Etiketten op rol voor vruchtensappen en smoothies | unieketiket.nl
Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Bedrukte etiketten op rol voor vruchtensappen en smoothies

Unieketiket.nl is de leverancier voor zelfklevende labels op rol voor flessen ice-tea, sap, smoothie of andere dranken. Wij helpen u graag bij het bestellen en bedrukken van uw gepersonaliseerde etiketten. Bij ons kunt u terecht voor alle vormen, kleuren, afmetingen en materialen.

Bestel uw etiketten online bij unieketiket.nl

Het bestellen van uw etiketten bij unieketiket.nl is erg eenvoudig. Met onze online prijscalculator berekent u in paar klikken de prijs van uw flesetiketten. Maak een keuze uit diverse materialen, bepaal de vorm en afmeting van het etiket en voeg een eventuele coating en etiketafwerkingen toe. Daarna ziet u direct uw prijs.

Speciale eigenschappen voor flesetiketten

Vaak worden gebottelde vruchtensappen, zoals appelsap, sinaasappelsap, druivensap, groente smoothies of een ander geperst vruchtensap in de koelkast bewaard, dus u hebt een etiket nodig dat bestand is tegen lage temperaturen en vochtigheid. Onze labels zijn uitstekend bestand tegen koelomstandigheden. Tevens blijven dankzij de moderne druktechnieken uw merk en productinformatie altijd van de hoogste kwaliteit, ook als het product lange tijd in de koeling heeft gestaan.

Zoekt u een exclusieve look-and-feel voor uw producten? Kijk dan ook eens naar de no-label-look etiketten van unieketiket.nl. Dankzij het transparante materiaal lijkt het alsof het etiketontwerp direct op de fles op verpakking is aangebracht.

Bedrukte etiketten op rol voor vruchtensappen, smoothies en andere dranken
Bestel uw etiketten voor sappen en frisdranken op unieketiket.nl

Wat zijn de volgende stappen voor het bestellen van uw etiketten?

Gratis proefset bestellen

Wilt u met eigen ogen zien hoe de materialen en afwerkingen eruit zien? Bestel onze proefset met bedrukte voorbeelden. Wilt u een specifiek materiaal of afwerking zien? Geef dit aan bij het bestellen.

Bestel uw proefset
Vraag een proefdruk aan

Wilt u 100% zeker zijn dat uw labels bij de eerste bestelling er meteen perfect uitzien? Vraag dan een proefdruk van uw ontwerp aan. Er zijn drie proefdrukopties beschikbaar! Bekijk welke optie bij u past.

Vraag proefdruk aan
Contactformulier

Heeft u nog een vraag voor ons? U kunt ons bellen, of gebruik maken van het contactformulier. U kunt ons bellen op: (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl

Stel uw vraag