Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten voor voedingssupplementen en vitaminen

De pluspunten van unieketiket.nl

  • Snelle en vaste levertijden
  • Mogelijkheid tot Express levering (binnen 48 uur)
  • Zelfklevende etiketten op rol en natlijmetiketten
  • De hoogste kwaliteit
  • Hot foil preeg in alle kleuren
  • Mat of glanzende afwerking
  • Grote zelfklevende etiketten tot een formaat van 585 mm
  • Online calculator
voedingssupplementen_etiketten

unieketiket.nl biedt alles wat u nodig heeft voor bedrukte etiketten op rol

unieketiket.nl is uw juiste partner als het gaat om etiketten voor voedingssupplementen. Of u nu bottelaar, producent of merkhouder bent, wij geven u graag uitgebreid persoonlijk advies.
Wij bieden speciaal op voedingssupplementenbranche toegesneden oplossingen. Wij reageren snel en flexibel op de voortdurend veranderende wettelijke bepalingen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Wij drukken zelfklevende etiketten op rol in minder dan een week, omdat wij weten hoe belangrijk snelle levertijden in uw branche zijn.
Naast kennis en service beschikken wij over vele soorten etiketmaterialen die perfect te gebruiken zijn voor etiketten voor voedingssupplementen. Bijvoorbeeld transparante folie, glanzend papier of materiaal dat goed bestand is tegen lage temperaturen. Daarnaast kunt u bij ons gebruik maken van de vele bijzondere etiketafwerkingen, zoals beschermende lak (zodat het etiket lang goed leesbaar en mooi blijft) of bijzondere etiketvormen.

Gratis proefset

Om een eerste indruk te krijgen van onze standaardmaterialen en afwerkingen, raden wij u aan onze gratis proefset met gestanste voorbeeld etiketten te bestellen. Zo kunt u uzelf overtuigen van onze drukkwaliteit.

Foutloze drukbestanden maken

Onze drukbestanden-assistent biedt u de mogelijkheid om stapsgewijs met behulp van instructies een correct en vooral foutloos afdrukbestand te maken. Gebruik nu de handige hulp van onze drukbestanden-assistent.

Veelgestelde vragen

In ons overzicht van veelgestelde vragen vindt u op unieketiket.nl antwoorden op (bijna) alle vragen over etiketten, materialen of het bestelproces. Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Service is voor ons heel belangrijk!

Etiketten zijn een complex product. Wij helpen u graag verder! Wij hebben de uitgebreide kennis om u bij het drukken van uw etiketten te ondersteunen.
Heeft u vragen? Wij geven graag uitgebreid persoonlijk advies. Neem telefonisch contact op (+31) (0)30 808 05 97 of stuur een e-mail naar info@unieketiket.nl.

Vragen? WiJ 
helPen u graag!