Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97
 

Het bestelproces

Hoe u uw prijs kunt berekenen, kunt bestellen en uw drukbestanden kunt uploaden

Icon Rollen Etiketten op rol Icon A4 Bogen A4 vellen

Kies de gewenste kleur folie-preeg:Calculatorvoor zelfklevende etiketten op rol
Komt u er niet uit of vindt u niet wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!

121,30 €
Stukprijs: 0,1213 €
Gratis verzending (UPS standaard)
Stuk: Prijs: Stukprijs:
500 115,57 € 0,2311 €
1.000 121,30 € 0,1213 €
1.500 125,60 €  0,0837 €
2.000 129,26 €  0,0646 €
3.000 139,29 €  0,0464 €
Gebruik a.u.b. andere gegevens
Alle prijzen ex 19 BTW.
Standard: verzending op 04.06.2024
Express: verzending op 23.05.2024
×
Offerte via e-mail sturen

Alle gegevens van deze calculatie worden u per email toegestuurd.

Wilt u weten hoe u bij ons online kunt bestellen? Hieronder leest u er alles over.
Met behulp van onze calculator kunt u binnen een paar klikken uw prijs berekenen en aansluitend direct uw etiketten op rol, of op A4 vel bestellen.

  1. U vindt de online calculator op onze homepage. Ook vanaf andere pagina’s op onze website kunt u direct de online calculator oproepen door op de tab “Calculator /Online berekenen“ aan de rechterzijde van de pagina te klikken.
  2. Door uw voorkeuren zoals aantal etiketten, aantal verschillende soorten, kleuren, materiaal, formaat, vorm en afwerking te selecteren, ziet u onmiddellijk wat de prijs van de door u gewenste etiketten is.
  3. Door op de “verder” button te klikken komt u bij de volgende stap van het bestelproces. Indien u nog niet ingelogd bent, wordt u verzocht dit alsnog te doen. Indien u nog geen account bij ons heeft, kunt u dit direct aanmaken.
  4. Bij de tweede stap in het bestelproces heeft u de mogelijkheid om extra bestelinformatie in te geven zoals: de naam van uw order, de benodigde wikkelrichting van de rol en het afleveradres. Daarnaast kunt u hier ook additionele diensten selecteren, zoals onze Bestandenservice en een Proefdrukservice.
  5. Door op “naar besteloverzicht” te klikken, komt u bij het overzicht van uw bestelling. Na controle van alle opgaven én wanneer u akkoord bent gegaan met onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden, wordt u verder geleid naar de volgende stap; het uploaden van de bestanden.
  6. Klik hier voor meer informatie over het correct aanleveren van uw drukbestanden.
  7. Vanaf de Upload-pagina, kunt u uw bestanden met Drag & Drop slepen naar het upload-vlak óf de bestanden selecteren uit een bestandenmap op uw computer. Klik vervolgens op “Upload afsluiten en soorten invullen”. Bestelt u meerdere soorten? Dan kunt u na het uploaden het totaal aantal bestelde etiketten naar wens verdelen over het aantal bestelde soorten. Geef een unieke naam aan elke soort. Controleer en bevestig tot slot de gekozen rol-wikkeling.
  8. Hierna wordt u verder geleid naar de betaalpagina en de door u gekozen betaalmethode. Na betaling ontvangt u van ons per e-mail een gedetailleerde orderbevestiging. Controleert u deze nog eens goed! Klopt er iets niet, laat het ons dan weten.

Indien u nog vragen heeft over uw bestelling of het bestelproces dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. U kunt een e-mail sturen naar info@unieketiket.nl, of ons bellen: wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur op het volgende telefoonnummer +31 (0)30 808 05 97.

Tools & Resources:

Om u de gelegenheid te geven onze materialen & printkwaliteit te beoordelen bieden wij u de mogelijkheid vrijblijvend een gratis proefset aan te vragen

Door gebruik te maken van onze online calculator kunt u de prijs van het door u gewenste etiket berekenen. U ziet dan direct uw prijzen bij verschillende aantallen.

Heeft u niet het antwoord gevonden waar u naar zocht?

Bekijk ons overzicht met veelgestelde vragen

Heeft u een specifieke vraag over een aanvraag of project?

Laat een bericht achter zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Vragen? WiJ
helPen u graag!