Uitleg van het bestelproces | unieketiket.nl - de online etikettendrukkerij
Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97
 

Hoe u uw prijs kunt berekenen, bestellen, bestanden kunt uploaden en de voortgang van uw bestelling kunt volgen

Het bestelproces

Kies de gewenste kleur folie-preeg:Calculatorvoor zelfklevende etiketten op rol
Komt u er niet uit of vindt u niet wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!
139,10 €
Stukprijs: 0,1391 €
Gratis verzending (UPS standaard)
Stuk: Prijs: Stukprijs:
500 132,33 € 0,2647 €
1.000 139,10 € 0,1391 €
1.500 149,08 €  0,0994 €
2.000 154,83 €  0,0774 €
3.000 171,59 €  0,0572 €
Gebruik a.u.b. andere gegevens
Alle prijzen zijn exclusief 20% BTW.
Standaard productie01.10.2019
Express productie25.09.2019
×
Offerte via e-mail sturen

Alle gegevens van deze calculatie worden u per email toegestuurd.

Indien u op zoek bent naar uitgebreide informatie of ondersteuning bij het online bestelproces, dan bent u op deze pagina op het juiste adres. Met behulp van onze calculator kunt u binnen een paar klikken online uw prijs berekenen en aansluitend uw etiketten op rol bestellen.

  1. U vindt de online calculator op onze homepage. Op andere pagina’s van onze website kunt u direct de online calculator oproepen door op de tab “Calculator /online berekenen“ aan de rechterzijde van de pagina te klikken.
  2. Door uw voorkeuren zoals kleuren, materiaal, formaat, vorm en afwerking te selecteren ziet u real-time wat de prijs voor de door u gewenste etiketten is.
  3. Door op de “verder” button te klikken komt u bij de volgende stap van het bestelproces. Indien u nog niet ingelogd bent, wordt u verzocht dit alsnog te doen. Indien u nog geen account bij ons heeft, kunt u deze hier alsnog aanmaken.
  4. Bij de tweede stap in het bestelproces heeft u de mogelijkheid om extra specifieke bestelinformatie in te geven zoals: uw orderreferentie, wikkelrichting van de rol en afleveradres. Daarnaast kunt u hier ook kiezen om additionele diensten te selecteren zoals onze Bestandscontrole Service en Proefdrukservice.
  5. Door op “naar besteloverzicht” te klikken, komt u bij een overzicht van uw bestelling etiketten op rol. Wanneer u akkoord bent met onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden wordt u verder geleid naar de door u gekozen betaalmethode.
  6. Op het moment dat u uw order heeft bevestigd, ontvangt u van ons een e-mailbericht met een gedetailleerde orderbevestiging. De orderbevestiging bevat ook een ”upload ID” waarmee u uw grafische bestanden kan uploaden naar onze server. Voor meer informatie over het correct aanleveren van grafische bestanden klik hier.

Informatie met betrekking tot professionele grafische bestanden en het uploaden kunt u vinden onder het kopje service -> aanleverinstructies. Indien u nog vragen heeft over uw bestelling of het bestelproces dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. U kunt een e-mail sturen naar info@unieketiket.nl. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur op het volgende telefoonnummer +31 (0)30 808 05 97

Tools & Resources:

Om u de gelegenheid te geven onze materialen & printkwaliteit te beoordelen bieden wij u de mogelijkheid vrijblijvend een gratis proefset aan te vragen

Door gebruik te maken van onze online calculator kunt u de prijs van het door u gewenste etiket berekenen. U ziet dan direct uw prijzen bij verschillende aantallen.

Heeft u niet het antwoord gevonden waar u naar zocht?

Bekijk ons overzicht met veelgestelde vragen

Heeft u een specifieke vraag over een aanvraag of project?

Laat een bericht achter zodat wij contact met u op kunnen nemen.