Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten voor koffie en thee

De voordelen van unieketiket.nl

Etiketten voor koffie en thee

Warme dranken zoals koffie een thee zijn verreweg favoriet bij de Nederlandse bevolking. Wist u dat Nederland met een gemiddelde koffieconsumptie van 8,4 kg koffie per persoon per jaar de 5e plaats inneemt op de lijst van grootste koffiedrinkers wereldwijd! Dit komt neer op gemiddeld 4 kopjes per persoon per dag.

Ook op het gebied van thee drinken wij lekker door. Per jaar drinken wij gemiddeld iets meer dan 100 liter thee per persoon. Ondanks dat zwarte thee nog steeds het populairst is, maken groene thee en diverse kruidenmelanges een sterke opmars.

Voor beide warme dranken geldt dat de Nederlandse consument meer is gaan uitgeven aan deze dranken. Er wordt minder verspeeld door het toenemende gebruik van volautomaten en espressomachines en éénkops-theezakjes. Men wil graag goede kwalitatieve koffie en thee drinken.
Naast een goede kwaliteit koffie of thee wil de consument graag ook een eerlijk product drinken. De branche doet er alles aan om zo eerlijk mogelijke producten aan te bieden en ook het milieu zo min mogelijk te belasten.

Vormgeving van uw etiketten

Met de vele aanbieders op de markt is het van groot belang om uw producten op te laten vallen. De één kiest voor een papieren verpakking de ander voor een uit gerecycled plastic vervaardigde verpakking. unieketiket.nl kan etiketten voor u drukken welke aansluiten op uw huisstijl en missie. Wij beschikken over een ruim assortiment materialen waaronder gerecycled papier en graspapier. unieketiket.nl is zelf als drukkerij FSC gecertificeerd. Een mooi etiket is het visitekaartje voor uw product en maakt het mogelijk om u visueel te onderscheiden van uw concurrenten en uw klanten te informeren. Immers is het in veel gevallen zo dat pas als het product gekocht is men kan proeven.

Als professionele etikettendrukkerij produceren wij de etiketten volledig naar uw wensen. Alle kleuren en vormen zijn mogelijk. Of het nu gaat om full colour of zwart/wit etiketten, hoekige of ronde etiketten. Ook kunt u kiezen uit ons omvangrijke assortiment materialen. Hierbij kunt u kiezen uit diverse papiersoorten en folies (glans of mat). De etiketten moeten goed op uw verpakkingen blijven plakken. Een goede lijm is dan ook een vereiste en een vanzelfsprekendheid voor ons! Daarnaast adviseren wij om een beschermende lak of folielaminering als afwerking te kiezen. Dit komt de duurzaamheid van het etiket ten goede.

Etiketten online bestellen

Bij unieketiket.nl heeft u de mogelijkheid om verschillende ontwerpen in één opdracht te combineren. Voorwaarde hiervoor is dat de maatvoering en het te materiaal van de etiketten hetzelfde is. Doordat het totaal aantal etiketten toeneemt, zal de prijs per etiket afnemen. Aangezien er diverse koffie- en theesoorten worden aangeboden heeft u de mogelijkheid om grotere volumes in één keer te bestellen. Raadpleeg onze calculator om uw prijs te berekenen. Wanneer u de etiketten machinaal wilt aanbrengen op uw verpakking kunt u kiezen voor etiketten op rol. Voor handmatig aanbrengen adviseren wij uw etiketten op vellen te laten drukken.

Duurzame etiketten

Onze duurzame labels kunnen worden gedrukt op FSC-gecertificeerde, gerecyclede, recyclebare en biologisch afbreekbare materialen. Ontdek de verscheidenheid van onze duurzame labels en leer meer over ons verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen.

Gepersonaliseerde etiketten

Om u te onderscheiden van de concurrentie kunt u leren van de concurrentie: doe het zoals Coca-Cola, Nutella en Co. en personaliseer uw producten. Met unieketiket.nl kunt u elk label een eigen naam, nummer of individuele code geven. Zo personaliseert u elk van uw producten en spreekt u uw klanten specifiek en individueel aan. Dat zorgt voor klantenbinding en vergroot de herkenbaarheid van uw merk!

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over materialen of wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Vragen? Wij 
helPen U graag!