Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Bedrukte zelfklevende etiketten op rol

De voordelen van unieketiket.nl

 • Diverse Materialen
 • Beste drukkwaliteit
 • Hoogwaardige Veredelingen
 • Digitaal druk en Offsetdruk
 • Volledig vrij in vorm, afmetingen & kleuren
 • Online prijs calculeren & bestellen
 • Gratis verzending in de EU
 • Veilig online betalen
 • Betaling op factuur mogelijk
bieretiketten_op_rol

Hoe bestel ik online mijn bedrukte etiketten?

1. Proefset van bedrukte etiketten

Bestel onze gratis proefset met diverse materialen om een goede indruk van alle mogelijkheden te krijgen. De voorgestanste etiketten in de proefset dienen als voorbeeld, welke u op uw eigen producten kunt testen. Op de etiketten staat in kleine letters beschreven welk materiaal is gebruikt en welke afwerking is toegepast.

2. Proefdruk van uw etiketten ontwerp

U weet al welke materialen en afwerkingen u nodig heeft, maar wilt eerst testen of uw ontwerp er wel goed uit zal zien? Maak dan gebruik van de proefdrukservice van unieketiket.nl. Op deze manier weet u dus precies hoe uw bedrukte etiketten op rol er uit gaan zien! Stuur ons een e-mail met uw etiketontwerp en geef aan van welk type proefdruk u gebruik wilt maken.

3. Drukbestanden

Hier kunt u alle informatie vinden over hoe u uw etiketontwerpen correct kunt voorbereiden en aanleveren. In de aanleverspecificaties van de drukbestanden kunt u alle vereisten nalezen. Volg deze richtlijnen en u weet zeker dat het etiket er perfect uit zal zien.

4. Online de prijs berekenen en bestellen

Weet u precies welk materiaal u nodig heeft en welke afwerkingen u wilt gebruiken voor uw etiketten? En heeft u daarnaast de drukbestanden al helemaal definitief? Gebruik dan onze online calculator om direct te berekenen wat uw etiketten gaan kosten. Na het berekenen van de kosten kunt u verder in het orderproces en kunt u onder andere aangeven of de etiketten met standaard of express productie geleverd moeten worden. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende afleveradressen. Geef de correcte wikkelrichting en kerndiameter aan indien de etiketten machinaal worden verwerkt. Tot slot kunnen de drukbestanden met één upload naar ons worden verstuurd zodat wij de productie in gang kunnen zetten.

Direct calculeren en bestellen

De productie van de bedrukte etiketten op rol

Onze materialen en folies

uniektetiket.nl heeft verschillende materialen ter beschikking. Zeer vaak worden zelfklevende etiketten op rol van papier of folie gemaakt. Onze klanten kunnen uit het gehele assortiment van papiersoorten en folies een eigen samenstelling kiezen uit onze gratis proefset. Na overleg is ook het drukken op andere speciale papiersoorten mogelijk. Onze standaard materialen kunt u bovendien op onze papierpagina raadplegen. Op aanvraag drukken wij uw etiketten met een reliëflak, foliepreeg of UV beschermende lak.

 • Hoogglans papier, wit 80g (standaard)
 • Mat papier, wit 80g
 • Natuurpapier met structuur, wit 80g
 • Natuurpapier met structuur, cremewit 80g
 • Hoogglans PE folie glanzend
 • Aluminium coated glanzend papier
 • Transparante folie (PP)
 • Op aanvraag zijn vele andere materialen mogelijk

Welke vormen zijn mogelijk?

Bij het drukken en veredelen van etiketten zijn er onbegrensde mogelijkheden. Of u nu eenvoudige etiketten in één kleur wilt laten drukken, gebruik wilt maken van vierkleurendruk (Euroscale/CMYK) of speciale kleuren inclusief metallic tinten, bij unieketiket.nl heeft u de vrije keuze. Naar wens bedrukken wij uw etiketten ook met een foliepreeg (in goud, zilver, koper of een andere metalic kleur), laminaat of UV-lak in mat of glanzend. Wij drukken op het niveau van hoogwaardige offsetdruk; geen inkjet- of flexodruk.

Zelfklevende etiketten op rol zijn verkrijgbaar in alle denkbare vormen. Naast standaard vormen als vierkant/rechthoekig, rond of ovaal kunt u ook kiezen voor een eigen individueel ontwerp en creatie. Voor een kleine meerprijs maken wij een individuele stansvorm voor uw zelfklevende etiketten.

Minimale afmeting: 20 mm breedte x 20 mm hoogte
Maximale afmeting: 585 mm breedte x 308 mm hoogte

 • Rond (cirkelvormig)
 • Vierkant (rechthoekig)
 • Maatwerk vormen

Met welke kleuren kunnen etiketten op rol worden bedrukt?

Bij het bedrukken van etiketten werken wij met het kleurenspectrum Cyaan, Magenta, Geel en Zwart (aangeduid als CMYK). Daarnaast is het mogelijk om Dekwit of Pantone kleuren te gebruiken. Het etiketontwerp bestaat uit maximaal zeven kleuren uit het Pantone kleurenspectrum. Deze kunnen door onze digitale printers zeer nauwkeurig gesimuleerd worden. En natuurlijk kunnen wij ook etiketten op rol produceren zonder bedrukking.

Wij raden u altijd aan om bij het ontwerp van uw etiketten gebruik te maken van professionele software, zoals Adobe Illustrator, InDesign of Artpro. Met deze software is het gemakkelijk om aan alle richtlijnen te voldoen én het biedt u de maximale ontwerpmogelijkheden.
Om altijd tot een goed afdrukresultaat te komen, werken wij alleen met grafische bestanden. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om uw drukbestanden in Word  aan te leveren. De gewenste bestandstypen zijn:

 • PDF
 • EPS
 • AI

Etiketafwerkingen: de finishing touch voor uw etiketten op rol

Wij werken uw etiketten helemaal naar wens af. Bijvoorbeeld als gepreegde etiketten met hot foil (foliepreeg) in goud, zilver, koper of in vele andere kleuren, met laminaat of met UV-lak. Etiketten op rol met hot foil preeg zijn door hun glans en kleurintensiteit bijzonder hoogwaardig. Bij het lamineren worden de etiketten van een speciaal beschermend mat of glanzend laminaat voorzien. In vergelijking met UV-lak is laminaat dikker en steviger. UV-lak ligt als een beschermende laag op het etiket en voorkomt vooral het vervagen van de kleuren. Meer informatie over de verschillende veredelingstechnieken vindt u hier. Natuurlijk kunt u ook persoonlijk contact met onze klantenservice opnemen. Wij helpen u graag verder.

 • Goudfolie preeg (hot foil)
 • Zilverfolie preeg (hot foil)
 • Foliepreeg (hot foil) in andere kleuren op aanvraag
 • UB-beschermende lak – mat
 • UB-beschermende lak – glanzend
 • Folielaminaat – mat
 • Folielaminaat – glanzend
 • Reliëflak, blinddruk en spot varnish zijn op aanvraag

Achtergrond informatie

Wat zijn zelfklevende etiketten op rol?

Zelfklevende etiketten op rol  zijn – de naam zegt het al – etiketten die op rollen worden geproduceerd en geleverd. Ze kunnen zowel machinaal als handmatig verwerkt worden en garanderen een gemakkelijke en probleemloze verwerking. In het orderproces heeft u de mogelijkheid om aan te geven op welke manier de etiketten verwerkt zullen worden. In het geval van machinale verwerking moet worden aangegeven welke wikkelrichting nodig is en welke rolkerndiameter gebruikt moet worden.

Etiketten worden vaak ook stickers of labels of klevers (in België) genoemd. Hoe ze ook genoemd worden, wij zijn als specialist van bedrukte etiketten op rol altijd in staat u de juiste producten te leveren.

paper_unieketiket.nl

Waarvoor worden zelfklevende etiketten gebruikt?

Zelfklevende etiketten kunnen voor diverse toepassingen gebruikt worden. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt bij de etikettering van flessen, glazen potjes, blikken, kartonnen verpakkingen en andere verpakkingen. Bedrukte etiketten zijn daarbij zo flexibel als het product waarop ze geplakt worden: Zelfklevende etiketten werken simpelweg altijd uitstekend.

De verdere verwerking van etiketten op rol is afhankelijk van de eigenschappen van het product. De zelfklevende etiketten op rol kunnen zowel machinaal als handmatig verwerkt worden. Wij als producent zorgen voor de correcte verwerking van uw labels op rol. Zijn de etiketten op rol heel snel nodig? Vaak kunnen wij al binnen 48 uur de etiketten produceren en versturen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar iets specifieks? Ook al zijn wij een onlinedrukkerij, persoonlijk advies blijft toch een cruciaal onderdeel van onze kwaliteit. Wij nemen de tijd om alle individuele wensen van onze klanten werkelijkheid te laten worden – of om op mogelijkheden te wijzen die misschien nog niet eerder zijn overwogen. Neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!

Kijk ook eens in onze etikettengalerij om een indruk te krijgen van de verschillende mogelijkheden of inspiratie op te doen. U vindt hier diverse zelfklevende etiketten op rol alsook aanlijmetiketten. Bestel onze gratis proefset met talloze materialen om een goede indruk van de mogelijkheden te krijgen. De voorgestanste etiketten in de proefset dienen als voorbeeld, u kunt deze voorbeelden op uw eigen producten testen.

Gratis proefset

Wilt u met eigen ogen zien hoe de materialen en afwerkingen eruit zien? Bestel onze proefset met bedrukte voorbeelden. Wilt u een specifiek materiaal of afwerking zien? Geef dit aan bij het bestellen.

Bestel uw proefset

Vraag een proefdruk aan

Wilt u 100% zeker zijn dat uw labels bij de eerste bestelling er meteen perfect uitzien? Vraag dan een proefdruk van uw ontwerp aan. Er zijn drie proefdrukopties beschikbaar! Bekijk welke optie bij u past.

Vraag proefdruk aan

Contactformulier

Heeft u nog een vraag voor ons? U kunt ons bellen, of gebruik maken van het contactformulier. U kunt ons bellen op: (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl

Stel uw vraag

Misschien zijn de volgende pagina's ook interessant?

Vragen? WiJ
helPen u graag!