Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten voor chemische producten en industrie

Voordelen van onze bedrukte etiketten op rol

Bedrukte zelfklevende etiketten en folie-etiketten van polypropeen of Polyethylen op rol van unieketiket.nl voor chemische producten

Etiketten voor gevaarlijke stoffen en chemische etiketten laten drukken door unieketiket.nl

Als gespecialiseerde etikettenproducent weten wij dat chemische etiketten aan vaak wisselende wettelijke voorwaarden moeten voldoen – welke materialen vereist of toegestaan zijn, op welke manier ze bedrukt moeten worden, aan welke voorwaarden zelfklevende etiketten moeten voldoen wat betreft de hechting. Wij werken op het gebied van chemische etiketten sinds vele jaren samen met talloze grote en kleine bedrijven, die onze vaardigheden kennen en op ons vertrouwen. Of het nu om grote of kleine oplagen gaat, wij handelen het drukwerk voor uw etiketten zorgvuldig, voordelig en altijd binnen de afgesproken levertijd af. Indien gewenst sturen wij uw chemische etiketten op rol direct naar uw producent.

Etikettendruk naar de richtlijnen van het GHS

Sinds 1 juli 2015 geldt het ‘Globally Harmonized System of Classification and Labeling of Chemicals’, afgekort GHS. GHS is de wijze van indeling, markering en etikettering van chemische stoffen en preparaten. Het GHS is een internationaal overeengekomen programma, dat werd gelanceerd door de Verenigde Naties. De GHS-standaarden werden gecreëerd om de voorschriften per land te vervangen en een uniforme etikettering van gevaarlijke stoffen te garanderen. Alle producenten, importeurs en leveranciers van gevaarlijke stoffen en preparaten zijn verplicht deze standaarden te handhaven.

Voor ons als etikettenproducent betekent dit bijvoorbeeld dat wij zelfklevende etiketten en folie-etiketten van polypropeen (PP) of Polyethylen (PE) bedrukt kunnen aanleveren met de correcte identificatiecodes, veiligheidsvoorschriften en risicoaanduidingen. Ook de verplichte GHS-pictogrammen drukken wij afhankelijk van de door u vastgestelde containercapaciteiten in de juiste minimum maat.

etiketten_voor_chemische_producten

Etiketten op rol van polypropeen (PP) of Polyethyleen (PE)

Etiketten binnen de chemische industrie moeten bestand zijn tegen bijzondere omstandigheden, zodat ze net zo lang vast blijven zitten en goed leesbaar blijven als nodig is. Ze mogen niet worden aangetast door de chemische stoffen noch kapot gaan, zodat u altijd kunt controleren welke inhoud in de betreffende container zit. Wij drukken etiketten op rol, zelfklevende etiketten en folie-etiketten van polypropeen of Polyethyleen die perfect aan alle eisen voor etiketten voor gevaarlijke stoffen voldoen.

Chemische etiketten online bestellen bespaart tijd en kosten

Als producent, bottelaar of distributeur van chemische stoffen en preparaten weet u dat voor deze verpakkingen bijzonder strenge regels gelden om de veiligheid voor de gebruiker altijd te kunnen garanderen. Om die reden moet niet alleen het materiaal bestand zijn tegen de effecten van de inhoud, maar ook de bedrukking van de etiketten moet aan de wettelijke eisen voldoen. Bij chemische etiketten gaat het vaak om labels voor gevaarlijke stoffen. Vandaar dat de kwaliteit optimaal moet zijn. Wij bedrukken extra sterke folie etiketten exact naar uw wensen.
chemische-etiketten

Gratis proefset bestellen

Wilt u met eigen ogen zien hoe de materialen en afwerkingen eruit zien? Bestel onze proefset met bedrukte voorbeelden. Wilt u een specifiek materiaal of afwerking zien? Geef dit aan bij het bestellen.

Bestel uw proefset

Vraag een proefdruk aan

Wilt u 100% zeker zijn dat uw labels bij de eerste bestelling er meteen perfect uitzien? Vraag dan een proefdruk van uw ontwerp aan. Er zijn drie proefdrukopties beschikbaar! Bekijk welke optie bij u past.

Vraag proefdruk aan

Contactformulier

Heeft u nog een vraag voor ons? U kunt ons bellen, of gebruik maken van het contactformulier. U kunt ons bellen op: (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl

Stel uw vraag

En hoe nu verder?

Doordat u uw bestelling bij ons compleet online kunt regelen, bespaart u tijd en kosten. Als professionele etikettenproducent, geven wij u graag vooraf telefonisch uitgebreid persoonlijk advies. U kunt ons bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97 of via de mail info@unieketiket.nl voor al uw vragen. De etiketten worden direct bij u bezorgd of indien gewenst bij de producent waar u mee samenwerkt. Wat dat betreft zijn wij flexibel en snel. Eén telefoontje is voldoende!

Vragen? WiJ
helPen u graag!