Bieretiketten voor brouwerijen bedrukt op rol | unieketiket.nl
Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Bieretiketten op rol voor bierbrouwerijen

Waarom is het bestellen van bieretiketten belangrijk?

Met ondertussen meer dan 300 bierbrouwers in Nederland wordt het steeds lastiger om met uw speciaalbier op te laten vallen. Dan gaat het niet alleen om de smaak van het biertje, maar ook om de fles en etiketten op de fles. Zeker dit laatste aspect is van een niet te onderschatten belang! Als dé specialist in het drukken van bieretiketten kan unieketiket.nl u hiermee verder helpen. Onafhankelijk of u een sluitzegel, buiketiket, halsetiket, zegeletiket of een combinatie van deze producten wilt laten drukken, unieketiket.nl zorgt er met know-how, ervaring en de modernste druk- en veredelingsmachines voor dat uw etiketten met de hoogste kwaliteit geproduceerd en geleverd worden.

Overigens geldt bovenstaande ook voor cider, een drankje dat in populariteit stijgt. Alhoewel het maakproces eerder op dat van wijn lijkt, is de verpakking vaak een bierfles (look alike).

Bedrukte bieretiketten op rol voor flesjes van unieketiket.nl

Wat zijn de voordelen van het drukken van bieretiketten bij unieketiket.nl?

Sommige brouwerijen gebruiken voor hun bierflesjes unieke vormen zodat ze zich van de concurrenten kunnen onderscheiden. Helaas is dit eigenlijk alleen weggelegd voor de grotere brouwerijen; het is namelijk verre van de goedkoopste optie. Een veel eenvoudigere en goedkopere manier om uw bieren onder de aandacht te brengen zijn unieke en opvallende bieretiketten. unieketiket.nl is de specialist in het bedrukken van etiketten op rol of aanlijmetiketten.

U kunt het ontwerp van de bierlabels zo uniek maken als uzelf wilt. Met veel verschillende materialen en diverse afwerkingstechnieken zijn wij tot zeer veel in staat. Denk bijvoorbeeld aan etiketten met een unieke vorm of het gebruik van reliëflak of goud-, zilver- of koperfolie in uw ontwerp. Wij maken uw ideeën waar. Bij ons kunt u dus terecht voor de meest bijzondere etiketafwerkingen, ook voor kleinere aantallen! U weet direct wat u betaalt en wanneer u de etiketten op rol in huis hebt! Dit kan vaak al binnen paar dagen!

Bedrukte flessenhals-band, borst-etiketten en rugetiketten op rol voor bierflesjes van unieketiket.nl
Bedrukte flessenhals-band, borst-etiketten en rugetiketten op rol voor bierflesjes van unieketiket.nl
Bedrukte flessenhals-band, borst-etiketten en rugetiketten op rol voor bierflesjes van unieketiket.nl

Welke etiketten zitten op een bierfles?

Flessenhalsband, borstetiket, rugetiket: Bierbrouwerijen laten over het algemeen deze drie soorten bieretiketten drukken. Daarbij dienen de flessenhalsband en borstetiket meestal voor de merkbeleving en algemene productinformatie, terwijl het rugetiket gebruikt wordt voor de wettelijk verplichte informatie zoals hoeveelheid, alcoholgehalte, maximale houdbaarheidsdatum, ingrediënten en de gegevens van de fabrikant.

Wat zijn de voordelen van etiketten op rol?

Etiketten op rol worden beter op de fles geplakt bij het machinaal aanbrengen van de bieretiketten. Dit geldt overigens ook voor andere flesetiketten zoals flessenhalsbanden en borst-etiketten, bierzegels en zegeletiketten. Onze drukkerij kan de bieretiketten zowel op zelfklevende etiketten als op aanlijmetiketten bedrukken. Hoewel in de biersector aanlijmetiketten nog steeds het meest populair zijn, neemt de vraag naar zelfklevende etiketten op rol razendsnel toe. Weet u niet zeker welke etiketten u nodig heeft, dan kunt u ons altijd bellen voor advies!

Waar moeten bieretiketten tegen bestand zijn?

Bieretiketten worden vaak zwaarder belast dan andere blik- of flesetiketten. Ze moeten bestand zijn tegen wisselende temperaturen, kou en condenswater, zonder te kreuken of los te laten. Bij het reinigen van statiegeldflessen moeten de etiketten echter wel gemakkelijk en snel los laten, zonder resten achter te laten. Zowel aanlijmetiketten als zelfklevende etiketten op rol zijn hiervoor geschikt.

Wat zijn speciaalbieretiketten?

Kleine brouwerijen met een directe distributie brouwen biersoorten die afwijken van de grote massa en spelen in op een veeleisende doelgroep. Craft Beer etiketten vallen vaak op door een bijzondere vormgeving ten opzichte van de bieretiketten van de grote brouwerijen. Speciaalbieretiketten zijn vaak zo speciaal als het Craft Bier zelf. Dankzij onze zeer moderne druktechnieken is het zelfs mogelijk om iets unieks mee te geven aan elk afzonderlijk etiket! Zo worden uw biertjes echte collector’s items. Meer informatie? Vraag ernaar bij onze klantenservice.

Welke materialen zijn beschikbaar?

Gratis sampleset voor bieretiketten op rol van unieketiket.nl

Als u uw bierlabels bij unieketiket.nl laat bedrukken, kunt u kiezen uit verschillende papierkwaliteiten en folies, zoals polyetheen (PE) of polypropeen (PP). Vraag ons gratis proefset aan of laat u uitgebreid door ons adviseren als u niet direct weet welk materiaal u wilt gebruiken. Wij sturen u bovendien graag bedrukte voorbeelden van tevreden klanten, zodat u kunt zien wat er allemaal mogelijk is.

Welke formaten zijn er mogelijk?

Bedrukte bieretiketten op rol van unieketiket.nl zijn mogelijk in allerlei vormen

Als gespecialiseerde drukkerij voor het drukken van bieretiketten leveren wij niet alleen ronde, rechthoekige of ovale standaard formaten, maar kunt u ook speciale wensen en eisen kenbaar maken betreft de vorm van het etiket. Er is bijna niets wat wij bij het drukken van bieretiketten niet kunnen. Neem een kijkje bij de voorbeelden op onze website of bij de foto’s hieronder.

Kan ik alleen online bestellen?

Gebruik de calculator en online bestelprocedure of vraag via telefoon of e-mail een prijsopgaaf aan voor het aanschaffen van bedrukte etiketten op rol op unieketiket.nl

Nee hoor, er zijn ook andere manieren! Het makkelijkste en snelste is gebruik maken van de calculator en de online bestelprocedure. Echter, u kunt ook gewoon via telefoon of e-mail een prijsopgaaf aanvragen!

Hoe kan ik de etiketten bestellen?

Heeft u nog vragen, wilt u een bepaald type materiaal zien voordat u gaat bestellen of heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van uw project? Onze team staat voor u klaar om u te helpen! Bel of stuur een e-mail met uw vraag of verzoek en wij gaan ermee aan de slag!

Bent u al overtuigd en wilt u gaan bestellen!? Maak dan gebruik van de calculator en maak een account aan! Alles wijst zich dan vanzelf! Als u liever niet online bestelt, is dat natuurlijk geen probleem. Neem dan contact met ons op!

Gratis proefset bestellen

Wilt u met eigen ogen zien hoe de materialen en afwerkingen eruit zien? Bestel onze proefset met bedrukte voorbeelden. Wilt u een specifiek materiaal of afwerking zien? Geef dit aan bij het bestellen.

Bestel uw proefset
Vraag een proefdruk aan

Wilt u 100% zeker zijn dat uw labels bij de eerste bestelling er meteen perfect uitzien? Vraag dan een proefdruk van uw ontwerp aan. Er zijn drie proefdrukopties beschikbaar! Bekijk welke optie bij u past.

Vraag proefdruk aan
Contactformulier

Heeft u nog een vraag voor ons? U kunt ons bellen, of gebruik maken van het contactformulier. U kunt ons bellen op: (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl

Stel uw vraag