Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Natlijmetiketten

De klassieke en traditionele keuze voor uw etiketten

De voordelen van unieketiket.nl

etiquettes-biere

Wat zijn natlijmetiketten?

Papieren etiketten die voor het aanbrengen gelijmd moeten worden, worden in de etikettenwereld natlijmetiketten of ook wel aanlijmetiketten genoemd. Dit betekent dat ze door ons niet zelfklevend worden geleverd. Hiervoor is een aparte etiketlijm of etiketteerlijm nodig, die tijdens het machinaal etiketteren op het papier worden aangebracht.

Wat zijn de voordelen van natlijmetiketten?

Wat zijn de verschillen tussen natlijmetiketten (lijm-etiketten) en zelfklevende etiketten op rol? In tegenstelling tot zelfklevende etiketten op rol moeten natlijmetiketten worden verlijmd – hiermee moet natuurlijk rekening worden gehouden bij het gebruik ervan. Het natlijmlabel is een echte klassieker en is vooral interessant wanneer het om grotere hoeveelheden gaat. Aangebracht met behulp van een natlijmetiketteer-machine kunnen zelfs grote hoeveelheden flessen, blikken en ingeblikt voedsel snel worden geëtiketteerd. In tegenstelling tot zelfklevende etiketten op rol, drukken wij geen natlijmetiketten met behulp van digitale druk, maar met offsetdruk.

Welke mogelijkheden zijn er met betrekking tot ontwerp, materiaal en veredelingen?

Het spreekt voor zich dat natlijmetiketten qua vormgeving en uiterlijk niet achterblijven bij andere labelvormen. Als etikettenfabrikant kunnen wij bijvoorbeeld ook natlijmetiketten van foliedruk voorzien: Dit maakt van deze producten een echte blikvanger en zorgt ervoor dat ze zich onderscheiden van de concurrentie. De kwaliteit van het label wordt overgedragen op het product en de klant is er zeker van dat hij een kwalitatief hoogwaardig product koopt. U heeft de volledige vrijheid om een formaat te kiezen. Er zijn ook verschillende folies en papiersoorten verkrijgbaar, van mat tot hoogglanzend bedrukt in verschillende kleuren en met verschillende afwerkingen aan de voor- en achterzijde van de etiketten.

Alleen hoge kwaliteit

Omdat kwaliteit voor ons net zo belangrijk is als voor u, doen we geen concessies aan de druktechnologie. Wij bieden alleen de hoogste kwaliteit, zodat u uw producten optimaal kunt verkopen. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende papier- en foliesoorten. Deze papieren en folies zijn net zo veelzijdig als de bedrukking erop. U kunt er zeker van zijn dat etiket en product perfect op elkaar aansluiten.

Onze klantenservice adviseert u graag over de verschillende materiaaleigenschappen.

Voor een sample van natlijmetiketten kunt u het beste contact met ons opnemen.

Bier_natlijm_label

Hoe bestelt u natlijmetiketten?

Natlijmetiketten kunnen niet in de calculator worden besteld. Stuur ons een e-mail met alle informatie (oplage, etiketformaat, materiaalwensen, aantal soorten) over uw natlijmetiketten inclusief het drukbestand  naar info@unieketiket.nl en u ontvangt snel een offerte van ons.

Verzendkosten

Voor leveringen binnen de EU berekenen wij geen verzendkosten. wilt u uw bestelling buiten de EU geleverd krijgen? Neem dan contact met ons op! De verzendkosten worden individueel berekend. U kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 via het volgende telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97 of stuur een mail naar info@unieketiket.nl

Handige links:

Vragen? WiJ
helPen u graag!