Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Folie etiketten

De pluspunten van unieketiket.nl

  • alle formaten
  • slijtvast
  • geen verzendkosten binnen de EU
  • snelle levering
  • express productie
  • veelzijdig inzetbaar
  • scheurbestendig en watervast
  • sterke, permanente kleefkracht
  • geen minimale bestelhoeveelheid
  • vuil- en temperatuurbestendig


Folienetikett_etikettde

Folie etiketten - duurzaam en veelzijdig toepasbaar

Zelfklevende, transparante PP-folie-etiketten (polypropyleen) en PE-folie etiketten (polyethyleen) zijn vooral populair in de cosmetica-industrie omdat folie etiketten duurzaamheid en uitstraling combineren. Ze zijn bestand tegen olie en water, waarmee cosmetische producten tijdens het gebruik in contact komen. De toepassingsgebieden variëren echter afhankelijk van het materiaal en de vereisten.  Folie etiketten worden ook gebruikt bij de etikettering van chemische producten.

Voordelen van folie etiketten

Vergeleken met papieren etiketten zijn folie etiketten sterker, scheur- en waterbestendig en vuil-afstotend. Ze worden gebruikt waar de druk te hoog zou zijn voor papieren etiketten. De slijtvaste folie etiketten overtuigen door hun bestendigheid tegen olie, water en diverse chemicaliën in uiteenlopende toepassingen. Met PE-etiketten kunt u er zeker van zijn dat klanten uw productinformatie nog steeds kunnen lezen, zelfs als het nat is. Daarnaast is het voordeel dat de etiketten al voor het vullen op de container kunnen worden aangebracht.

Folie etiketten met no-label look

U heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor een transparant folie-etiket met een zogenaamde no-label look. Dit is een transparant maar bedrukt etiket gemaakt van polypropyleenfolie (PP-folie). Het materiaal is zo helder, dat het (bijna) lijkt alsof de bedrukking direct op het product is aangebracht.
Etiketten met een no-label look worden gebruikt als u uw product een speciale, in het oog springende look wilt geven en het een ware eyecatcher wilt maken. U kunt dit materiaal ook laten afwerken om de kwaliteit van het etiket nog hoger te maken.
Wilt u het transparante PP materiaal met no-label look bestellen? Kies dan PP-folie transparant 50 μm (PET transparante drager) in de calculator.

folienetikett_nolabellook

Cosmetica etiketten

Folie-etiketten worden vooral gebruikt in de cosmetica-industrie, waar zowel de uitstraling als de duurzaamheid van de verpakking en vooral het etiket belangrijk zijn. Lees hier meer over onze cosmetica-etiketten.

Veredelingen

Uiteraard kunnen uw folie labels ook nog eens extra verfijnd worden. Of het nu gaat om foliepreeg, of om beschermende lak, of om folielaminaat, bij unieketiket.nl zijn deze veredelingstechnieken standaard en kunt u hier uw creativiteit de vrije loop laten. Wij realiseren uw idee!

Etiketten met een unieke vorm

Wilt u een individuele vorm voor uw label? Naast standaardvormen zoals rond en vierkant, bieden wij u ook de mogelijkheid om uw folie etiket een unieke, vrij vormgegeven vorm te geven. Stervormig, in het logo van uw bedrijf of een abstracte vorm – bij unieketiket.nl is het mogelijk.

Wat is de volgende stap?

Materialenboek

Wilt u met eigen ogen zien hoe de materialen en afwerkingen eruitzien? Bestel ons gratis materialenboek! In het boek zijn voorbeelden opgenomen van onze meest gangbare materialen en afwerkingen. Het boek bevat ook kleine samples van de materialen waarmee getest kan worden, zo kunt u er zeker van zijn dat u het juiste materiaal kiest voor uw toepassing.
In het materialenboek vindt u daarnaast handige tips en uitleg over de opmaak van drukbestanden, onze diensten en services en nog veel meer! Het gratis Materialenboek is hier te bestellen.

Proefdruk

U weet al welk materiaal uw voorkeur heeft, maar u weet nog niet zeker of het geschikt is voor de door u gewenste toepassing?
Wilt u 100% zeker zijn dat uw etiketten bij de eerste bestelling er meteen perfect uitzien?
Bestel dan een proefdruk van uw ontwerp. Er zijn twee proefdrukopties beschikbaar. Bekijk welke optie bij u past.. U heeft de proefdruk van uw etiketten snel in huis, wat u de mogelijkheid biedt om de etiketten te testen voordat u grotere aantallen bestelt.

Bestellen

Heeft u uw keuze gemaakt? Weet u precies welk materiaal u nodig heeft en welke afwerkingen u wilt gebruiken voor uw etiketten? En heeft u daarnaast de drukbestanden al helemaal definitief? Gebruik dan onze online calculatorom direct te berekenen wat uw etiketten gaan kosten. Na het berekenen van de kosten kunt u verder in het orderproces en kunt u onder andere aangeven of de etiketten met standaard of express productie geleverd moeten worden. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende afleveradressen. Geef de correcte wikkelrichting en kerndiameter aan als de etiketten machinaal zullen worden verwerkt. Tot slot kunnen de drukbestanden met één upload naar ons worden verstuurd zodat wij de productie in gang kunnen zetten.
Uitleg over ons bestelproces vindt u hier. De etiketten worden snel bij u bezorgd of indien gewenst bij de producent waar u mee samenwerkt.

Heeft u nog vragen?

Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar iets specifieks? Ook al werken wij online, persoonlijk advies blijft toch een cruciaal onderdeel van onze kwaliteit. Wij nemen de tijd om alle individuele wensen van onze klanten werkelijkheid te laten worden, of om op mogelijkheden te wijzen die misschien nog niet eerder zijn overwogen.
U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl, wij adviseren u graag!

Meer nuttige info:

Vragen? WiJ
helPen u graag!