Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97
 

Hoe u uw prijs kunt berekenen, bestellen, bestanden kunt uploaden en de voortgang van uw bestelling kunt volgen

Het bestelproces

Icon Rollen Etiketten op rol Icon A4 Bogen A4 vellen

Kies de gewenste kleur folie-preeg:Calculatorvoor zelfklevende etiketten op rol
Komt u er niet uit of vindt u niet wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!
139,10 €
Stukprijs: 0,1391 €
Gratis verzending (UPS standaard)
Stuk: Prijs: Stukprijs:
500 132,33 € 0,2647 €
1.000 139,10 € 0,1391 €
1.500 149,08 €  0,0994 €
2.000 154,83 €  0,0774 €
3.000 171,59 €  0,0572 €
Gebruik a.u.b. andere gegevens
Alle prijzen zijn exclusief 19% BTW.
Standaard productie30.04.2021
Express productie20.04.2021
×
Offerte via e-mail sturen

Alle gegevens van deze calculatie worden u per email toegestuurd.

Indien u op zoek bent naar uitgebreide informatie of ondersteuning bij het online bestelproces, dan bent u op deze pagina op het juiste adres. Met behulp van onze calculator kunt u binnen een paar klikken online uw prijs berekenen en aansluitend uw etiketten op rol bestellen.

  1. U vindt de online calculator op onze homepage. Op andere pagina’s van onze website kunt u direct de online calculator oproepen door op de tab “Calculator /online berekenen“ aan de rechterzijde van de pagina te klikken.
  2. Door uw voorkeuren zoals kleuren, materiaal, formaat, vorm en afwerking te selecteren ziet u real-time wat de prijs voor de door u gewenste etiketten is.
  3. Door op de “verder” button te klikken komt u bij de volgende stap van het bestelproces. Indien u nog niet ingelogd bent, wordt u verzocht dit alsnog te doen. Indien u nog geen account bij ons heeft, kunt u deze hier alsnog aanmaken.
  4. Bij de tweede stap in het bestelproces heeft u de mogelijkheid om extra specifieke bestelinformatie in te geven zoals: uw orderreferentie, wikkelrichting van de rol en afleveradres. Daarnaast kunt u hier ook kiezen om additionele diensten te selecteren zoals onze Bestandscontrole Service en Proefdrukservice.
  5. Door op “naar besteloverzicht” te klikken, komt u bij een overzicht van uw bestelling etiketten op rol. Wanneer u akkoord bent met onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden wordt u verder geleid naar de door u gekozen betaalmethode.
  6. Op het moment dat u uw order heeft bevestigd, ontvangt u van ons een e-mailbericht met een gedetailleerde orderbevestiging. De orderbevestiging bevat ook een ”upload ID” waarmee u uw grafische bestanden kan uploaden naar onze server. Voor meer informatie over het correct aanleveren van grafische bestanden klik hier.

Informatie met betrekking tot professionele grafische bestanden en het uploaden kunt u vinden onder het kopje service -> aanleverinstructies. Indien u nog vragen heeft over uw bestelling of het bestelproces dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. U kunt een e-mail sturen naar info@unieketiket.nl. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur op het volgende telefoonnummer +31 (0)30 808 05 97

Tools & Resources:

Om u de gelegenheid te geven onze materialen & printkwaliteit te beoordelen bieden wij u de mogelijkheid vrijblijvend een gratis proefset aan te vragen

Door gebruik te maken van onze online calculator kunt u de prijs van het door u gewenste etiket berekenen. U ziet dan direct uw prijzen bij verschillende aantallen.

Heeft u niet het antwoord gevonden waar u naar zocht?

Bekijk ons overzicht met veelgestelde vragen

Heeft u een specifieke vraag over een aanvraag of project?

Laat een bericht achter zodat wij contact met u op kunnen nemen.