Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten voor voedingssupplementen en vitaminen

De pluspunten van unieketiket.nl

  • Snelle en vaste levertijden
  • Mogelijkheid tot Express levering (binnen 48 uur)
  • Zelfklevende etiketten op rol en natlijmetiketten
  • De hoogste kwaliteit
  • Hot foil preeg in alle kleuren
  • Mat of glanzende afwerking
  • Grote zelfklevende etiketten tot een formaat van 585 mm
  • Online calculator
voedingssupplementen_etiketten

unieketiket.nl biedt alles wat u nodig heeft voor bedrukte etiketten op rol

unieketiket.nl is uw juiste partner als het gaat om etiketten voor voedingssupplementen. Of u nu bottelaar, producent of merkhouder bent, wij geven u graag uitgebreid persoonlijk advies.
Wij bieden speciaal op voedingssupplementenbranche toegesneden oplossingen. Wij reageren snel en flexibel op de voortdurend veranderende wettelijke bepalingen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Wij drukken zelfklevende etiketten op rol in minder dan een week, omdat wij weten hoe belangrijk snelle levertijden in uw branche zijn.
Naast kennis en service beschikken wij over vele soorten etiketmaterialen die perfect te gebruiken zijn voor etiketten voor voedingssupplementen. Bijvoorbeeld transparante folie, glanzend papier of materiaal dat goed bestand is tegen lage temperaturen. Daarnaast kunt u bij ons gebruik maken van de vele bijzondere etiketafwerkingen, zoals beschermende lak (zodat het etiket lang goed leesbaar en mooi blijft) of bijzondere etiketvormen.

Gratis materialenboek

Wilt u met eigen ogen zien hoe de materialen en afwerkingen eruitzien? Bestel ons gratis materialenboek! In het boek zijn voorbeelden opgenomen van onze meest gangbare materialen en afwerkingen. Het boek bevat ook kleine samples van de materialen waarmee getest kan worden, zo kunt u er zeker van zijn dat u het juiste materiaal kiest voor uw toepassing.
In het materialenboek vindt u daarnaast handige tips en uitleg over de opmaak van drukbestanden, onze diensten en services en nog veel meer! Het gratis Materialenboek is hier te bestellen.

Foutloze drukbestanden maken

Een correct en foutloos drukwerkbestand is een voorwaarde voor een efficiënte en snelle verwerking van uw bestelling. Vraag uw ontwerper daarom om onze aanleverspecificaties voor drukbestanden toe te passen op uw etiketontwerp. Volg deze richtlijnen en u weet zeker dat het etiket er perfect uit zal zien. Komt u er toch niet uit? Geen probleem, wij bieden een drukbestandenservice, mee te bestellen bij de opdracht. Onze professionele grafische medewerkers maken uw drukbestanden dan gereed voor druk!

Veelgestelde vragen

In ons overzicht van veelgestelde vragen vindt u op unieketiket.nl antwoorden op (bijna) alle vragen over etiketten, materialen of het bestelproces. Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Heeft u nog vragen?

Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar iets specifieks? Ook al zijn wij een onlinedrukkerij, persoonlijk advies blijft toch een cruciaal onderdeel van onze kwaliteit. Wij nemen de tijd om alle individuele wensen van onze klanten werkelijkheid te laten worden, of om op mogelijkheden te wijzen die misschien nog niet eerder zijn overwogen. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl, voor al uw vragen.

Vragen? WiJ 
helPen u graag!