Etiketten op rol voor voedingssupplementen | unieketiket.nl
Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten voor voedingssupplementen en vitaminen.

unieketiket.nl biedt alles wat u nodig heeft voor bedrukte etiketten op rol

  • Snelle en vaste levertijden
  • Mogelijkheid tot Express levering (binnen 48 uur)
  • Zelfklevende etiketten op rol en natlijmetiketten
  • De hoogste kwaliteit
  • Hot foil preeg in alle kleuren
  • Mat of glanzende afwerking
  • Grote zelfklevende etiketten tot een formaat van 585 mm
  • Online calculator
Bedrukte zelfklevende etiketten op rol van unieketiket.nl voor voedingssupplementen

unieketiket.nl is uw juiste partner als het gaat om etiketten voor voedingssupplementen. Of u nu bottelaar, producent of merkhouder bent, wij geven u graag uitgebreid persoonlijk advies.
Wij bieden speciaal op voedingssupplementenbranche toegesneden oplossingen. Wij reageren snel en flexibel op de voortdurend veranderende wettelijke bepalingen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Wij drukken zelfklevende etiketten op rol in minder dan een week, omdat wij weten hoe belangrijk snelle levertijden in uw branche zijn.
Naast kennis en service beschikken wij over vele soorten etiketmaterialen die perfect te gebruiken zijn voor etiketten voor voedingssupplementen. Bijvoorbeeld transparante folie, glanzend papier of materiaal dat goed bestand is tegen lage temperaturen. Daarnaast kunt u bij ons gebruik maken van de vele bijzondere etiketafwerkingen, zoals beschermende lak (zodat het etiket lang goed leesbaar en mooi blijft) of bijzondere etiketvormen.

Service is voor ons heel belangrijk!

Etiketten zijn een complex product. Wij helpen u graag verder! Wij hebben de uitgebreide kennis om u bij het drukken van uw etiketten te ondersteunen.
Heeft u vragen? Wij geven graag uitgebreid persoonlijk advies. Neem telefonisch contact op (+31) (0)30 808 05 97 of stuur een e-mail naar info@unieketiket.nl.

Gratis proefset bestellen

Wilt u met eigen ogen zien hoe de materialen en afwerkingen eruit zien? Bestel onze proefset met bedrukte voorbeelden. Wilt u een specifiek materiaal of afwerking zien? Geef dit aan bij het bestellen.

Bestel uw proefset
Vraag een proefdruk aan

Wilt u 100% zeker zijn dat uw labels bij de eerste bestelling er meteen perfect uitzien? Vraag dan een proefdruk van uw ontwerp aan. Er zijn drie proefdrukopties beschikbaar! Bekijk welke optie bij u past.

Vraag proefdruk aan
Contactformulier

Heeft u nog een vraag voor ons? U kunt ons bellen, of gebruik maken van het contactformulier. U kunt ons bellen op: (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl

Stel uw vraag