Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten voor vruchtensappen

De pluspunten van unieketiket.nl

  • online bestellen
  • Vrij in vorm & design
  • Alle kleuren & formaten
  • Hoogwaardige drukkwaliteit
  • Premium afwerking met foliepreeg
  • Snelle productie
  • Geen verzendkosten binnnen de EU
  • Express-productie
  • Gratis materialenboek
flesetiketten_op_maat

Bedrukte etiketten op rol voor vruchtensappen en smoothies

Unieketiket.nl is de leverancier voor zelfklevende labels op rol voor flessen ice-tea, sap, smoothie of andere dranken. Wij helpen u graag bij het bestellen en bedrukken van uw gepersonaliseerde etiketten. Bij ons kunt u terecht voor alle vormen, kleuren, afmetingen en materialen.

Bestel uw etiketten online bij unieketiket.nl

Het bestellen van uw etiketten bij unieketiket.nl is erg eenvoudig. Met onze online prijscalculator berekent u in paar klikken de prijs van uw flesetiketten. Maak een keuze uit diverse materialen, bepaal de vorm en afmeting van het etiket en voeg een eventuele coating en etiketafwerkingen toe. Daarna ziet u direct uw prijs.

Speciale eigenschappen voor flesetiketten

Vaak worden gebottelde vruchtensappen, zoals appelsap, sinaasappelsap, druivensap, groente smoothies of een ander geperst vruchtensap in de koelkast bewaard, dus u hebt een etiket nodig dat bestand is tegen lage temperaturen en vochtigheid. Onze labels zijn uitstekend bestand tegen koelomstandigheden. Tevens blijven dankzij de moderne druktechnieken uw merk en productinformatie altijd van de hoogste kwaliteit, ook als het product lange tijd in de koeling heeft gestaan.

Zoekt u een exclusieve look-and-feel voor uw producten? Kijk dan ook eens naar de no-label-look etiketten van unieketiket.nl. Dankzij het transparante materiaal lijkt het alsof het etiketontwerp direct op de fles op verpakking is aangebracht.

Gratis materialenboek bestellen

Wilt u met eigen ogen zien hoe de materialen en afwerkingen eruitzien? Bestel ons gratis materialenboek! In het boek zijn voorbeelden opgenomen van onze meest gangbare materialen en afwerkingen. Het boek bevat ook kleine samples van de materialen waarmee getest kan worden, zo kunt u er zeker van zijn dat u het juiste materiaal kiest voor uw toepassing.
In het materialenboek vindt u daarnaast handige tips en uitleg over de opmaak van drukbestanden, onze diensten en services en nog veel meer! Het gratis Materialenboek is hier te bestellen.

Een proefdruk laten maken?

Wilt u 100% zeker zijn dat uw labels bij de eerste bestelling er meteen perfect uitzien? Bestel dan een proefdruk van uw ontwerp. Er zijn twee proefdrukopties beschikbaar. Bekijk welke optie bij u past.

Met spoed uw etiketten nodig?

Met spoed uw etiketten nodig? Wij bieden een express service! Als we alle hulpmiddelen in huis hebben en voldoende capaciteit voor het drukken, kunnen we uw etiketten binnen 2 werkdagen produceren (tegen een toeslag van 25%).

Heeft u nog vragen?

Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar iets specifieks? Ook al zijn wij een onlinedrukkerij, persoonlijk advies blijft toch een cruciaal onderdeel van onze kwaliteit. Wij nemen de tijd om alle individuele wensen van onze klanten werkelijkheid te laten worden, of om op mogelijkheden te wijzen die misschien nog niet eerder zijn overwogen. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl, wij adviseren u graag!

Misschien ook interessant?

Vragen? WiJ 
helPen u graag!