Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

No-Label-Look

Transparante etiketten voor alle branches

De pluspunten van unieketiket.nl

 • Direct uw prijs berekenen
 • Hoogwaardige drukkwaliteit
 • No-label-Look dankzij PP Folie
 • Goudkleurige foliepreeg
 • Gratis verzending binnen de EU
 • 48h-expressproductie
 • Vrije keuze van vorm en ontwerp
 • Eenvoudig en snel online bestellen

Wat is No-Label-Look? 

No-Label-Look Labels zijn bedrukte, transparante zelfklevende etiketten. Onzichtbare, transparante etiketten zijn eigentijds, hoogwaardig en vrij vorm te geven. De glasheldere folie wordt gebruikt voor etiketten om de indruk te wekken dat de informatie rechtstreeks op de productverpakking is gedrukt. Naast de transparante polypropyleenfolie (PP-folie) moet ook de lijm van de folie volledig helder zijn.
Wilt u het transparante PP materiaal met no-label look bestellen? Selecteer dan PP-folie transparant 50 μm (PET transparante drager) in de calculator.
Etiketten met een no-label look worden het best machinaal aangebracht om luchtbellen en structuurvorming van de lijm te vermijden.

Waarom transparante No-Label-Look-Etiketten?

Voor in het oog springende productpresentaties zijn vakkundig geënsceneerde, no-label-look-etiketten de ideale oplossing en in vergelijking met directe bedrukking zijn transparante etiketten flexibeler en voordeliger te implementeren. Ze bieden de mogelijkheid om interessante effecten te bereiken, bijvoorbeeld om een blik in de fles te werpen. Verhoog de waarde van uw no-label-look etiketten door de transparante folie te combineren met speciale kleuren, vormen en verwarmingsfolie.

De transparante no-label-look etiketten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van design en kwaliteit. Ze garanderen u een duidelijke, sterke uitstraling op het verkooppunt. De no-label look is vooral gebruikelijk in de cosmetica-, voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Natuurlijk zijn de no-label look bij alle industrieën in te zetten.

Etiketten voor gedestilleerde dranken

Gedistilleerde dranken zijn een trendproduct geworden. En trendproducten hebben ook een etiket nodig dat er goed uitziet in het schap en anders is dan de concurrentie. Etiketten met een no-label look zijn hiervoor bijzonder geschikt.

folienetikett_nolabellook

Folie-etiket op papieren drager

Om het no-label uiterlijk te verkrijgen, wordt een transparante PP-folie op een transparante PET-foliedrager aangebracht. Bij unieketiket.nl kunt u de PP-folie ook op een papieren drager bestellen. De lijm is echter zichtbaar als een licht melkachtige laag. De absolute en volledig transparante no-label look gaat dan verloren.
Wilt u het transparante PP materiaal met papieren dragermateriaal bestellen? Selecteer dan PP-folie transparant 60 μm (papieren draagmateriaal) in de calculator.

 

Hier nogmaals de twee mogelijkheden in één oogopslag:

Vragen? WiJ
helPen u graag!

 

Transparante PP-folie op PET-folie

 • No-Label-Look
 • Snellere machinale etikettering
 • Kan niet door ieder etiketteringssysteem worden verwerkt
 • Volledig doorzichtig
 • PP-folie transparant 50 μm (PET transparante drager)

Transparante PP-Folie op papier

 • Geen No-Label-Look
 • Kan door ieder etiketteringssysteem worden verwerkt
 • Goedkoper om te produceren: geschikt voor laserstansen
 • Lijm is als een lichte melkachtige laag zichtbaar
 • PP-folie transparant 60 μm (papieren draagmateriaal)
No-Label-Look_Folienträger
No-Label-Look-Papierträger

Gratis materialenboek bestellen

Wilt u met eigen ogen zien wat het verschil is tussen de beide transparante PP materialen? Bestel ons gratis materialenboek! In het boek zijn hiervan voorbeelden opgenomen én ook voorbeelden van onze meest gangbare materialen en afwerkingen. Het boek bevat ook kleine samples van de materialen waarmee getest kan worden, zo kunt u er zeker van zijn dat u het juiste materiaal kiest voor uw toepassing.
In het materialenboek vindt u daarnaast handige tips en uitleg over de opmaak van drukbestanden, onze diensten en services en nog veel meer! Het gratis Materialenboek is hier te bestellen.

Etiketten online bestellen

Bij unieketiket.nl kunt u snel en eenvoudig bestellen via de online calculator. Wij hebben voor u een handleiding samengesteld voor het  bestellen van uw individuele etiketten.

Proefdruk

Wilt u graag zien hoe uw no-label-look label eruit gaat zien op uw product? Wilt u 100% zeker zijn dat uw etiketten bij de eerste bestelling meteen perfect uitzien, zowel voor wat betreft het materiaal als de bedrukking? Bestel dan een proefdruk van uw ontwerp. Er zijn twee proefdrukopties beschikbaar. Bekijk welke optie bij u past en overtuig uzelf van onze kwaliteit en de effectiviteit van uw labelontwerp.

Het gebruik van dekwit

Dekwit is een extra laag wit die als eerste gedrukt wordt, voordat de kleurenlaag wordt gedrukt.
Dekwit als achtergrond is bij transparant materiaal (bijna altijd) nodig om te voorkomen dat de bedrukking doorschijnt. Digitale druk heeft namelijk een witte achtergrond nodig, dat is bij de meeste materialen geen probleem omdat deze ‘van zichzelf’ wit zijn. Bij transparant materiaal moet de witte achtergrond echter gedrukt worden.
Voor zwarte druk (opgemaakt als CMYK 0/0/0/100), geldt dit overigens niet. Dat kan direct op transparant materiaal worden gedrukt, zonder dekwit!

Kiest u voor transparante etiketten én gebruikt u kleuren in uw etiketontwerp dan is het volgende belangrijk:

 • Zorg voor de opmaak van dekwit in het drukbestand: dekwit moet worden aangelegd in het drukbestand, zie in onze aanleverinstructies – onder ‘Dekwit’.
 • bij de bestelling moet ook dekwit worden mee-besteld (de optie verschijnt vanzelf als transparant materiaal wordt gekozen in de onze on-line calculator)

Heeft u nog vragen?

Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar iets specifieks? Ook al werken wij online, persoonlijk advies blijft toch een cruciaal onderdeel van onze kwaliteit. Wij nemen de tijd om alle individuele wensen van onze klanten werkelijkheid te laten worden, of om op mogelijkheden te wijzen die misschien nog niet eerder zijn overwogen.
U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl, wij adviseren u graag!

Ook interessant: