Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Ecologische etiketten op rol

Duurzame, op ecologisch wijze geproduceerde etiketten

Uw voordeel met unieketiket.nl

 

Wij produceren uw etiketten op rol op duurzame en ecologisch verantwoorde wijze

De biologische sector is booming business en ook in andere sectoren neemt het belang van milieuvriendelijke productietechnieken en het gebruik van duurzame materialen toe, bijvoorbeeld in de vorm van milieuvriendelijke etiketten. Of u nu zelf wel of niet actief bent in de biologische sector, u wilt wel dat uw etikettendrukkerij op een ecologisch verantwoorde wijze produceert. U wilt dus duurzame labels en geeft om het milieu! Wij ook!

unieketiket.nl zorgt daarom op verschillende manieren voor een gestroomlijnde en eco-vriendelijke productiewijze en maakt gebruik van duurzame materialen.

FSC gecertificeerd

Allereerst zijn wij als drukkerij zelf FSC gecertificeerd. Dat betekent dat wij voldoen aan de regels van FSC® en dat wij op regelmatige basis worden gecontroleerd en gecertificeerd.
De Forest Stewardship Council (FSC®) is een internationale non-profit organisatie die werd opgericht door boseigenaars, hout- en papierbedrijven en NGO’s (bijvoorbeeld milieuorganisaties).
FSC® streeft naar een verantwoord bosbeheer wereldwijd, volgens strikte ecologische, sociale en economische criteria (zie www.fsc.nl). Zij spreken van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen.

Etiketten op rol, ecologisch geproduceerd en bedrukt

Daarnaast houdt unieketiket.nl bij elke fase in het productieproces rekening met de milieuaspecten van het afdrukken van zelfklevende etiketten. Wij produceren geen drukplaten en hebben dankzij onze digitale drukmachines een zeer efficiënt drukproces met weinig restafval. Tevens is het instellen van de machine voor het digitale drukproces zeer snel, hierdoor draait de machine alleen om te produceren, wat veel onnodig gebruik van elektriciteit voorkomt. De elektriciteit die wordt gebruikt, wordt ingekocht bij lokale leveranciers die energie opwekken uit hernieuwbare bronnen. Daarnaast maken wij gebruik van milieuvriendelijke inkt en maken wij gebruik van FSC gecertificeerd, recyclebaar of gerecycled papier en films.

Uw duurzame etiketten op rol bestellen?

unieketiket.nl biedt digitaal bedrukte, ecologische etiketten op rol aan die u 100%  kunt personaliseren. U heeft de mogelijkheid om duurzame en ecologische rol labels te krijgen in alle kleuren en vormen. Of u nu vierkant, rond, ovaal of in een individuele vorm bent, laat uw creativiteit de vrije loop. Kies uit een groot aantal gerecycleerde en recyclebare papiersoorten om uw producten de perfecte uitstraling te geven. Wij drukken uw zelfklevende rollabels in de beste kwaliteit. Op verzoek kunt u ook onze express-service gebruiken, dan produceren wij uw labels met voorrang!

Het bestellen van etiketten op rol bij unieketiket.nl is erg eenvoudig. Via onze calculator weet u binnen een paar klikken de prijs en levertijd van uw product. Daarna kunt u volledig online het bestelproces doorlopen, inclusief de upload van de drukbestanden.

Hecht u groot belang aan de ecologische voetafdruk van uw etiketten en heeft u vragen over de verschillende papiersoorten? Neem dan contact met ons op. We adviseren u graag!

Wilt u met eigen ogen zien hoe de materialen en afwerkingen eruit zien? Bestel ons materialenboek met bedrukte voorbeelden. Bent u geïnteresseerd in een specifiek materiaal of afwerking? Stuur een email naar info@unieketiket.nl

Bestel uw materialenboek

Wilt u 100% zeker zijn dat uw labels bij de eerste bestelling er meteen perfect uitzien? Vraag dan een proefdruk van uw ontwerp aan. Bekijk welke optie bij u past.

Vraag proefdruk aan

Heeft u nog een vraag? Kijk eens bij onze  veel gestelde vragen (FAQ)

Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met ons. U kunt ons bellen of emailen:

Vragen? WiJ
helPen u graag!