Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Expressproductie voor bedrukte etiketten

Wij produceren uw etiketten en stickers EXTRA SNEL.

Waarom een Expressproductie?

unieketiket.nl beschikt over een ultramoderne productiefaciliteit die ons in staat stelt expressproductie aan te bieden: Uw bestelling wordt met voorrang behandeld en extra snel geproduceerd. Ideaal als u uw etiketten zo snel mogelijk in handen wilt hebben, bijvoorbeeld om de toeleveringsketen niet te onderbreken of om uw orders op tijd te versturen. Express is onze dagelijkse business, zelfs voor grote oplagen.
NB: Raadpleeg de actueel verwachte leverdata voor standaard- en express productie rechts in de calculator. Om zeker te zijn van de juiste levertijd kunt u contact op nemen met onze klantenservice.

Hoe bestel ik een Expressproductie?

Ongeacht of u etiketten op rol of op A4-vellen wilt bestellen, u heeft -indien beschikbaar- de mogelijkheid om express-productie te selecteren wanneer u online bestelt via onze calculator. Vul daarvoor de vereiste parameters in, en ons systeem zal beoordelen of express-productie mogelijk is: dit verschijnt rechts in de calculator.

Is express productie mogelijk, dan kunt u het bestelproces voortzetten. Kies bij de volgende bestelstap voor “express productie” en vervolg het bestelproces. U heeft daarnaast de optie om te kiezen voor “express verzending”, om er zeker van te zijn dat de etiketten op de snelst mogelijke termijn geleverd worden.

Let op: Expressproductie is alleen mogelijk bij directe betaling en met ontwerpbestanden die gereed zijn voor druk. Bovendien moeten wij alle voor de productie vereiste werktuigen (zoals stansmessen en preegwerktuigen) in huis hebben.
Geeft de calculator aan dat express productie niet mogelijk is, maar zijn de etiketten al eerder gedrukt door unieketiket.nl? Dan kunt u de etiketten waarschijnlijk toch express laten produceren. Neem dan contact op met onze klantenservice.

NB: Raadpleeg de actueel verwachte leverdata voor standaard- en express productie rechts in de calculator Om zeker te zijn van de juiste levertijd kunt u contact op nemen met onze klantenservice.

Wat kost een Expressproductie?

Voor de expressproductie berekenen wij een toeslag van 25% op de prijs die in de online calculator wordt getoond. Voor een bestelling met een waarde van minder dan € 200, rekenen wij een express bedrag van € 50. Naast de express productie, kunt u ook kiezen voor express-verzending met UPS. U betaalt dan extra verzendkosten (deze zijn afhankelijk van het gewicht van het pakket).

Hoe kan ik mijn zending volgen?

Zodra uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u een email met een track en trace code. U kunt uw zending dan op elk moment volgen. Houd er rekening mee dat wij op zaterdag en zondag niet leveren.

Bent u klaar om direct uw etiketten te laten drukken?

Om er zeker van te zijn dat uw bestanden geschikt zijn voor verwerking, verzoeken wij u voorafgaand aan de bestelling onze aanleverinstructies te raadplegen. Alleen met bestanden die gereed zijn voor druk kunnen wij uw etiketten snel produceren en verzenden.

U weet niet zeker of uw bestanden correct zijn opgemaakt? Geen probleem! Wij kunnen uw bestanden gereed maken voor druk, voeg daarvoor een drukbestanden-ticket toe aan uw bestelling. Maar let op: de productietijd kan hierdoor met 1 extra werkdag vertragen. Klik hier voor meer informatie over onze drukbestandenservice.