Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten bestellen

Bestel direct via de online calculator - snel, eenvoudig & gratis verzending

De voordelen van unieketiket.nl

 • Eenvoudig bestellen met de online calculator
 • Digitaal en offsetdruk
 • Ongeëvenaarde keuze uit vormen, maten en kleuren
 • U weet direct uw prijs dankzij de online calculator
 • Talrijke folies en papier in mat en glanzende uitvoering
 • Eenvoudig handmatig of machinaal aan te brengen
 • Kostenefficiënt ook bij kleinere oplage
 • Gratis verzending binnen de EU
 • Hoogwaardig bedrukt en gestanst

Direct bestellen


Unieke etiketten voor uw producten bestellen

Zelfklevende etiketten hebben talrijke toepassingen binnen de industrie, de handel en ambachtelijke productie. Als kleeffolie met bijzondere eigenschappen (waterafstotend, hitte- en koudebestendig), in rond, rechthoekig, vierkant of met een geheel eigen vorm, op rol of op vellen, op papier of folie, als transparante folie-etiketten met ondoorzichtige witte of bijzonder ondoorzichtige etiketten (opaak) om  ergens overheen te plakken. De keuze uit verschillende etikettenontwerpen is bijna onbeperkt.

Gebruik uw zelfklevende etiketten op rol als een feilloos communicatiemiddel om uw klanten en potentiële klanten aan te spreken en hen te overtuigen om te kopen. Zelfklevende etiketten op rol kunnen worden gebruikt voor tal van reclamedoeleinden en als productidentificatie. Als creatieve eyecatchers om veiligheidsrelevante of informatieve informatie te verstrekken, om zich bijvoorbeeld te onderscheiden met verschillende EAN-codes of om als bedrijfsgeschenk te worden gepersonaliseerd. Ideaal om op wijnflessen, bierflessen, voedselverpakkingen of cosmetische producten te plakken. Maak gebruik van ons ruime aanbod van verschillende labels en wij vinden een individuele oplossing om uw producten perfect te presenteren.

Bestellen bij unieketiket.nl is zeer eenvoudig en ongecompliceerd. Gebruik gewoon onze online calculator.

Stel zelf eenvoudig uw etiketten samen:

Stap voor stap etiketten bestellen

 1. Voer de gewenste hoeveelheid in. Dankzij het digitale drukwerk zijn zelfs kleine oplagen al efficiënt.
 2. Selecteer hoeveel variëteiten u wilt afdrukken op uw bestelling. Zolang het formaat en het materiaal van de etiketten hetzelfde is, kunt u meerdere types in één keer bestellen. Na een succesvol besteltraject kunt u per type aangeven hoeveel labels u nodig heeft. Daar kunt u ook de individuele types een eigen naam geven. Aan het begin van de bestelling wordt de totale hoeveelheid van alle verschillende types in het veld “Totaal” ingevuld.
 3. Geef het formaat van uw etiketten in.
 4. Selecteer het door u gewenste materiaal.
 5. In de volgende stap heeft u de mogelijkheid om een afwerking te kiezen voor uw etiketten op rol. Een overzicht van de afzonderlijke opties, inclusief een uitleg, vindt u op onze pagina over afwerkingen.
 6. U kunt kiezen tussen vierkant, rond of uw eigen individuele labelvorm. Voor uw individuele vorm maken we een extra ponsgereedschap. Dit zal niet leiden tot hoge extra kosten voor u. Zo kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. Let op onze minimale grootte van ongeveer 20 x 20 mm.
 7. Gebruik kleurintensieve hotfoil in bijvoorbeeld goud of zilver om uw etiketten extra op te laten vallen. Hotfoil geeft uw label een heel bijzondere, exclusieve uitstraling en maakt uw label en product onderscheidend.
 8. Bij het configureren van de rol kunt u ook specifieke keuzes maken voor de wikkelrichting, de rolkernmaat en de maximale buitendiameter.
 9. Na het succesvol uploaden van de printgegevens en het volledig doorlopen bestelproces, worden uw etiketten op rol meestal binnen 6-8 werkdagen geleverd. Op mijn unieketiket.nl kunt u de status van uw bestelling live volgen.

Etiketten op rol: Veelzijdig en omvangrijk in toepassingen

Etiketten op rol zijn echte blikvangers op uw verpakking. Veel van onze etiketten, stickers en labels zijn compatibel met thermotransferprinters en geschikt voor etiketteermachines. In tegenstelling tot veel andere drukkerijen zijn wij gespecialiseerd in het afdrukken van etiketten. Weet u nog niet zeker welk materiaal voor u geschikt is of bent u nog op zoek naar inspiratie? Bestel gratis uw persoonlijke proefset met een selectie van onze standaardpapieren en -folies. Wij bieden u tal van stickers aan in het door u gewenste formaat, zowel koude- als hittebestendige stickers. Zelfklevende etiketten op rol zijn ook op onze site te vinden onder de volgende synoniemen: Barcode-etiketten, flessenetiketten, kleefetiketten op rollen, kleefetiketten, productetiketten op rollen.

Correcte drukbestanden

Op ons overzicht met aanleverinstructies voor drukwerkbestanden vindt u alle informatie over het bestandsformaat, de kleurruimte of de afloop die u of uw ontwerpers nodig hebben om de drukbestanden op te maken. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw creatieve lay-out eruit ziet zoals gepland en kunnen wij uw drukgegevens verwerken. Voor de zekerheid kunt u ook gebruik maken van onze proefdrukservice.

Optioneel kunt u ook één van onze correctiepakketten voor uw drukbestanden mee bestellen. In deze print data workshop onderwerpen wij uw bestanden aan een technische gegevenscontrole en corrigeren deze indien nodig. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat het printresultaat zal zijn zoals gepland.

Materialen & kleuren

Kies tussen enkelkleurige bedrukking, vierkleurendruk of speciale kleuren – of het nu gaat om HKS of Pantone – geperfectioneerd door hoogwaardige hotfoils en beschermd door matte of glanzende beschermende lak. Configureer uw etiketten precies zoals u ze nodig heeft. Als u een optie in onze calculator mist, bel ons dan of stuur ons een e-mail. Wij kunnen de calculator aanpassen aan uw wensen en eisen. Want naast de standaard opties in onze online calculator hebben we ook talloze andere papiersoorten, films en afwerkingen beschikbaar. Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Veredeling van uw etiketten

In onze online calculator kunt u kiezen uit tal van afwerkingsopties. Natuurlijk hebben we naast deze mogelijkheden nog veel meer, neem gewoon contact met ons op.

Wat wij allemaal kunnen:

 • Hotfoil in vele kleuren
 • Etiketten lamineren
 • UV-lak
 • Reliëflak
 • Preeg/ blinddruk
 • Gedeeltelijk lakken
 • Speciale ontwerpen

Tools & Service:

Gebruik onze proefdrukservice om er zeker van te zijn dat alles eruit ziet zoals u wilt en om een proefdruk van uw etiketten te bestellen.

Een correct drukbestand is een voorwaarde voor een efficiënte en snelle verwerking van uw bestelling. Vraag uw ontwerper daarom om onze aanleverspecificaties voor drukbestanden toe te passen op uw etiketontwerp. Volg deze richtlijnen en u weet zeker dat het etiket er perfect uit zal zien. Komt u er toch niet uit? Geen probleem, wij bieden een drukbestandenservice, mee te bestellen bij de opdracht. Onze professionele grafische medewerkers maken uw drukbestanden dan gereed voor druk!

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom produceren wij uw etiketten op aanvraag binnen 48 uur. Lees meer over onze express productie.

Vragen? WiJ 
helPen u graag!

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Proefdruk

Bestel een van onze voorbeeldpakketten.  Uw proefdruk doorloopt het normale productieproces. Dus u kunt er zeker van zijn dat alles er zo uit ziet als gepland.

Bekijk de mogelijkheden
Etiketten online bestellen

Kies hoeveelheid, formaat en materialen in onze calculator. Stuur uw offerte naar uzelf per e-mail en bestel gemakkelijk online. U kunt uw gegevens ook uploaden in de online calculator.

Nu berekenen
Stuur ons uw drukwerkbestanden

Heeft u een speciaal verzoek? Stuur ons gewoon uw drukgegevens en de vereisten voor uw project per e-mail en u ontvangt  zo spoedig mogelijk uw persoonlijke offerte.

Een offerte aanvragen