Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Folie etiketten

De pluspunten van unieketiket.nl

  • alle formaten
  • slijtvast
  • geen verzendkosten binnen de EU
  • snelle levering
  • express productie
  • veelzijdig inzetbaar
  • scheurbestendig en watervast
  • sterke, permanente kleefkracht
  • geen minimale bestelhoeveelheid
  • vuil- en temperatuurbestendig


Folienetikett_etikettde

Folie etiketten - duurzaam en veelzijdig toepasbaar

Zelfklevende, transparante PP-folie-etiketten (polypropyleen) en PE-folie etiketten (polyethyleen) zijn vooral populair in de cosmetica-industrie omdat folie etiketten duurzaamheid en uitstraling combineren. Ze zijn bestand tegen olie en water, waarmee cosmetische producten tijdens het gebruik in contact komen. De toepassingsgebieden variëren echter afhankelijk van het materiaal en de vereisten.  Folie etiketten worden ook gebruikt bij de etikettering van chemische producten.

Voordelen van folie etiketten

Vergeleken met papieren etiketten zijn folie etiketten sterker, scheur- en waterbestendig en vuil-afstotend. Ze worden gebruikt waar de druk te hoog zou zijn voor papieren etiketten. De slijtvaste folie etiketten overtuigen door hun bestendigheid tegen olie, water en diverse chemicaliën in uiteenlopende toepassingen. Met PE-etiketten kunt u er zeker van zijn dat klanten uw productinformatie nog steeds kunnen lezen, zelfs als het nat is. Daarnaast is het voordeel dat de etiketten al voor het vullen op de container kunnen worden aangebracht.

Folie etiketten met no-label look

U heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor een transparant folie-etiket met een zogenaamde no-label look. Dit is een transparant maar bedrukt etiket gemaakt van flexibele polypropyleenfolie (PP-folie). Etiketten met een no-label look worden gebruikt als u uw product een speciale, in het oog springende look wilt geven en het een ware eyecatcher wilt maken. U kunt dit materiaal ook laten afwerken – net als PE-folie-etiketten of papieren etiketten – om de kwaliteit van het etiket nog hoger te maken.

folienetikett_nolabellook

Cosmetica etiketten

Folie-etiketten worden vooral gebruikt in de cosmetica-industrie, waar zowel de uitstraling als de duurzaamheid van de verpakking en vooral het etiket belangrijk zijn. Lees hier meer over onze cosmetica-etiketten.

Veredelingen

Uiteraard kunnen uw folie labels ook nog eens extra verfijnd worden. Of het nu gaat om hot foil, beschermende lak of gedeeltelijke vernis – bij unieketiket.nl zijn deze veredelingstechnieken standaard en kunt u hier uw creativiteit de vrije loop laten. Wij realiseren uw idee!

Etiketten met een unieke vorm

Wilt u een individuele vorm voor uw label? Naast standaardvormen zoals rond en vierkant, bieden wij u ook de mogelijkheid om uw folie etiket een unieke, vrij vormgegeven vorm te geven. Stervormig, in het logo van uw bedrijf of een abstracte vorm – bij unieketiket.nl is dit allemaal mogelijk.

Wat is de volgende stap?

Musterbuch

Bestel onze gratis proefset om een eerste indruk te krijgen van onze materialen. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via e-mail op info@unieketiket.nl of telefonisch (+31) (0)30 808 05 97 om uw aanvraag persoonlijk met ons te bespreken! Wij adviseren u graag en sturen u op verzoek diverse voorbeelden van etiketten van de door u gewenste materialen toe. Neem gewoon contact met ons op!

Proefdruk

U weet al welk materiaal uw voorkeur heeft, maar u weet nog steeds niet zeker of het geschikt is voor de door u gewenste toepassing? Gebruik de mogelijkheid van een proefdruk. U ontvangt binnen enkele dagen een proefdruk van uw etiketten en heeft de mogelijkheid om de etiketten te testen voordat u grotere aantallen bestelt.

Bestellen

Heeft u uw keuze gemaakt? Dan kunt u onze online calculator raadplegen op de startpagina of in uw klantenmenu. Selecteer de gewenste hoeveelheid, etikethoogte, etiketbreedte, materialen en afwerkingen. Varieer met de afmetingen en het type om de transparante prijs van de rekenmachine te zien. Zodra al uw gegevens zijn ingevoerd, heeft u de mogelijkheid om uw offerte per e-mail te ontvangen voordat u uw bestelling plaatst. Daarna kunt u verdergaan met de bestelling en verdere benodigde informatie invoeren, zoals wikkelrichting, diameter van de rolkern en express-opties op de tweede bestelpagina. Na een  succesvolle bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met uw Upload-ID. Zo kunt u uw grafische bestanden direct vanuit het klantenmenu uploaden.

Wilt u niet online bestellen?

Is dit te technisch voor u, te onpersoonlijk of u heeft iets nodig dat niet in de calculator aanwezig is? Geen probleem! U kunt ook telefonisch bestellen via (+31) (0)30 808 05 97 of per mail naar info@unieketiket.nl U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Wij horen graag van u en adviseren u graag.

Vragen? WiJ
helPen u graag!