Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten voor de cosmeticasector

De voordelen van unieketiket.nl

  • Diverse Materialen
  • Beste drukkwaliteit
  • Hoogwaardige Veredelingen
  • Digitaal druk en Offsetdruk
  • Online prijs calculeren & bestellen
  • Gratis verzending in de EU
  • Veilig online betalen
  • Betaling op factuur mogelijk
  • Volledig vrij in vorm, afmetingen & kleuren
cosmetica-etiketten

Labels, etiketten en stickers op rol voor Shampoos, Make-up en andere cosmetica producten bij unieketiket.nl

Er zijn weinig bedrijfstakken waar de verpakking zo’n belangrijke rol speelt als in de cosmeticasector. Alles waarvan de bedoeling is dat het verzorgt en verfraait, moet al op het eerste gezicht ‘glanzen’. Dit geldt niet alleen voor het design, maar ook voor het etiket zelf. U bereikt dit bijvoorbeeld met goudfolie, zilverfolie of dekkende witte inkt, of één van de andere speciale mogelijkheden bij unieketiket.nl.

Wij zijn de expert in het drukken van etiketten op rol

Omdat unieketiket.nl zich met hart en ziel inzet voor de productie van perfecte labels, weten wij precies wat onze klanten nodig hebben voor hun hoogwaardige cosmeticaproducten. Alle verpakkingen – dozen, tubes, potjes en blikjes – voor parfum, make-up, zeep, olie en andere producten voor bijvoorbeeld haar-, gezichts- en algemene lichaamsverzorging zien er perfect uit als u gebruik maakt van bedrukte etiketten op rol. Voor een goede machinale of handmatige verwerking adviseren wij etiketten op rol.

Etiketten op rol van duurzame kwaliteit

Zelfklevende etiketten voor lichaamsverzorgende producten moeten er niet alleen goed uitzien, maar moeten ook aan de hoogste normen voldoen en bestand zijn tegen verschillende omstandigheden zonder lelijk te worden. Ze moeten ondanks water, oliën en andere ingrediënten – waarmee de etiketten tijdens het gebruik uiteraard in aanraking komen – permanent blijven hechten en leesbaar blijven. Dit niet alleen vanuit esthetisch oogpunt, maar ook vanwege de verplichte etikettering van cosmeticaverpakkingen. Onze etiketten op rol voor cosmetische producten geven u de garantie dat de lijst met ingrediënten altijd goed zichtbaar blijft en niet wordt aangetast of vervaagd.

Transparante etiketten in de no-label-look van polypropeenfolie

Onze etiketten in de no-label-look worden van polypropeenfolie vervaardigd. De folie past zich makkelijk aan de oneffenheden en rondingen van blikjes aan. Hierdoor is de folie voor de consument nagenoeg onzichtbaar. Deze cosmetica-etiketten worden vaak voor parfumflessen en crèmepotjes gebruikt, omdat het afdrukken op folie flexibeler en goedkoper is dan een directe druk op het product. Wij adviseren in dit geval transparante etiketten op rol te gebruiken en deze machinaal te plakken om luchtbellen en structuurvorming van de lijm te voorkomen.

Polypropeenfolie hoeft echter niet altijd transparant te zijn en in de no-label-look te worden vormgegeven. Er zijn nog talloze andere materialen beschikbaar. Naast de keuze in materialen biedt unieketiket.nl vanzelfsprekend ook de diverse speciale afwerkingen aan, zoals goudfolie, zilverfolie en veredelingen met dekkend witte inkt of met een preeg. Wilt u meer weten of wilt u de materialen voelen en zien voordat u een bestelling plaatst? Dan kan door gratis onze proefset te bestellen.

Direct online uw prijs berekenen!

Bij unieketiket.nl wordt uw bestelling snel en efficiënt via internet afgehandeld. Met onze online calculator weet u meteen wat de etiketten kosten en wanneer ze geleverd kunnen worden. Of het transparante etiketten voor crèmepotjes moeten zijn of chique etiketten van polypropeen-folie met preeg, wij leveren stipt op tijd en tegen goede prijzen.

Gratis proefset

Wilt u met eigen ogen zien hoe de materialen en afwerkingen eruit zien? Bestel onze proefset met bedrukte voorbeelden. Wilt u een specifiek materiaal of afwerking zien? Geef dit aan bij het bestellen.

Bestel uw proefset

Vraag een proefdruk aan

Wilt u 100% zeker zijn dat uw labels bij de eerste bestelling er meteen perfect uitzien? Vraag dan een proefdruk van uw ontwerp aan. Er zijn drie proefdrukopties beschikbaar! Bekijk welke optie bij u past.

Vraag proefdruk aan

We helpen u graag verder!

Wij helpen u uiteraard graag verder als u nog meer vragen hebt. Ons team geeft u graag telefonisch of per e-mail advies, bijvoorbeeld vragen over het drukken op folie met een preeg, op goudfolie, zilverfolie of op dekkende witte inkt, of als u wilt weten welke andere veredelingstechnieken mogelijk zijn. Neem telefonisch contact met ons op! Wij kijken er naar uit u verder te helpen! Heeft u nog een vraag voor ons? U kunt ons bellen, of gebruik maken van het contactformulier. U kunt ons bellen op: (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl

Stel uw vraag

Vragen? WiJ
helPen u graag!