Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Digitale luxe voor uw etiketten

met digitale spot-lak

  • Geselecteerde elementen highlighten met digitale spotlak
  • Speciale effecten met glanzende highlights
  •  Ook voor kleinere oplagen
  • Betaalbare luxe van hoge kwaliteit

Bestel uw gratis samples

Etiketten met luxe afwerkingen

etiketten met spotlak

etiketten met spotlak

Digitale spotlak voor etiketten op rol

Bij digitale spotlak wordt de gewenste finish op het materiaal gedrukt – vergelijkbaar met digitale druktechnologie: met behulp van een PDF-drukbestand en digitale beeldbewerking wordt precies bepaald waar de afwerking moet komen. Digitaal printen en digitale afwerking vullen elkaar perfect aan: beide kenmerken zich door een hoge kwaliteit en het snel kunnen wisselen van opdrachten door korte run- en insteltijden, waarmee materiaal en energie bespaart wordt.

In tegenstelling tot conventionele afwerking vereist een digitale afwerking geen speciale werktuigen of drukplaten – de afwerking wordt volledig digitaal aangestuurd. De combinatie van digitaal drukken en digitaal afwerken maakt dus niet alleen unieke labels van hoge kwaliteit mogelijk, maar is tegelijkertijd een extreem tijd- en middelen besparende oplossing voor een grote verscheidenheid aan etiketten-toepassingen. Deze combinatie van digitaal printen en afwerken maakt zowel een snelle productie als het voordelig printen en afwerken van kleine oplagen mogelijk.

 

Spotlak op metallic papier

Digitale Spotlak (partiële lak)

Met een spotlak, ook wel Spot-UV lak genoemd, worden enkele delen van het (bedrukte) etiket oppervlak met speciale lak afgewerkt. De delen met de spotak zorgen voor visueel en voelbare accenten  die contrasteren met de rest van het etiket. Onze digitale spotlak zet een nieuwe standaard voor exclusieve afwerking en geeft uw producten een uniek en onderscheidend uiterlijk. Dankzij onze digitaal aangestuurde afwerkingsmachine kan de lak daar worden aangebracht waar u het graag wilt hebben, zonder dat er speciale werktuigen nodig zijn. Dit bespaart kosten, tijd en middelen!

Welke materialen zijn geschikt voort digitale spotlak?

Standard

  • Mat gestreken papier wit 90g (FSC® Mix Credit)
  • Glanzend papier wit 80g (FSC® Mix Credit)
  • PP folie wit 60µm, glanzend of mat
  • Zilverkleurig glanzend papier 80g (FSC® Mix Credit)

Premium – op aanvraag:

  • Tintoretto Gesso (PET-versterkt, voor in ijsemmer) 95 g (FSC® Mix Credit)
  • Parelmoer papier (Frozen Orion), FSC® Mix Credit, voor in ijsemmer 217g.

Wat is de volgende stap?

etiket met spotlak en foliedruk

Hebben we uw interesse gewekt? Als u digitale spotlak voor uw etiketten overweegt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Het team zal u adviseren over alle opties voor afwerking, zowel digitaal als klassiek. We sturen u graag stalen van de  per post, uiteraard gratis.

Direct bestellen? Dat kan! Zie hieronder hoe dat gaat.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9:00 en 17:00 uur bereiken per email: info@unieketiket.nl, of telefonisch op (+31) (0)30 808 05 97.
Wij adviseren u graag!

Bestel uw gratis samples

Direct digitale afwerkingen bestellen

#1 Maak een keuze uit de lijst hierboven met materialen die geschikt zijn voor digitale spotlak, en bepaal welke afwerking (en) u wenst.

#2  Ga naar de calculator en selecteer het gewenste aantal etiketten en eventueel het aantal soorten, de vorm van het etiket en vul het formaat van uw etiket in.

#3 Selecteer het door u gekozen – voor digitale afwerkingen geschikte – materiaal in de lijst bij ‘Materiaal keuze’.

#4 Selecteer de gewenste te drukken kleur: CMYK of zwart en eventueel dekwit indien u kiest voor zilverkleurig materiaal.

#5 Selecteer altijd een beschermende coating:  u heeft 3 opties: lak (mat of glans),  folielaminaat mat- krasbestendig of folielaminaat-glanzend.

#6 Selecteer de nu geactiveerde button ‘Digitale spotlak’. Klik op het vinkje en vervolgens op de knop ‘Verder’ en vervolg het orderproces.

Klik hier voor meer informatie over het bestelproces.

Voor vragen, neem contact op:  +31 (0) 30 8080 597  / info@unieketiket.nl.

Tools & Services

Op onze pagina aanleverinstructies vindt u alle belangrijke informatie over hoe de drukbestanden moeten worden aangeleverd. De opmaak voor digitale afwerkingen vindt u onderaan deze pagina.

Wilt u er zeker er van zijn dat uw drukbestand correct is:
Onze drukbestandenservice kan ervoor zorgen dat uw ontwerp-bestanden perfect worden opgemaakt volgens uw wensen én volgens onze eisen.
U kunt onze bestandenservice los bestellen of u kunt de optie tijdens de bestelling van uw etiketten toevoegen aan de order.

Overtuig uzelf van de kwaliteit van onze zelfklevende etiketten! We drukken uw ontwerp altijd in in onze echte productieomgeving.
Test met een proefdruk  vooraf het materiaal van uw keuze, de kleuren en eventueel de afwerking. Bekijk de opties voor een proefdruk:

Proefdruk laten maken

U kunt in onze calculator de prijs berekenen voor uw etiketten op rol met een digitale spotlak, vervolgens kunt u deze direct bestellen – zie ook de instructie onderaan deze pagina.

Heeft u vragen hierover? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

U kunt ons bereiken per email: info@unieketiket.nl, of telefonisch: (+31) (0)30 808 05 97).

Onze ontwerpservice voor etiketten biedt u de mogelijkheid om een professioneel etiket te laten ontwerpen door een van onze creatieve grafische ontwerpers. Geheel volgens uw specificaties en wensen en tegen een vaste prijs!!

Maakt u zelf het ontwerp? Hier vindt u tips en inspiratie: