Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Niet-doorschijnende etiketten

Correctie-, export- en bedekkende etiketten voor alle branches

De pluspunten van unieketiket.nl

  • Individuele vormgeving
  • Gratis proefset
  • Hoogwaardig proefdruk
  • Online berekenen &bestellen
  • Gratis verzending binnen de EU
  • 100% ondoorzichtig
  • Permanent klevend
  • Professionele drukkwaliteit

Hoge opaciteit - absoluut niet-doorschijnend!

Niet-doorschijnende etiketten zijn ideaal voor het corrigeren van fouten, het maskeren van verkeerde barcodes of het wijzigen van prijzen. De vakterm “opaciteit” betekent het tegenovergestelde van transparant, d.w.z. geringe transparantie.

Normale zelfklevende etiketten op rol zijn voor dergelijke toepassingen niet geschikt, omdat ze meestal te transparant zijn en de onderliggende tekst doorschijnt.

Zelfklevende opaak etiketten op rol daarentegen zijn 100% niet-doorschijnend en permanent klevend. De achterzijde van de papieren etiketten is gecoat met een speciale donkere kleur, zodat er geen onderliggende tekst door kan schijnen. De nieuwe etiketten kunnen worden gebruikt om kleurrijke oppervlakken, afbeeldingen en teksten te bedekken.

Geen beperkingen op het ontwerp

Wij kunnen etiketten met een barrièrelaag zowel op papier als op folie produceren, in mat of glanzend en met talrijke afwerkingen. U heeft de vrijheid om zelf de grootte van de rolkernen, de rolbreedte van de afzonderlijke rollen en de kleur en vorm van de wikkeletiketten te kiezen. Of het nu gaat om zwart, wit, zilver, violet in vierkante, ronde of individuele vorm – er zijn vrijwel geen beperkingen voor uw niet-doorschijnende stickers.

Etiket veredelingen

Niet-doorschijnende etiketten op rol hoeven niet saai te zijn. Kies voor foliepreeg, glanzende of matte folielaminering of beschermende UV-lak. Meer informatie over de mogelijkheden voor het afwerken van uw etiketten vindt u hier.

Gratis proefset

Vraag onze gratis proefset aan met diverse voorbeelden van materialen en veredelingen. Zo kunt u kennis maken met onze materialen en onze drukkwaliteit. De etiketten uit onze proefset helpen u bij het maken van de juiste keuze van het materiaal en extra afwerking.

Proefdrukservice

Onze proefdrukservice behoed u voor onaangename verrassingen! Selecteer een het bij u passende pakket en wij drukken uw etiketontwerp onder de originele drukomstandigheden. Stuur ons eenvoudigweg uw drukbestand voor uw ondoorzichtige etiketten, onder vermelding van uw gekozen servicepakket. Een overzicht van onze proefafdrukmogelijkheden vindt u hier:

Proefdrukservice

Wij adviseren u graag!

Om er zeker van te zijn dat alles eruitziet zoals gepland en 100% aan uw eisen voldoet, raden wij u aan om uw aanvraag met onze klantenservice te bespreken en een individuele proefdruk te bestellen. Dan bent u zeker van dat u niet voor verrassingen komt te staan! U kunt onze klantenservice dagelijks tussen 9.00 en 17.00 uur  telefonisch bereiken via (+31) (0)30 808 05 97 of per mail naar info@unieketiket.nl. U ontvangt uw etiketten en testafdrukken binnen de EU zonder verzendkosten!

Dit kan voor u ook interessant zijn:

Vragen? WiJ
helPen u graag!