Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

No-Label-Look

Transparante etiketten voor alle branches

De pluspunten van unieketiket.nl

 • Direct uw prijs berekenen
 • Hoogwaardige drukkwaliteit
 • No-label-Look dankzij PP Folie
 • Goudkleurige foliepreeg
 • Gratis verzending binnen de EU
 • 48h-expressproductie
 • Vrije keuze van vorm en ontwerp
 • Eenvoudig en snel online bestellen

Wat is No-Label-Look? 

No-Label-Look Labels zijn bedrukte, transparante zelfklevende etiketten. Ze worden gedrukt op glasheldere folie om de indruk te wekken dat de informatie rechtstreeks op de productverpakking wordt gedrukt. Naast de flexibele, transparante polypropyleenfolie (PP-folie) moet ook de lijm van de folie volledig helder zijn. De transparante folie past zich gemakkelijk aan aan bochten en oneffenheden en is bovendien zeer resistent. Etiketten met een no-label look worden het best machinaal aangebracht om luchtbellen en structuurvorming van de lijm te vermijden. Onzichtbare, transparante etiketten zijn eigentijds, hoogwaardig en vrij vorm te geven.

Waarom transparante No-Label-Look-Etiketten?

Voor in het oog springende productpresentaties zijn vakkundig geënsceneerde, no-label-look-etiketten de ideale oplossing en in vergelijking met directe bedrukking zijn transparante etiketten flexibeler en voordeliger te implementeren. Ze bieden de mogelijkheid om interessante effecten te bereiken, bijvoorbeeld om een blik in de fles te werpen. Verhoog de waarde van uw no-label-look etiketten door de transparante folie te combineren met speciale kleuren, vormen en verwarmingsfolie.

De transparante no-label-look etiketten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van design en kwaliteit. Ze garanderen u een duidelijke, sterke uitstraling op het verkooppunt. De no-label look is vooral gebruikelijk in de cosmetica-, voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Natuurlijk kunnen we de no-label look voor alle industrieën implementeren.

folienetikett_nolabellook

Folie-etiket op papieren drager

Om het no-label uiterlijk te verkrijgen, wordt een transparante PP-folie op een transparante PET-foliedrager aangebracht. Bij unieketiket.nl kunt u de PP-folie ook op een papieren drager bestellen. De lijm is echter zichtbaar als een licht melkachtige laag. De absolute en volledig transparante no-label look gaat dan verloren.

 

Hier nogmaals de twee mogelijkheden in één oogopslag:

Vragen? WiJ
helPen u graag!

 

Transparante PP-folie op PET-folie

 • No-Label-Look
 • Snellere machinale etikettering
 • Kan niet door ieder etiketteringssysteem worden verwerkt
 • Volledig doorzichtig

Transparante PP-Folie op papier

 • Geen No-Label-Look
 • Kan door ieder etiketteringssysteem worden verwerkt
 • Goedkoper om te produceren
 • Lijm is als een lichte melkachtige laag zichtbaar
No-Label-Look_Folienträger
No-Label-Look-Papierträger

Metallic etiketten

Een andere manier om van uw etiketten een speciale blikvanger te maken zijn onze metalen etiketten. Er zijn drie manieren om een metallic effect te creëren:

 1. Hotfoil
 2. Metallic papier
 3. Zilverkleurige elektro-inkt

Hot foil stempelen is onze hoogste kwaliteit afwerking en wordt voornamelijk geselecteerd uit topmerken voor uw etiketten. Metallic papier of zilveren PP-folie, gecombineerd met drukinkt, produceert verschillende metallic kleuren en effecten. Onze zilveren elektro-inkt is onze nieuwste ontwikkeling. Het kan worden gebruikt om gelijkaardige effecten te creëren als metallic papier.

Etiketten voor gedestilleerde dranken

Gedistilleerde dranken zijn een trendproduct geworden. En trendproducten hebben ook een etiket nodig dat er goed uitziet in het schap en anders is dan de concurrentie. Etiketten met een no-label look zijn hiervoor bijzonder geschikt.

Etiketten online bestellen

Bij unieketiket.nl kunt u snel en eenvoudig bestellen via de online calculator. Wij hebben voor u een handleiding samengesteld voor het  bestellen van uw individuele etiketten.

Proefdruk

Kunt u zich niet voorstellen hoe de no-label-look label eruit zou zien op uw etiket? Maak dan gebruik van onze proefdrukservice en overtuig uzelf van onze kwaliteit en uw labelontwerp met een testprint onder originele drukomstandigheden.