Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

unieketiket.nl de etikettendrukkerij voor etiketten op rol

Overtuig uzelf van onze kwaliteit en service!

Hier staan wij voor:

Nu etiketten berekenen


team unieketiket.nl

Uw leverancier voor bedrukte etiketten op rol en A4 vellen

Unieketiket.nl is de specialist op het gebied van het bedrukken van etiketten en stickers op rol en op A4 vellen. Wij beschikken over een breed assortiment aan materialen. Hierbij kunt u denken aan diverse papiersoorten en folies. Wij produceren etiketten op rol of indien gewenst op A4 vellen  in alle vormen en maten. U kan daarnaast ook nog een keuze maken uit  vele veredelingstechnieken en afwerkingsmogelijkheden. Alle etiketten worden bedrukt op moderne digitale drukpersen die garant staan voor een uitmuntende kwaliteit drukwerk.

Onze labels op rol zijn voor vele toepassingen en sectoren te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan etiketten voor speciaal bier, wijnetiketten of etiketten voor fruitdrankjes. Ook voor de voedselindustrie, verzorgingsproducten of vitaminen en supplementen zijn onze bedrukte etiketten op rol zeer geschikt.

Wij zijn een online etikettendrukkerij bij wie het hele bestelproces van uw etiketten online kan plaatsvinden. Van het zelf berekenen van uw prijs met onze handige etikettencalculator tot het uploaden van uw artwork-bestanden. Onze klantenservice heeft service hoog in het vaandel staan en u beschikt als klant van unieketiket.nl altijd over een vast aanspreekpunt.  Voor al uw vragen over het bestellen van bedrukte etiketten staan zij voor u klaar. Neem contact op met onze klantenservice via ons contactformulier,  telefonisch (+31) (0)30 808 05 97) of door een email te sturen naar info@unieketiket.nl.

Heeft u algemene vragen over het bedrukken van etiketten op rol bekijk dan eens de vele informatie pagina’s op onze website. Zo kunt u bijvoorbeeld een uitgebreide uitleg vinden over de mogelijkheden en voordelen die digitaal drukken u kan bieden. Of vindt u informatie over welke veredelingen en etiketafwerkingen door unieketiket.nl worden aangeboden. Verder wordt ook helder uitgelegd hope het bestelproces in zijn werk gaat, welke wikkelrichting u kan kiezen en hoe u het beste uw drukbestand kunt opmaken en aanleveren.

Voor een compleet overzicht van al onze pagina’s, zie de sitemap.

Geïnteresseerd in onze labels op rol? Wilt u nog meer weten en ontdekken?

Als specialist in het produceren en bedrukken van zelfklevende etiketten op rol zijn we bijna altijd in staat om aan uw wensen en eisen te voldoen. Wilt u zien wat wij allemaal kunnen? Bekijk dan eens onze galerij met etiketten die wij voor andere klanten hebben bedrukt of lees de verhalen van een aantal van onze gewaardeerde klanten!

Heeft u liever een aantal bedrukte etiketten in eigen huis, om de mogelijkheden met eigen ogen te zien? Bestel dan onze gratis materialenboek met onze materialen en diverse bedrukte voorbeelden. Ook kunt u voor een scherpe prijs een proefdruk van uw eigen etiketontwerp bestellen.

Drukbestandenservice

Het ontwerpen van het etiket is en blijft altijd een belangrijk onderdeel van het drukproces en zal dat ook altijd blijven. Voor bedrijven die niet over de middelen beschikken om ervoor te zorgen dat hun ontwerp drukklaar is, bieden wij onze drukbestandenservice aan. U kunt kiezen tussen Smart en Pro.  Zie hier voor meer info en het direct bestellen van onze bestandenservice.

Proefdruk

Wilt u er zeker van zijn dat uw bedrukte etiketten er perfect uitzien voordat u ze gaat bestellen? Is een speciale kleur belangrijk of wilt u zien hoe uw ontwerp eruit komt te zien op het materiaal van uw keuze? Maak dan gebruik van onze proefdrukservice! Voor een redelijk bedrag drukken wij uw etiketontwerp op de originele machines en op het materiaal van uw keuze. Bekijk nu onze proefdrukopties.

Express productie

Onze standaard productietijd is doorgaans 5 tot 7 werkdagen. We weten echter dat bedrijven af en toe hun etiketten op rol sneller nodig hebben. Onze express-productie zorgt voor een productie binnen 2 werkdagen.

Vragen? WiJ
helPen u graag!