etiketten vindt u hier.

Gratis materialenboek bestellen

Wilt u met eigen ogen zien hoe de materialen en afwerkingen eruitzien? Bestel ons gratis materialenboek! In het boek zijn voorbeelden opgenomen van onze meest gangbare materialen en afwerkingen. Het boek bevat ook kleine samples van de materialen waarmee getest kan worden, zo kunt u er zeker van zijn dat u het juiste materiaal kiest voor uw toepassing.
In het materialenboek vindt u daarnaast handige tips en uitleg over de opmaak van drukbestanden, onze diensten en services en nog veel meer! Het gratis Materialenboek is hier te bestellen.
Wilt u proefetiketten van andere materialen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Proefdrukservice

U weet al welk materiaal uw voorkeur heeft, maar u weet nog niet zeker of het geschikt is voor de door u gewenste toepassing?
Wilt u 100% zeker zijn dat uw etiketten bij de eerste bestelling er meteen perfect uitzien?
Bestel dan een proefdruk van uw ontwerp. Er zijn twee proefdrukopties beschikbaar. Bekijk welke optie bij u past. U heeft de proefdruk van uw etiketten snel in huis, wat u de mogelijkheid biedt om de etiketten te testen voordat u grotere aantallen bestelt.

Wij adviseren u graag!

Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar iets specifieks? Ook al werken wij online, persoonlijk advies blijft toch een cruciaal onderdeel van onze kwaliteit. Wij nemen de tijd om alle individuele wensen van onze klanten werkelijkheid te laten worden, of om op mogelijkheden te wijzen die misschien nog niet eerder zijn overwogen.
U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl, wij adviseren u graag!

Dit kan voor u ook interessant zijn:

Vragen? WiJ
helPen u graag!