Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten voor op blikjes; Professioneel gedrukte etiketten op rol

Uw unieke etiketten op rol voor op blikjes

Hallo fabrikanten &  ontwerpers!

Gepersonaliseerde etiketten op rol voor blikjes in alle vormen en maten. 

Zelf uw prijs berekenen

etiketten_voor_blikjes

Verschil tussen etiketten voor blikjes en etiketten voor flessen?

Op het gebied van het bedrukken van de etiketten  is er weinig verschil tussen etiketten voor flessen en etiketten voor blikjes; beide worden conform uw wensen bedrukt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De etiketten zijn beschikbaar op een groot aantal materialen en geproduceerd op rol (geschikt om zowel machinaal alsook handmatig aan te brengen). Zoals het geval is bij alle etiketten op rol; het formaat, het ontwerp en de materiaal keuze zijn de elementen die uw etiket tot een uniek etiket maken.     As with any custom printed product label, what differentiates the label is the size, design and material choice. Of de drank nu beter smaakt wanneer die uit een fles komt of uit een blikje……..dat laten wij aan de experts over.

Bedrukken van etiketten voor blikjes vs Bedrukken van blikjes

Etiketten op rol voor blikjes zijn een uiterst kostenbesparende methode om uw blikjes van uw merk te voorzien. Het direct bedrukken van blikjes wordt met behulp van zeefdruktechniek gedaan. Deze methode is over het algemeen vrij duur bij de productie van kleinere oplages. Het digitaal laten bedrukken van uw etiketten is dan een flexibele en kostenbesparende oplossing.

Combineren van bedrukte blikjes en bedrukte etiketten

De uitdaging van gedrukte etiketten in combinatie met bierblikjes is dat de etiketten alleen op het cilindervormige deel kunnen worden aangebracht en niet aan de taps toelopende boven- en onderkant van de het blikje. hierdoor is het een uitdaging voor merken om het uiterlijk van een volledig bedrukt blikje te simuleren met behulp van zelfklevende etiketten. Een aantal van de brouwerijen met wie wij hebben samengewerkt, hebben ervoor gekozen hun belangrijkste boodschap en kleuren op de blikjes te drukken; blikjes die vervolgens uiteindelijk in het hele assortiment kunnen worden gebruikt en vervolgens hun brouwsels konden differentiëren met behulp van verschillende versies etiketten gedrukt op een transparant polypropyleen materiaal. Door dit te doen, profiteert de brouwer van de lagere kosten per eenheid bij het bedrukken van blikjes en de flexibiliteit van digitaal drukken van etiketten.

Drukken van etiketten voor blikjes; Welke materialen zijn het meest geschikt?

Meestal worden de blikjes eerst gevuld om vervolgens te worden voorzien van een etiket via een wet-fill-proces; dit betekent in feite dat wanneer etiketten worden aangebracht op de blikjes, de buitenkant van het de blikjes koud en nat is. Producenten en afvulbedrijven zijn dan ook op zoek naar een materiaal dat functioneert tijdens het vul- en aanvraagproces en dat er ook geweldig uitziet op het verkooppunt. Wij adviseren dan ook gebruik te maken van polypropyleen; dit materiaal is volledig waterbestendig en kan toegepast worden in vullijnen en op koude, natte blikjes worden aangebracht.

Polypropylene (PP) Can Labels

Polypropyleen is een waterdicht, polymeer materiaal dat veel gebruikt wordt binnen de drankenindustrie. Polypropyleen is beschikbaar als een witte, zilveren of transparante film. Allemaal geschikt voor het afdrukken van etiketten voor blikjes van hoge kwaliteit. Witte PP-film kan worden gebruikt voor full-colour, high-impact print en grafische afbeeldingen. Zowel de zilveren als transparante materialen kunnen worden gebruikt om een “no label” -look te creëren; deze materialen kunnen worden gebruikt om de bovengenoemde schermafdruktechnologie te simuleren. Om een levendige afdruk te realiseren, hebben we ook de mogelijkheid om witte, dekkende inkt op de labels te drukken als een onderlaag.

Can Labels Size?

Als een gerenommeerd fabrikant van etiketten op rol produceren wij etiketten in elke gewenste vorm en maat en laten uiteindelijk de volledige vrijheid voor de maatvoering van het etiket over aan de opdrachtgever. De klant moet beslissen over de hoeveelheid ruimte die wordt achtergelaten door een omwikkeld etiket of dat het etiket zichzelf moet overlappen (kan problemen veroorzaken bij het aanbrengen met behulp van een machine). Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat het gepersonaliseerde bliketiket de beschikbare ruimte op het blik niet overschrijdt en het conische element van het blik aantast. We werken met een aantal brouwerijen (bieretiketten) van verschillende grootte en hebben bliklabels geproduceerd in de volgende maten; 330 ml – 205 x 90 mm en 440 ml – 205 x 120 mm.

Gratis proefset bestellen

Wilt u met eigen ogen zien hoe de materialen en afwerkingen eruit zien? Bestel onze proefset met bedrukte voorbeelden. Wilt u een specifiek materiaal of afwerking zien? Geef dit aan bij het bestellen.

Bestel uw proefset

Vraag een proefdruk aan

Wilt u 100% zeker zijn dat uw labels bij de eerste bestelling er meteen perfect uitzien? Vraag dan een proefdruk van uw ontwerp aan. Er zijn drie proefdrukopties beschikbaar! Bekijk welke optie bij u past.

Vraag proefdruk aan

Contactformulier

Heeft u nog een vraag voor ons? U kunt ons bellen, of gebruik maken van het contactformulier. U kunt ons bellen op: (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl

Stel uw vraag

Vragen? WiJ
helPen u graag!