Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Digitale productie van etiketten op rol

Variabele en gepersonaliseerde etiketten in kleine oplages dankzij digitaal drukwerk

De digitale productie van etiketten heeft de markt volledig veranderd. unieketiket.nl is ontstaan dankzij en meegegroeid met deze digitale revolutie in de grafische industrie. Dat heeft bij ons geleid tot onze online calculator. Bij ons gaat het volledige bestelproces digitaal.

Digitaal-bedrukken-etiketten-hp-indigo-productie

Wat houdt het digitale drukken van etiketten in?

Net als in andere sectoren van de economie en industrie, heeft de digitale revolutie ook een belangrijke invloed gehad in de gehele drukwerkwereld, dus ook in het drukken van zelfklevende etiketten op rol. Bij unieketiket.nl zijn we trots om te zeggen dat we het digitale tijdperk volledig hebben omarmt, samen met de druktechnologie die hier uit voort is gekomen. Dit heeft ervoor gezorgd dat zelfklevende etiketten op rol bij ons nu altijd digitaal worden bedrukt, wat zorgt voor meer variatie en mogelijkheden voor u als klant.

Wat zijn de voordelen van het digitale drukken van etiketten?

Het conventioneel bedrukken van etiketten heeft in sommige situaties nog steeds een toegevoegde waarde. Voornamelijk bij zeer grote opdrachten kan het efficiënter zijn om geen gebruik te maken van digitale drukmachines.
Het grote voordeel van digitaal drukken is dat u hoge kwaliteit, bijzondere etiketafwerkingen en gepersonaliseerde content kunt drukken in kleine oplages voor scherpe prijzen. Wij produceren alleen digitaal bedrukte etiketten zodat wij goed en snel kunnen inspelen op de veranderende vraag van onze klanten.

Onze klanten, en op hun beurt de klanten van onze klanten, vragen steeds meer om unieke, mooie en innovatieve verpakkingen. De etiketten moeten opvallen tussen het grote aanbod, gepersonaliseerd zijn voor uw klanten of markt en altijd voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit alles is mogelijk dankzij de digitale druktechnologie waar unieketiket.nl gebruik van maakt. Ook voor kleinere opdrachten die in korte tijd geleverd moeten worden.

Onze HP Indigo digitale persen bieden dezelfde afdrukkwaliteit als offsetdrukwerk. Daarnaast bieden wij een ruime keuze aan materialen, high-end afwerking zoals foliepreeg (hot foil) en reliëfdruk: het beste van twee werelden!

Wat zijn specifieke kenmerken van digitale gedrukte etiketten op rol?

Een markt waar goed zichtbaar is geworden wat de voordelen van het digitaal drukken van etiketten zijn, is de biermarkt. Als u nu een slijterij binnenloopt en voor het bierschap staat, ziet u een verscheidenheid aan kleuren, unieke designs en afwerkingen. En bedenk dan dat dit vaak biertjes zijn waar slechts een beperkte hoeveelheid van is gebrouwen. Zonder de digitale revolutie in de drukwereld was dit niet mogelijk geweest.

Het eerste en grootste voordeel dat het digitaal drukken met zich meebrengt, is dat personalisering per etiket mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan de Nutella-etiketten met per product een andere naam. Maar ook voor barcode, serienummers of QR codes is dit een ideale oplossing.

Het tweede grote voordeel is dat het veel makkelijker is om kleine oplagen te drukken zonder dat u voor hoge opstartkosten moet betalen. Handig voor bedrijven die in specialistische sectoren werken en kleine hoeveelheden op de markt brengen, of voor beginnende bedrijven die dankzij digitale druktechnieken professionele etiketten kunnen gebruiken.

Etikettenproductie bij unieketiket.nl

Neem een ​​kijkje achter de schermen van een state-of-the-art etikettendrukkerij. Na het online bestellen worden de drukbestanden rechtstreeks doorgestuurd naar onze pre-press afdeling die controleert of alle etiketten op de juiste manier zijn opgemaakt. 90% van de printopdrachten bij unieketiket.nl worden digitaal geproduceerd, dat scheelt veel tijd, energie en materialen.

Wij staan ​​garant voor een constante kwaliteit van het drukwerk dankzij de nieuwste technologie, gestandaardiseerde processen en continue kwaliteitscontrole.

Unieketiket.nl maakt het bestellen van etiketten op rol erg eenvoudig, erg snel, maar bovenal volledig transparant. Bij het invullen van de online calculator ziet u direct waar u aan toe bent qua kosten en levertijd.

Nuttige informatie:

Verdere informatie

Onze etiketten-materialen zien, voelen én testen? Bestel ons gratis materialenboek! Dat geeft een goed idee van de mogelijkheden die er zijn voor wat betreft de diverse materialen en afwerkingen. Met de samples kan ook getest worden, om er zeker van te zijn dat u het juiste materiaal kiest voor de toepassing.

Materialenboek aanvragen

Wilt u er vooraf zeker van zijn dat uw etiketten straks aan uw verwachtingen voldoen? Vraag dan eerst een proefdruk aan! U kunt daarmee beter beoordelen of het ontwerp goed tot z’n recht komt voor wat betreft papierkeuze en kleurgebruik. Bekijk welke optie bij u past:

Proefdruk laten maken

Vragen? WiJ
helPen u graag!