Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Werken bij unieketiket.nl

We hebben momenteel de volgende vacatures:

Wij zijn een jong team en dat zich inzet voor het printen van kwaliteitslabels. Ons doel is om Europees marktleider te blijven in de productie van etiketten door het bieden van kwaliteit en professionaliteit. We richten ons op efficiënte werkprocessen en op state-of-the-art, technologie.

Je kunt uitkijken naar leuke collega’s, spannende projecten en taken, maar ook naar een professioneel leven met veel afwisseling en dynamiek. Daarnaast kun je je bij ons verder ontwikkelen en waarderen we een goede balans tussen werk en privéleven. We denken graag out of the box, elk lid van het team krijgt de mogelijkheid om alle facetten van onze moderne printomgeving te ervaren. En, niet onbelangrijk: we bieden een aantrekkelijke vergoeding en veel extra’s!

Open Sollicitatie

We accepteren en bewaren open sollicitaties in onze database, zodat we snel en effectief kunnen handelen wanneer zich kansen voordoen. Als je denkt dat je het team van unieketiket.nl iets te bieden hebt, aarzel dan niet om je CV door te sturen met een begeleidende email / brief. Stuur dit naar jobs@etikett.de

Team