Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Honingetiketten

Prachtige etiketten voor op uw honingpotten

De voordelen van unieketiket.nl

 • Duurzame materialen
 • Korte levertijden
 • Gratis verzending binnen de EU
 • Diverse  materialen  beschikbaar
 • Hoogwaardige digitale druk
 • Kostenbesparend ook bij kleinere oplages
 • Geschikt voor zowel handmatige als machinale verwerking.
 • Ook als natlijmetiket verkrijgbaar. (Graag via mail bestellen)

Honingetiketten van unieketiket.nl

Heeft u hoogwaardige, zelfklevende etiketten nodig voor uw honingpotten? Bij unieketiket.nl kunt u de vorm, het materiaal, de oplage en de afwerking van het label zelf kiezen. Wij produceren uw zelfklevende honingetiketten met behulp van digitale druk precies volgens uw specificaties. Ontwerp uw eigen labels volgens uw eigen ideeën. Wij produceren uw etiketten in vierkleurendruk, op verzoek ook met speciale kleuren, foliepreeg of folielaminering.

Honingetiketten die voldoen aan alle eisen

Zoals alle voedingsmiddelenetiketten moeten ook de etiketten voor honing bepaalde verplichte informatie voor de consument bevatten. Om u te helpen uw honingetiketten goed te op te maken, hebben wij voor u de belangrijkste informatie samengevat:

 • Houdbaarheidsdatum
 • Hoeveelheid in gram
 • Adres van de producent
 • Land van herkomst
 • Speciale kwaliteitskenmerken
 • Productiecode

U vindt een gedetailleerd overzicht van alle noodzakelijke informatie benodigd voor de Nederlandse markt via deze link: lees nu. Voor de Belgische markt kunt u deze link volgen: lees nu.

Zegel-etiketten

Een zogenaamd zegel-etiket of seal-label wordt vaak gebruikt voor honingpotten. Hierbij is het hoofdetiket aan de voorzijde verbonden met een ander label aan de bovenzijde van de pot. Zo ontstaat een verbinding. Dit laat de consument zien of de pot nog ongeopend is. Als de verbinding gescheurd is, is de pot al geopend. Zorg ervoor dat de verbindende strook niet te smal is, zodat u geen problemen ondervindt bij het machinaal aanbrengen van de etiketten op uw verpakkingen.

Combineer verschillende etiketvariaties

Met behulp van onze online calculator heeft u ook de mogelijkheid om meerdere soorten etiketten tegelijk te bestellen. Zolang het formaat en materiaal niet verschillen, kunnen wij meerdere variaties van uw product in één keer produceren. De productie van meerdere soorten tegelijk is kostenbesparend, omdat we de drukmachines maar één keer hoeven in te stellen. Combineer bijvoorbeeld verschillende ontwerpen voor voor- en achteretiketten, of voor uw bos- en bloemenhoning. Deze combinatie kan zich snel terugbetalen, vooral voor kleine bedrijven.

Beoordeel zelf onze materialen

Bekijk onze selectie van materialen en de verschillende afwerkingen die beschikbaar zijn voor uw honinglabel. Of vraag gewoon ons praktische materialenboek aan met voorbeelden van zelfklevende etiketten die op onze standaardmaterialen zijn gedrukt. Overtuig uzelf van onze drukkwaliteit en laat u inspireren door de verschillende afwerkingen. Klik hier om uw materialenboek aan te vragen – natuurlijk gratis.

Houd er rekening mee dat alleen zelfklevende etiketten als voorbeeld in ons voorbeeldboek zijn opgenomen. Uiteraard bieden wij ook speciale materialen aan en kunnen wij uw etiketten ook als natlijmetiket produceren. Stuur ons uw aanvraag in dat geval per e-mail naar info@unieketiket.nl of bel ons op +31 (0)30 808 05 97.

Drukbestanden aanleveren

Een correct en foutloos drukwerkbestand is een voorwaarde voor een efficiënte en snelle verwerking van uw bestelling. Vraag uw ontwerper daarom om onze aanleverspecificaties voor drukbestanden toe te passen op uw etiketontwerp. Volg deze richtlijnen en u weet zeker dat het etiket er perfect uit zal zien.

Uw drukwerkbestand laten aanpassen

Bent u niet zeker of uw bestand correct is opgemaakt? Wij controleren uw bestand graag op mogelijke fouten. Maak dan gebruik van onze drukbestandenservice.

Een proefdruk laten maken?

Wilt u 100% zeker zijn dat uw labels bij de eerste bestelling er meteen perfect uitzien? Bestel dan een proefdruk van uw ontwerp. Er zijn twee proefdrukopties beschikbaar. Bekijk welke optie bij u past.

Veelgestelde vragen

In ons overzicht van veelgestelde vragen vindt u op unieketiket.nl antwoorden op (bijna) alle vragen over etiketten, materialen of het bestelproces. Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Of het nu gaat om boshoning, bloesemhoning of welke honing dan ook – wij zijn de etikettendrukkerij voor bijenhouders! Heeft u vragen? Geen probleem. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur bereiken, telefonisch op nunmmer +31 (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl, wij adviseren u graag!

Andere relevante pagina's:

Vragen? WiJ 
helPen u graag!