Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97
 

Online Calculator - hoe in te vullen?

Icon Rollen Etiketten op rol Icon A4 Bogen A4 vellen

Kies de gewenste kleur folie-preeg:Selecteer hier partiële spotlak: ?


Selecteer hier uw digitale folie: ?


Calculatorvoor zelfklevende etiketten op rol
Komt u er niet uit of vindt u niet wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!

121,30 €
Stukprijs: 0,1213 €
Gratis verzending (UPS standaard)
Stuk: Prijs: Stukprijs:
500 115,57 € 0,2311 €
1.000 121,30 € 0,1213 €
1.500 125,60 €  0,0837 €
2.000 129,26 €  0,0646 €
3.000 139,29 €  0,0464 €
Gebruik a.u.b. andere gegevens
Alle prijzen ex 19 BTW.
Standard: verzending op 29.04.2024
Express: verzending op 24.04.2024
×
Offerte via e-mail sturen

Alle gegevens van deze calculatie worden u per email toegestuurd.

Hoe werkt de online calculator?

Geef bij Totaal het totale aantal te bestellen etiketten op.

Als u verschillende soorten of etiketontwerpen heeft (verschillende smaken, productvarianten, enz.), kunnen wij alle soorten in één drukgang produceren.
Maar let op: om verschillende soorten in één opdracht te kunnen bestellen, kan alleen het druk-ontwerp per soort verschillen. De overige specificaties (formaat, vorm, materiaal en afwerking) zijn van toepassing op alle soorten.

Vul bij ‘Verschillende soorten drukken’ het aantal soorten in.
Het bij ‘Totaal’ opgegeven aantal kan later bij de bestelling vrij verdeeld worden over de verschillende soorten.

Voorbeeld:
Totaal: 4000 etiketten
Aantal soorten: 3

Verdeling:
2000 etiketten: Origineel
1000 etiketten: smaak #1
1000 etiketten: smaak #2

Wij kunnen etiketten in (bijna) elke vorm en maat produceren.

Voer het gewenste formaat (breedte x hoogte in mm) in en selecteer de vorm van het etiket: Cirkel, rechthoek, of, voor een ‘speciale’ vorm, klik op “Maatwerkvorm“.

Let op: De standaard hoekradius van een rechthoek is 0,5 mm. Heeft uw ontwerp een grotere hoekradius, selecteer dan ‘Maatwerkvorm’.

Wij drukken etiketten voor een breed scala aan klanten uit diverse sectoren. Onze online calculator omvat de meest gebruikte materialen.

Van structuurpapier, het meest gekozen materiaal voor bio producten tot PP folie, veel gebruikt in de chemische sector, glanzend of gestreken mat papier, vaak toegepast voor levensmiddelen en zilverkleurig materiaal, de favoriet voor sport- en voedingssupplementen.
We hebben ook voor uw etiket het juiste materiaal.

Wij sturen u graag ons materialenboek met de hierboven genoemde en nog veel meer materialen voordat u uw etikettenbestelling doet. Zo kunt u onze standaard én premium materialen zien, ervaren, én testen voordat u definitief uw keuze maakt.

Materialenboek bestellen

Niet zeker van uw keuze? Onze klantenservice adviseert u graag over het juiste materiaal voor uw product of toepassing.

Wij drukken uw zelfklevende rol etiketten digitaal. Het digitale drukproces maakt gebruik van de CMYK-kleurmodus. Dit betekent dat elke kleur, tint en schaduw in uw etiketontwerp moet worden opgemaakt in een specifieke combinatie cyaan (C), magenta (M), geel (Y) en zwart (K).

Simpel gezegd: Is uw etiket niet zwart? Selecteer dan “Vierkleurendruk (CMYK)” bij het plaatsen van uw bestelling.

Om uw etiket optimaal te beschermen tegen voortijdige slijtage, adviseren we om een beschermende laag mee te bestellen. U kunt kiezen uit:

  • beschermende lak – minimaal aanbevolen voor de meeste toepassingen, verkrijgbaar in mat of glans, afhankelijk van het gekozen materiaal.
  • folielaminaat – hierbij wordt het etiket afgewerkt met een dunne transparante kunststof laag. Folielaminaat geeft een etiket een optimale bescherming oa tegen olie en water, maar wordt ook gekozen om de etiketten een bijzondere afwerking mee te geven: een matte folielaminaat zorgt voor een ’soft-touch’ effect en een folielaminaat-glans zorgt voor een ‘hoogglans’ effect. Folielaminaat kan alleen toegepast worden bij gladde of gecoate materialen.

Een speciale afwerkingsmogelijkheid is foliepreeg, hiermee geeft u een premium uitstraling aan uw etiket. Kies uit verschillende kleuren, zoals klassiek goud en zilver, of modern roségoud of mintgroen, om er een paar te noemen.

Standaard productie:
Onze standaard levertijd is 5-7 werkdagen. Ook bij unieketiket.nl is het natuurlijk mogelijk dat de bezetting van onze productiecapaciteit door seizoensfactoren varieert en dat levertijden langer worden. De online calculator toont u echter de huidige verwachte levertijd voor uw etiketten tijdens het bestelproces.

Express productie:
Op verzoek kunnen wij uw etiketten ook binnen 48 uur (alleen op werkdagen) produceren.

NB: Raadpleeg de actueel verwachte leverdata voor standaard- en express productie rechts in de calculator
Om zeker te zijn van de juiste levertijd kunt u contact opnemen met onze klantenservice per e-mail aan info@unieketiket.nl of telefonisch op +31 (0)30 808 05 97.

Uw zelfklevende rol etiketten worden machinaal verwerkt? In de tweede stap van het orderproces, “Orderinformatie”, kunt u bij ‘Verwerking’ de wikkelrichting, de maat van de rolkern en het gewenste aantal per rol of de maximale buitendiameter van de rol opgeven.

Volg na het invullen van de calculator de volgende stappen en bestel vandaag nog snel en gemakkelijk uw etiketten.