Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten voor flessen: op maat bedrukt op rol

De voordelen van unieketiket.nl

etiketten_voor_flessen

Materialen en vormen voor etiketten voor flessen

unieketiket.nl is uw partner voor het bestellen en bedrukken van gepersonaliseerde etiketten voor flessen (bijvoorbeeld wijnen, champagnes, sterke dranken, bieren, vruchtensappen, water, etc). Onze labels op rol kunnen direct verwerkt worden met uw geautomatiseerde afvullijnen, etiketteermachine, of voor handmatige verwerking van etiketten. Onze materialen, afwerkingsmogelijkheden en druktechnieken zijn zeer geschikt voor etiketten voor verpakkingen en flessen. Bij unieketiket.nl is ook het geen probleem uw flesetiketten te bestellen in gepersonaliseerde vormen en ontwerpen

De afwerkingen en beschermende lakken die unieketiket.nl biedt verfraaien en beschermen uw flessenetiketten voor een fraai uiterlijk gedurende de levensduur van uw producten. Ideaal dus voor producten die lang houdbaar zijn of onder zware omstandigheden bewaard moeten worden.

Uw flesetiketten bestellen bij unieketiket.nl

Het beheren en ontwerpen van uw flessenetiketten is zeker geen gemakkelijke taak. U bent als producent waarschijnlijk niet direct gespecialiseerd in de etiketmaterialen, ontwerpmogelijkheden en druktechnieken die komen kijken bij het produceren en drukken van flesetiketten op rol. Dankzij onze ondersteuning bij uw projecten, onze moderne digitale persen en hoge kwaliteit materialen profiteert u van de beste afdrukkwaliteit voor uw flessenetiket. Indien nodig helpen wij u graag met het doorlopen van het volledige bestelproces.

Als tijd een belangrijke factor is, kunnen we zorgen dat uw etiketten binnen 5 werkdagen of zelfs bij bepaalde voorwaarden binnen 48 uur geproduceerd worden. Met name geschikt voor iedereen die zijn etiketten “eergisteren” nodig heeft!

Wat kost het bedrukken van flesetiketten ?

Het bestellen van etiketten voor uw flesverpakkingen kan volledig online worden gedaan bij unieketiket.nl. Ook het berekenen van de prijs! unieketiket.nl heeft een handige calculator waarmee u direct kunt zien hoeveel uw etiketten kosten! Deze prijscalculator is erg eenvoudig in gebruik: u hoeft alleen het aantal benodigde etiketten, de vorm, het materiaal, de afmetingen van het etiket en eventuele afwerkingsopties in te voeren. Daarna ziet u direct uw prijs en levertijd!

Inspiratie nodig voor uw product of merk?

Bent u bezig met het introduceren van een nieuwe drankje, bent u een startende ondernemer of bezig met een vernieuwing van uw merk? Laat u dan inspireren door ons gratis materialenboek met bedrukte voorbeelden in verschillende materialen en met verschillende afwerkingen en druktechnieken. Ook kunt u diverse etiketontwerpen bekijken van onze klanten in de etikettengalerij.

Zie onze rollenetiket oplossingen voor:

Heeft u nog vragen?

Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar iets specifieks? Ook al zijn wij een onlinedrukkerij, persoonlijk advies blijft toch een cruciaal onderdeel van onze kwaliteit. Wij nemen de tijd om alle individuele wensen van onze klanten werkelijkheid te laten worden, of om op mogelijkheden te wijzen die misschien nog niet eerder zijn overwogen. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl, voor al uw vragen.

Meer informatie:

Op onze pagina aanleverinstructies vindt u alle belangrijke informatie over hoe de drukbestanden moeten worden aangeleverd.

Wilt u er zeker er van zijn dat uw drukbestand correct is:
Onze drukbestandenservice kan ervoor zorgen dat uw ontwerp-bestanden perfect worden opgemaakt volgens uw wensen én volgens onze eisen.

U kunt onze bestandenservice los bestellen of u kunt de optie tijdens de bestelling van uw etiketten toevoegen aan de order.

Met spoed uw etiketten nodig? Wij bieden een express service!
Bij voldoende druk-capaciteit kunnen we uw etiketten in 2 werkdagen produceren (voor een toeslag van 25% op de calculatorprijs).
Raadpleeg de verwachte leverdatum: zie hiervoor onze calculator: aan de rechterzijde vindt u de actuele leverdata voor normale- en express productie.

Onze etiketten-materialen zien, voelen én testen? Bestel ons gratis materialenboek! Dat geeft een goed idee van de mogelijkheden die er zijn voor wat betreft de diverse materialen en afwerkingen. Van elk materiaal hebben we samples opgenomen in het boek. Met de samples kunt u de materialen testen op uw eigen product, om er zeker van te zijn dat u het juiste materiaal kiest voor de toepassing.

Materialenboek aanvragen

Wilt u 100% zeker zijn dat uw labels bij de eerste bestelling er meteen perfect uitzien? Bestel dan een proefdruk van uw ontwerp. Bekijk welke optie bij u past.

Vragen? WiJ 
helPen u graag!