Milieuvriendelijke bedrukte etiketten op rol | unieketiket.nl
Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Milieuvriendelijke etiketten op rol

Wij produceren uw etiketten op rol op duurzame en ecologisch verantwoorde wijze

De biologische sector is booming business en ook in andere sectoren neemt het belang van milieuvriendelijk productietechnieken en het gebruik van duurzame materialen toe, bijvoorbeeld  in de vorm van mileuvriendelijke etiketten. Of u nu zelf wel of niet actief bent in de biologische sector, u wilt wel dat uw drukkerij van etiketten op een ecologisch verantwoorde wijze produceert.  U wilt dus duurzame labels en geeft om het milieu! En wij ook!

Unieketiket.nl zorgt daarom op verschillende manieren voor een gestroomlijnde en milieuvriendelijke productiewijze en maakt gebruik van duurzame materialen.

Etiketten op rol, ecologisch geproduceerd en bedrukt

Unieketiket.nl houdt bij elke face in het productieproces rekening met de milieuaspecten van het afdrukken van zelfklevende etiketten. Wij produceren drukplaten zonder het gebruik van chemicaliën en hebben dankzij onze digitale drukmachines en zeer efficiënt drukproces met weinig restafval. Tevens is het instellen van de machine voor het digitale printproces zeer snel, hierdoor draait de machine alleen om te produceren, wat veel onnodig gebruik van elektriciteit voorkomt. De elektriciteit die wordt gebruikt wordt ingekocht bij leveranciers  die energie opwekken uit hernieuwbare bronnen. Daarnaast maken wij gebruik van milieuvriendelijke verf en maken wij gebruik van FSC-gecertificeerd, recyclebaar of gerecycled papier en films.

Uw duurzame etiketten op rol bestellen?

Unieketiket.nl biedt digitaal bedrukte, ecologische etiketten op rol aan die u 100%  kan personaliseren. U hebt de mogelijkheid om duurzame en ecologische rol labels te krijgen in alle kleuren en vormen. Of u nu vierkant, rond, ovaal of in een individuele vorm bent, laat uw creativiteit de vrije loop. Kies uit een groot aantal gerecycleerde en recyclebare papiersoorten om uw producten de perfecte uitstraling te geven. Wij drukken uw zelfklevende rollabels in de beste kwaliteit. Op verzoek kunt u ook onze express-service gebruiken, dan produceren wij uw labels binnen 48 uur!

Het bestellen van etiketten op rol bij unieketiket.nl is erg eenvoudig. Via onze calculator weet u binnen een paar klikken de prijs en levertijd van uw product. Daarna kunt u volledig online het bestelproces doorlopen, tot het uploaden van de drukbestanden.

Hecht u groot belang aan de ecologische voetafdruk van uw etiketten en heeft u vragen over de verschillende papiersoorten? Neem dan contact met ons op. We adviseren u graag!

Bedrukte zelfklevende etiketten op rol van unieketiket.nl voor voedingssupplementen
Mileuvriendelijke bedruke etiketten op rol van FSC papier
Etiketten in alle vormen maatwerk unieketiket.nl

Wat zijn de volgende stappen voor het bestellen van uw etiketten?

Gratis proefset bestellen

Wilt u met eigen ogen zien hoe de materialen en afwerkingen eruit zien? Bestel onze proefset met bedrukte voorbeelden. Wilt u een specifiek materiaal of afwerking zien? Geef dit aan bij het bestellen.

Bestel uw proefset
Vraag een proefdruk aan

Wilt u 100% zeker zijn dat uw labels bij de eerste bestelling er meteen perfect uitzien? Vraag dan een proefdruk van uw ontwerp aan. Er zijn drie proefdrukopties beschikbaar! Bekijk welke optie bij u past.

Vraag proefdruk aan
Contactformulier

Heeft u nog een vraag voor ons? U kunt ons bellen, of gebruik maken van het contactformulier. U kunt ons bellen op: (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl

Stel uw vraag