Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Bedrukte zelfklevende etiketten op rol

De voordelen van unieketiket.nl

bieretiketten_op_rol

Wat zijn zelfklevende etiketten op rol?

Zelfklevende etiketten op rol zijn – de naam zegt het al – etiketten met een kleeflaag die op een rol worden geleverd. Dit betekent dat u de bedrukte etiketten op rol zowel machinaal als handmatig direct kunt aanbrengen op uw product.
Tijdens het orderproces kunt u opgeven op welke manier de etiketten aangebracht zullen worden: machinaal of handmatig. Wij kunnen uw rollen leveren met alle gewenste rolwikkelingen.

In het geval van machinale verwerking geeft u bij de bestelling op, met welke rolconfiguratie wij de etiketten moeten produceren, zodat de rollen aan te brengen zijn met uw etiketteermachine.

Voor de rolkerndiameter bieden wij de keuze uit meerdere opties: 76 mm (standaard), 40 mm en 25 mm.

Zelfklevende etiketten worden vaak ook stickers, zelfklevende roletiketten, roletiketten, of labels op rol genoemd. Of u ze nu zelfklevende etiketten of klevende etiketten noemt – bij ons kunt u terecht voor bedrukking, afwerking en levering op maat!

paper_unieketiket.nl

Waar en hoe worden zelfklevende roletiketten gebruikt?

Zelfklevende etiketten zijn in principe universeel toepasbaar. Zij worden met name gebruikt voor het etiketteren van flessen, potten, blikken, verpakkingen en andere recipiënten in de meest uiteenlopende bedrijfstakken, zoals de levensmiddelen-, chemische, dranken– en cosmetica-industrie. Deze bedrukte etiketten zijn even flexibel als het product waarop zij worden aangebracht: Zelfklevende etiketten zijn (bijna) overal op te gebruiken.

De verdere verwerking van zelfklevende etiketten op rol is afhankelijk van de omstandigheden van het betreffende product. De bedrukte zelfklevende etiketten op rol – kortweg roletiketten – maken zowel machinale verwerking als handmatige toepassing mogelijk. Als etikettenfabrikant zorgen wij ervoor dat uw roletiketten met de juiste rolwikkeling worden geproduceerd.

En als het snel moet gaan, kunnen wij uw zelfklevende roletiketten binnen 48 uur produceren met behulp van onze express-productie.

De productie van uw zelfklevende en zelfklevende etiketten op rol

unieketiket.nl levert veel verschillende materialen. Vooral zelfklevende etiketten van papier en folie worden veel gebruikt. Onze klanten kunnen in ons gratis te bestellen materialenboek met alle papiersoorten en folies, het gewenste materiaal kiezen. Na overleg is ook een bedrukking op talrijke speciale papiersoorten mogelijk. Onze standaardmaterialen kunt u bekijken op onze pagina met materialen.

Desgewenst kunnen wij uw zelfklevende etiketten afwerken met een afwerking. Wij drukken in de hoogste digitale kwaliteit, geen inkjet- of flexodruk!

Afwerking - geef uw etiketten méérwaarde

Wij werken uw zelfklevende etiketten af volgens uw wensen. Uw zelfklevende etiketten zijn ook verkrijgbaar met foliedruk (hot foil of digitale folie) in goud, zilver en vele andere kleuren, met een folielaminering of met beschermende lak. Zelfklevende roletiketten met foliedruk hebben met hun glans en kleurintensiteit een bijzonder attractieve uitstraling. Bij folielaminaat worden de zelfklevende etiketten voorzien van een speciaal beschermde laag laminaat, verkrijgbaar in glanzend of mat. In vergelijking met beschermende vernis is de laminaat dikker en bestendiger. De normale beschermende lak bedekt het etiket als een beschermende laag en voorkomt zo dat de kleuren vervagen. Op onze website vindt u meer informatie over de afwerkingsmogelijkheden van uw zelfklevende etiketten. Natuurlijk kunt u ook persoonlijk contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder! Op verzoek kunnen wij uw etiketten ook voorzien van een blinddruk of spot-UV lak.

Natuurlijk kunt u ook persoonlijk contact met onze klantenservice opnemen. Wij helpen u graag verder.

In welke vormen kunnen etiketten worden gemaakt?

Bij het bedrukken en afwerken van zelfklevende etiketten zijn er bijna geen grenzen aan uw fantasie.

Zelfklevende roletiketten zijn verkrijgbaar in (bijna) alle denkbare vormen en formaten. Naast standaardvormen zoals vierkant, rond of ovaal kunt u uw eigen individuele maatwerkvorm ontwerpen.

Minimumformaat:
20 mm breedte x 20 mm hoogte
Maximale afmeting: 585 mm breedte x 308 mm hoogte

  • rond
  • vierkant
  • individuele vorm

Met welke kleuren zijn roletiketten te bedrukken?

Of u nu kiest voor zwarte bedrukking, of voor meerkleurige etiketten, voor vierkleurendruk (CMYK) of speciale (Pantone) kleuren wilt laten simuleren, bij unieketiket.nl heeft u de vrije keuze, we kunnen ook met speciale kleuren werken om een heel specifieke kleur te simuleren.

Bij het drukken werken we met met het kleurenspectrum Cyaan, Magenta, Geel en Zwart, kortweg CMYK. Als u etiketten bestelt op transparant, zilverkleurig of donker materiaal, kunt u ook kiezen voor ‘dekwit‘.
Ook kunt u bij ons – op aanvraag – ‘dubbele druk zwart’ en ‘dubbele druk wit’ bestellen, voor een intensiever zwart of beter dekkend dekwit.
Pantone® kleuren van type C (voor gecoat /gestreken materiaal) en type U (voor mat materiaal) kunnen door ons worden gesimuleerd met CMYK druk.
Daarnaast is, afhankelijk van de kleurtoon het mogelijk om aanvullend speciale kleuren oranje, violet en groen te bestellen om een gewenste specifieke kleur zo dicht mogelijk te benaderen.
Houd er rekening mee dat er meestal geen perfecte match is te maken en dat niet alle kleuren bij digitaal drukken kunnen worden gesimuleerd (bijvoorbeeld: metallic tinten of neonkleuren).
Als u het helemaal zonder kleur wilt doen, kunnen wij natuurlijk blanco etiketten voor u produceren.

Weet u precies welk materiaal u nodig heeft en welke afwerkingen u wilt gebruiken voor uw etiketten? En heeft u daarnaast de drukbestanden al helemaal definitief? Gebruik dan onze online calculator om direct te berekenen wat uw etiketten gaan kosten. Na het berekenen van de kosten kunt u verder in het orderproces en kunt u onder andere aangeven of de etiketten met standaard of express productie geleverd moeten worden. Geef de benodigde wikkelrichting en kerndiameter op als de etiketten machinaal worden verwerkt. Tot slot kunnen de drukbestanden met één upload naar ons worden verstuurd zodat wij de productie in gang kunnen zetten. Ga naar: Uitleg over ons bestelproces.

Bestel ons gratis materialenboek met diverse materialen om een goede indruk van alle mogelijkheden te krijgen. In het boek zijn voorbeelden opgenomen van onze meest gangbare materialen en afwerkingen. Het boek bevat ook kleine samples van de materialen waarmee getest kan worden, om er zeker van te zijn dat het juiste materiaal is gekozen voor de toepassing.

U weet al welke materialen en afwerkingen u nodig heeft, maar wilt eerst testen of uw ontwerp er wel goed uit zal zien op dit materiaal? Maak dan gebruik van de proefdrukservice van unieketiket.nl.

Het aanleveren van een goed drukbestand is bepalend voor de succesvolle productie van uw etiketten. Vraag uw ontwerper daarom om onze aanleverspecificaties voor drukbestanden toe te passen op uw etiketontwerp. Volg deze richtlijnen en u weet zeker dat het etiket er perfect uit zal zien. Komt u er toch niet uit? Geen probleem, wij bieden een drukbestandenservice, mee te bestellen bij de opdracht. Onze professionele grafische medewerkers maken uw drukbestanden dan gereed voor druk!

Vragen? WiJ
helPen u graag!

Onze materialen en folies

uniektetiket.nl heeft verschillende materialen ter beschikking. Zelfklevende etiketten op rol kunnen van papier of folie worden gemaakt. Onze klanten kunnen een selectie maken uit de papiersoorten en folies uit ons gratis materialenboek.

Onze standaard materialen kunt u ook op onze materialen pagina raadplegen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar iets specifieks? Wij nemen de tijd om alle individuele wensen van onze klanten werkelijkheid te laten worden, of om op mogelijkheden te wijzen die misschien nog niet eerder zijn overwogen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een email sturen: info@unieketiket.nl, voor al uw vragen.

Handige links: