Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Zelfklevende etiketten voor alle branches en producten

Volledige vrijheid om vorm te geven en te ontwerpen - eenvoudig online bestellen

De voordelen van unieketiket.nl

zelfklevende_etiketten

Wat zijn zelfklevende etiketten?

unieketiket.nl biedt u zelfklevende etiketten op rol en op A4 vellen aan.

Zelfklevende etiketten op rol kunnen zowel handmatig als machinaal aangebracht worden.

Etiketten op A4 vellen kunnen alleen handmatig aangebracht worden op een product.

U komt bedrukte etiketten tegen in alle industrieën en branches. U kunt hierbij denken aan drank, cosmetica en of de levensmiddelenbranche.

Als professionele etikettendrukkerij bedrukken wij zelfklevende etiketten, labels en stickers in onderscheidende vormen en formaten. U kunt kiezen uit vierkante, rechthoekige of ronde etiketten. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een gehele vrije vorm te creëren voor uw etiketten. Ook bieden wij u diverse veredelingen voor uw etiket. Hiermee geeft u uw etiket een nog mooiere uitstraling. Zo heeft u de mogelijkheid om uw etiket te voorzien van een foliepreeg bijvoorbeeld in goud, zilver, koper, lichtgroen, blauw of zwart, een slijtvaste folielaminering of een beschermende lak. Ontwerp uw etiketten zoals u dat wilt, u kunt uw creativiteit de vrije loop laten, alles is mogelijk.

paper_unieketiket.nl

Meer informatie:

Online de prijs van uw etiketten berekenen gaat heel makkelijk online met behulp van onze calculator.

De prijs verschijnt direct, na het aanmaken van een account kunt u uw etiketten meteen bestellen.

Op onze pagina aanleverinstructies vindt u alle eisen die we stellen aan het pdf drukbestand.

Tijdens het bestelproces kunt u uw PDF-ontwerpbestand uploaden. Daarna wordt automatisch gecontroleerd of het bestand aan de eisen voldoet en gereed is voor druk.

Met spoed uw etiketten nodig? .

Wij bieden een express service!
Bij voldoende druk-capaciteit kunnen we uw etiketten in 2 werkdagen produceren (voor een toeslag van 25% op de calculatorprijs).

Raadpleeg de verwachte verzenddatum: zie hiervoor onze calculator: aan de rechterzijde vindt u de actuele data voor normale- en express productie.

Vragen? WiJ
helPen u graag!

Onze materialen

Veredelingen

Etiketten op rol of op A4 vellen?

unieketiket.nl produceert uw zelfklevende etiketten geheel naar uw wensen. Zo heeft u ook de keuze of u de etiketten op rol of op A4 vellen gedrukt wilt hebben. Afhankelijk van de vraag of u de etiketten handmatig of machinaal verwerkt kiest u voor éen van de varianten. Wanneer u handmatig de etiketten aanbrengt zijn afhankelijk van het benodigde aantal, etiketten op A4 vellen een optie. Wanneer u de etiketten machinaal wil aanbrengen op uw product maakt u de keuze voor etiketten op rol.

Correcte drukwerkbestanden

Een correct en foutloos drukwerkbestand is een voorwaarde voor een efficiënte en snelle verwerking van uw bestelling. Vraag uw ontwerper daarom om onze aanleverspecificaties voor drukbestanden toe te passen op uw etiketontwerp. Volg deze richtlijnen en u weet zeker dat het etiket er perfect uit zal zien. Komt u er toch niet uit? Geen probleem, wij bieden een drukbestandenservice, mee te bestellen bij de opdracht. Onze professionele grafische medewerkers maken uw drukbestanden dan gereed voor druk!

Gratis materialenboek bestellen

Wilt u met eigen ogen zien hoe de materialen en afwerkingen eruitzien? Bestel ons gratis materialenboek! In het boek zijn voorbeelden opgenomen van onze meest gangbare materialen en afwerkingen. Het boek bevat ook kleine samples van de materialen waarmee getest kan worden, zo kunt u er zeker van zijn dat u het juiste materiaal kiest voor uw toepassing.
In het materialenboek vindt u daarnaast handige tips en uitleg over de opmaak van drukbestanden, onze diensten en services en nog veel meer! Het gratis Materialenboek is hier te bestellen.

Een proefdruk laten maken?

Wilt u 100% zeker zijn dat uw labels bij de eerste bestelling er meteen perfect uitzien? Bestel dan een proefdruk van uw ontwerp. Er zijn twee proefdrukopties beschikbaar. Bekijk welke proefdruk-optie bij u past.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar iets specifieks? Ook al zijn wij een onlinedrukkerij, persoonlijk advies blijft toch een cruciaal onderdeel van onze kwaliteit. Wij nemen de tijd om alle individuele wensen van onze klanten werkelijkheid te laten worden, of om op mogelijkheden te wijzen die misschien nog niet eerder zijn overwogen. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl, voor al uw vragen.