Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten voor chemische producten en industrie

Voordelen van onze bedrukte etiketten op rol

Bedrukte zelfklevende etiketten en folie-etiketten van polypropeen of Polyethylen op rol van unieketiket.nl voor chemische producten

Etiketten voor gevaarlijke stoffen en chemische etiketten laten drukken door unieketiket.nl

Als gespecialiseerde etikettenproducent weten wij dat chemische etiketten aan vaak wisselende wettelijke voorwaarden moeten voldoen – welke materialen vereist of toegestaan zijn, op welke manier ze bedrukt moeten worden, aan welke voorwaarden zelfklevende etiketten moeten voldoen wat betreft de hechting. Wij werken op het gebied van chemische etiketten sinds vele jaren samen met talloze grote en kleine bedrijven, die onze vaardigheden kennen en op ons vertrouwen. Of het nu om grote of kleine oplagen gaat, wij handelen het drukwerk voor uw etiketten zorgvuldig, voordelig en altijd binnen de afgesproken levertijd af. Indien gewenst sturen wij uw chemische etiketten op rol direct naar uw producent.

Etikettendruk naar de richtlijnen van het GHS

Sinds 1 juli 2015 geldt het ‘Globally Harmonized System of Classification and Labeling of Chemicals’, afgekort GHS. GHS is de wijze van indeling, markering en etikettering van chemische stoffen en preparaten. Het GHS is een internationaal overeengekomen programma, dat werd gelanceerd door de Verenigde Naties. De GHS-standaarden werden gecreëerd om de voorschriften per land te vervangen en een uniforme etikettering van gevaarlijke stoffen te garanderen. Alle producenten, importeurs en leveranciers van gevaarlijke stoffen en preparaten zijn verplicht deze standaarden te handhaven.

Voor ons als etikettenproducent betekent dit bijvoorbeeld dat wij zelfklevende etiketten en folie-etiketten van polypropeen (PP) of Polyethylen (PE) bedrukt kunnen aanleveren met de correcte identificatiecodes, veiligheidsvoorschriften en risicoaanduidingen. Ook de verplichte GHS-pictogrammen drukken wij afhankelijk van de door u vastgestelde containercapaciteiten in de juiste minimum maat.

etiketten_voor_chemische_producten

Etiketten op rol van polypropeen (PP) of Polyethyleen (PE)

Etiketten binnen de chemische industrie moeten bestand zijn tegen bijzondere omstandigheden, zodat ze net zo lang vast blijven zitten en goed leesbaar blijven als nodig is. Ze mogen niet worden aangetast door de chemische stoffen noch kapot gaan, zodat u altijd kunt controleren welke inhoud in de betreffende container zit. Wij drukken etiketten op rol, zelfklevende etiketten en folie-etiketten van polypropeen of Polyethyleen die perfect aan alle eisen voor etiketten voor gevaarlijke stoffen voldoen.

Chemische etiketten online bestellen bespaart tijd en kosten

Als producent, bottelaar of distributeur van chemische stoffen en preparaten weet u dat voor deze verpakkingen bijzonder strenge regels gelden om de veiligheid voor de gebruiker altijd te kunnen garanderen. Om die reden moet niet alleen het materiaal bestand zijn tegen de effecten van de inhoud, maar ook de bedrukking van de etiketten moet aan de wettelijke eisen voldoen. Bij chemische etiketten gaat het vaak om labels voor gevaarlijke stoffen. Vandaar dat de kwaliteit optimaal moet zijn. Wij bedrukken extra sterke folie etiketten exact naar uw wensen.
chemische-etiketten

Gratis materialenboek bestellen

Heeft u al een Materialenboek met onze materialen aangevraagd? In het boek zijn voorbeelden opgenomen van onze meest gangbare materialen en afwerkingen. Het boek bevat ook kleine samples van de materialen waarmee getest kan worden, om er zeker van te zijn dat het juiste materiaal is gekozen voor de toepassing. Het gratis Materialenboek is hier te bestellen.

Vraag een proefdruk aan

Wilt u 100% zeker zijn dat uw labels bij de eerste bestelling er meteen perfect uitzien? Bestel dan een proefdruk van uw ontwerp. Bekijk welke optie bij u past.

Hoe kan ik bestellen?

Doordat u uw bestelling bij ons compleet online kunt regelen, bespaart u tijd en kosten.
Bij unieketiket.nl kunt u uw etiketten in enkele stappen direct online bestellen met behulp van de online calculator.
Uitleg over hoe u kunt bestellen vindt u hier.
De etiketten worden direct bij u bezorgd of indien gewenst bij de producent waar u mee samenwerkt.

Heeft u nog vragen?

Als professionele etikettenproducent, geven wij u graag vooraf telefonisch uitgebreid persoonlijk advies. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl, voor al uw vragen.

Vragen? WiJ
helPen u graag!