Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten, labels en stickers voor voedingssupplementen en vitaminen

De pluspunten van unieketiket.nl

voedingssupplement_etiket

unieketiket.nl biedt alles wat u nodig heeft voor bedrukte etiketten op rol

unieketiket.nl is uw juiste partner als het gaat om etiketten, labels en stickers voor voedingssupplementen. Of u nu merk-eigenaar of (private label-) producent  bent, wij geven u graag uitgebreid persoonlijk advies.
Wij bieden speciaal op voedingssupplementenbranche toegesneden oplossingen. Wij kunnen uw zelfklevende etiketten op rol drukken in minder dan een week, omdat wij weten hoe belangrijk snelle levertijden in uw branche zijn.
Naast kennis en service beschikken wij over vele soorten etiketmaterialen die perfect te gebruiken zijn voor etiketten voor voedingssupplementen. Bijvoorbeeld transparante folie, glanzend metallic papier of materiaal dat goed bestand is tegen lage temperaturen. Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit de vele bijzondere etiket-afwerkingen, zoals hoogwaardige veredeling  en beschermende coating zoals folielaminaat (waarmee uw etiketten goed leesbaar en mooi blijven) of bijzondere etiketvormen.

Lees ook ons blog over etiketten-trends voor voedingssuplementen

Gratis materialenboek

Wilt u zelf zien hoe de materialen en afwerkingen eruitzien? Bestel ons gratis materialenboek! In het boek zijn voorbeelden opgenomen van onze meest gangbare materialen en afwerkingen. Het boek bevat ook kleine samples van de materialen waarmee getest kan worden, zo kunt u er zeker van zijn dat u het juiste materiaal kiest voor uw toepassing.
In het materialenboek vindt u daarnaast handige tips en uitleg over de opmaak van drukbestanden, onze diensten en services en nog veel meer! Het gratis materialenboek is hier te bestellen.

Nieuw! digitale afwerkingen

Bij digitale afwerking wordt de gewenste finish op het materiaal gedrukt zonder dat er speciale matrijzen of  mallen nodig zijn. De finishing-machine hoeft alleen het PDF-ontwerpbestand in te lezen om te weten waar de afwerking moet komen. Het resultaat is een etiket met een fraaie afwerking tegen een aantrekkelijke prijs. De mogelijke opties zijn:

Spot-UV lak: hierbij geselecteerde delen van het etiket oppervlak afgewerkt met een speciale glans lak.

Digitale folie: geselecteerde vlakken of lijnen van het etiket worden bij deze variant voorzien van metallic folie, bijvoorbeeld met goudfolie of zilverfolie. Maar ook koper en hologramfolie is mogelijk.

supplement_label_digitale_afwerking

Foutloze drukbestanden maken

Een correct en foutloos drukwerkbestand is een voorwaarde voor een efficiënte en snelle verwerking van uw bestelling. Vraag uw ontwerper daarom om onze aanleverspecificaties voor drukbestanden toe te passen op uw etiketontwerp. Volg deze richtlijnen en u weet zeker dat het etiket er perfect uit zal zien. Komt u er toch niet uit? Geen probleem, wij bieden een drukbestandenservice, mee te bestellen bij de opdracht. Onze professionele grafische medewerkers maken uw drukbestanden dan gereed voor druk!

Veelgestelde vragen

In ons overzicht van veelgestelde vragen vindt u op unieketiket.nl antwoorden op (bijna) alle vragen over etiketten, materialen of het bestelproces. Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Heeft u nog vragen?

Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar iets specifieks? Ook al zijn wij een onlinedrukkerij, persoonlijk advies blijft toch een cruciaal onderdeel van onze kwaliteit. Wij nemen de tijd om alle individuele wensen van onze klanten werkelijkheid te laten worden, of om op mogelijkheden te wijzen die misschien nog niet eerder zijn overwogen. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl, voor al uw vragen.

Meer informatie:

Wilt u er vooraf zeker van zijn dat uw etiketten worden gedrukt zoals u dat wilt?
Vraag dan eerst een proefdruk aan! U kunt daarmee beter beoordelen of het ontwerp goed tot z’n recht komt voor wat betreft papierkeuze en kleurgebruik. Bekijk welke optie bij u past:

Proefdruk bestellen

Met spoed uw etiketten nodig? .
Wij bieden een express service!
Bij voldoende druk-capaciteit kunnen we uw etiketten in 2 werkdagen produceren (voor een toeslag van 25% op de calculatorprijs).
Raadpleeg de verwachte leverdatum: zie hiervoor onze calculator: aan de rechterzijde vindt u de actuele leverdata voor normale- en express productie.

Hulp nodig bij de opmaak van de drukbestanden?
Onze drukbestandenservice kan ervoor zorgen dat uw ontwerp-bestanden perfect worden opgemaakt volgens uw wensen én volgens onze eisen.

U kunt de bestandenservice los bestellen of u kunt de optie tijdens de bestelling van uw etiketten toevoegen aan de order.

Onze ontwerpservice voor etiketten biedt u de mogelijkheid om een professioneel etiket te laten ontwerpen door een van onze creatieve grafische ontwerpers volgens uw specificaties en wensen.

Vragen? WiJ 
helPen u graag!