Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Honingetiketten

Prachtige etiketten voor op uw honingpotten

Daarom kiest u voor unieketiket.nl:

 • Korte levertijden
 • Gratis verzending binnen de EU
 • Diverse  materialen  beschikbaar
 • Duurzame materialen
 • Met of zonder sluitzegel
 • Hoogwaardige digitale druk
 • Kostenbesparend ook bij kleinere oplages
 • Geschikt voor zowel handmatige als machinale verwerking.
Honingetiket-Bijen-Honing

Honingetiketten van unieketiket.nl

Heeft u hoogwaardige, zelfklevende etiketten nodig voor uw honingpotten? Bij unieketiket.nl kunt u de vorm, het materiaal, de oplage en de afwerking van het label zelf kiezen. Wij produceren uw zelfklevende honingetiketten met behulp van digitale druk precies volgens uw specificaties. Ontwerp uw eigen labels volgens uw eigen ideeën. Wij produceren uw etiketten in vierkleurendruk, op verzoek ook met speciale kleuren, foliepreeg of folielaminering.

Honingetiketten die voldoen aan alle eisen

Zoals alle voedingsmiddelenetiketten moeten ook de etiketten voor honing bepaalde verplichte informatie voor de consument bevatten. Om u te helpen uw honingetiketten goed te op te maken, hebben wij voor u de belangrijkste informatie samengevat:

 • Houdbaarheidsdatum
 • Hoeveelheid in gram
 • Adres van de producent
 • Land van herkomst
 • Speciale kwaliteitskenmerken
 • Productiecode

U vindt een gedetailleerd overzicht van alle noodzakelijke informatie benodigd voor de Nederlandse markt via deze link: Warenwet besluit honing.
Voor de Belgische markt kunt u deze link volgen: Bijenteelt: etikettering van honing.

Verzegel-etiketten

Heeft u een honingetiket met sluitzegel nodig? Etiketten met een garantiezegel, vaak ook sluitzegel of zegeletiket genoemd, staan garant voor een hoge kwaliteit en versheid van het product. Als alternatief voor het etiket met een garantiezegel als los etiket, kunt u er ook voor kiezen om het vooretiket te combineren met een versheidszegel en een label voor op het deksel. Hierdoor ontstaat één geïntegreerd etiket. Met een zegel ziet de consument direct of de pot nog ongeopend is. Als de verbinding gescheurd is, is de pot al geopend. Zorg ervoor dat de verbindende strook niet te smal is, zodat u geen problemen ondervindt bij het machinaal aanbrengen van de etiketten op uw verpakkingen.

Zie ook onze pagina sluitzegels

Combineer verschillende etiketvariaties in één bestelling

Met behulp van onze online calculator heeft u ook de mogelijkheid om meerdere soorten etiketten tegelijk te bestellen. Zolang het formaat en materiaal niet verschillen, kunnen wij meerdere variaties van uw product in één keer produceren. De productie van meerdere soorten tegelijk is kostenbesparend, omdat we de drukmachines maar één keer hoeven in te stellen. Combineer bijvoorbeeld verschillende ontwerpen voor voor- en achteretiketten, of voor uw lente-, zomer- en herfsthoning. Deze combinatie kan zich snel terugbetalen, vooral voor kleinere imkerbedrijven.

Beoordeel zelf onze materialen

Bekijk onze selectie van materialen en de verschillende afwerkingen die beschikbaar zijn voor uw honinglabel. Of vraag gewoon ons praktische materialenboek aan met voorbeelden van zelfklevende etiketten die op onze standaardmaterialen zijn gedrukt. Overtuig uzelf van onze drukkwaliteit en laat u inspireren door de verschillende afwerkingen.

Vraag direct ons gratis materialenboek aan.

Mag het er iets luxer uitzien?

Onze digitale spotlak maakt van uw honingpot een luxe product.

 • Voor het accentueren vanm geselecteerde elementen
 • Ook voor kleine oplagen
 • Betaalbare luxe zonder kwaliteitsverlies

Vraag gratis onze speciale samples aan met digitale afwerking: info@unieketiket.nl

 

honing_soorten_luxe

 

 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Of het nu gaat om boshoning, bloesemhoning of welke honing dan ook – wij zijn de etikettendrukkerij voor bijenhouders! Heeft u vragen? Geen probleem. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur bereiken, telefonisch op nunmmer +31 (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl, wij adviseren u graag!

Meer informatie

Wilt u 100% zeker zijn dat uw labels bij de eerste bestelling er meteen perfect uitzien? Bestel dan een proefdruk van uw ontwerp. Er zijn twee proefdrukopties beschikbaar. Bekijk welke optie bij u past.

Drukbestanden: hoe aanleveren?
Op onze pagina aanleverinstructies vindt u alle belangrijke informatie over hoe de drukbestanden moeten worden aangeleverd.

Met onze drukbestanden-assistent kunt u een template opvragen in uw etiket-formaat, als basis voor een correct drukbestand.

Hulp nodig bij de opmaak van de drukbestanden?
Onze drukbestandenservice kan ervoor zorgen dat uw ontwerp-bestanden perfect worden opgemaakt volgens uw wensen én volgens onze eisen.
U kunt de bestandenservice los bestellen of u kunt de optie tijdens de bestelling van uw etiketten toevoegen aan de order.

Wij bieden een express service!
Bij voldoende druk-capaciteit kunnen we uw etiketten in 2 werkdagen produceren (voor een toeslag van 25% op de calculatorprijs).
Raadpleeg de verwachte leverdatum: zie hiervoor onze calculator: aan de rechterzijde vindt u de actuele leverdata voor normale- en express productie.

Vragen? WiJ 
helPen u graag!