Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Stijlvolle bedrukte transparante etiketten op rol

Etiketten met de no-label-look, oftewel bedrukte transparante etiketten, geven uw productverpakking een unieke uitstraling. Dankzij de doorzichtige glasheldere folie van onze labels lijkt het alsof uw ontwerp direct op de fles of verpakking is gedrukt. Naast de flexibele, transparante polypropyleenfilm is de lijm van de film ook volledig helder. De transparante film vormt zich volledig aan rondingen en bobbels op het oppervlak en is ook zeer resistent tegen bijvoorbeeld koudere temperaturen en water.

Waarom etiketten met de no-label-look bestellen?

Het bedrukken van bijvoorbeeld glas of ander verpakkingsmateriaal is vaak een erg dure en niet flexibele oplossing en daarom vaak alleen economisch haalbaar bij grote hoeveelheden. Dankzij de speciale materialen en hoogstaande druktechnieken van unieketiket.nl is het nu ook haalbaar bij lagere aantallen en voor een significant lagere prijs.

Inspiratie nodig of wilt u proefdruk van uw etikettenontwerp?

Bent u geïnteresseerd in het bestellen van bedrukte transparante etiketten op rol, maar weet u niet zeker of uw verpakking geschikt is voor dit type label? Neem dan contact op met onze klantenservice,  zij denken graag met u mee. Ook is het mogelijk om een materialenboek te ontvangen met bedrukte voorbeeldetiketten. Wilt u graag alleen no-label-look voorbeelden ontvangen?

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een email sturen: info@unieketiket.nl,  wij adviseren u graag!

Heeft u al uw eigen etiketontwerp klaar, maar wilt u eerst graag uw design testen voordat u over gaat tot het bestellen van etiketten op rol? Maak dan gebruik van onze proefdruk service. Hiermee krijgt u een aantal bedrukte etiketten met uw ontwerp voor een scherp tarief.

 

Wat zijn de volgende stappen voor het bestellen van uw etiketten?

Gratis proefset bestellen

Wilt u met eigen ogen zien hoe de materialen en afwerkingen eruit zien? Bestel onze proefset met bedrukte voorbeelden. Wilt u een specifiek materiaal of afwerking zien? Geef dit aan bij het bestellen.

Bestel uw proefset
Vraag een proefdruk aan

Wilt u 100% zeker zijn dat uw labels bij de eerste bestelling er meteen perfect uitzien? Vraag dan een proefdruk van uw ontwerp aan. Bekijk welke optie bij u past.

Vraag proefdruk aan
Contactformulier

Heeft u nog een vraag voor ons? U kunt ons bellen, of gebruik maken van het contactformulier. U kunt ons bellen op: (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl

Stel uw vraag