Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten maatwerkvorm

Bestel uw etiketten in elke gewenste vorm

De voordelen van unieketiket.nl

Bereken nu de prijs van uw etiketten

zelfklevende_etiketten

Etiketten in uw eigen maatwerkvorm bestellen

Welke vorm etiket krijgt uw etiket? de keuze is aan u! Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw etiketten op rol of A4-vel te bestellen in elke vorm. Dankzij digitaal drukken kunnen wij, naast de klassieke formaten zoals rond, ovaal en rechthoekig, alle vrije speciale formaten produceren die u zich kunt voorstellen. U bent daarnaast ook niet gebonden aan vaste formaten, en dus kunt u uw creativiteit de vrije loop laten!

Als professionele B2B-etikettendrukker kunnen we alle contouren en vormen voor u realiseren. Zorg dat u uw drukbestand opmaakt met uw eigen individuele stanscontour. Om uw etiketten te bestellen kiest u in de online calculator voor de optie “Maatwerk vorm”, meestal is deze keuze zonder extra kosten. Upload vervolgens het drukbestand van uw label in de uw eigen speciale vorm. unieketiket.nl biedt u hiermee de mogelijkheid om uw etiketten en stickers te ontwerpen in de vorm van bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, of als een letter, dier of in een volledig abstracte vorm. Er zijn geen grenzen aan uw creativiteit. Alle vormen en formaten kunnen worden geselecteerd en gerealiseerd, of het nu gaat om flessenetiketten, voedseletiketten of productstickers voor supplementen.

Welk materiaal heeft u nodig?

Hieronder vindt u een overzicht van onze standaard papieren en folies. Meer informatie over onze materialen vindt u hier. Natuurlijk zijn er naast de papiersoorten in de calculator nog veel meer papiersoorten verkrijgbaar. Wenst u een ander materiaal? Stuur ons dan een e-mail naar info@unieketiket.nl of neem telefonisch contact met ons op, maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur op (+31) (0)30 808 05 97. We bieden ook de mogelijkheid om het door u gewenste papier aan uw account toe te voegen. Het materiaal is dan te vinden in de calculator, zodra u bent aangemeld in uw account. Neem hiervoor contact met ons op. Op deze manier kunnen we elke klant voorzien van hun eigen individuele calculator met het papier en de folies van hun voorkeur. Onze materialen zijn standaard permanent zelfklevend. Op verzoek kunnen we uw individuele stickers ook maken met een lijm die kan worden verwijderd zonder resten achter te laten.

Wat is de volgende stap?

Bestel ons gratis materialenboek met onze standaardmaterialen. Zo krijgt u een goede indruk van de materialen, zowel visueel als tastbaar en kunt u zichzelf overtuigen van onze drukkwaliteit.

Heeft u al een materiaal gekozen? Gebruik dan onze calculator en ontdek hoe snel en gemakkelijk je labels kunt berekenen en ook direct kunt bestellen.

Vindt u niet wat u zoekt in de calculator? Stuur uw aanvraag direct per e-mail naar info@unieketiket.nl, wij adviseren u graag en maken een individuele offerte. Of bel ons gewoon even en we bespreken alles persoonlijk met u. U kunt ons altijd bereiken van maandag tot vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur op (+31) (0)30 808 05 97.

Meer informatie:

Etiketten kunnen niet alleen worden geïndividualiseerd door een speciaal ontworpen vorm. Bij unieketiket.nl heeft u ook de mogelijkheid om op elk etiket een andere naam te drukken of een QR-code toe te voegen. Bekijk hier alle mogelijkheden om uw etiketten te personaliseren.

Heeft u vragen over de etiketten, de materialen, het drukproces of de bestelprocedure, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Als u nog hulp nodig heeft, neem dan gewoon contact op met onze professionele klantenservice via mail of telefoon.

Lukt het niet om in uw drukbestand de stanslijn voor uw maatwerkvorm correct op te maken? Wilt u niets aan het toeval overlaten bij de opmaak van uw etiket? Gebruik onze drukbestandenservice. en laat uw drukbestanden vooraf controleren. Afhankelijk van uw etiketten en behoeften kan het juiste ondersteuningspakket worden geboekt. Zo weet u zeker dat uw drukbestanden gedrukt worden zoals u het heeft bedoeld!

Vragen? WiJ
helPen u graag!

 

Papieren en folies

  • Hoogglans
  • Mat
  • Ongestreken papier
  • Natuurpapier
  • PP-folie wit (in mat en glans)
  • PE-folie wit
  • Zilverkleurig papier of folie
  • Transparante folie

Afwerkingen

Kleuren

Dankzij moderne digitale drukmachines ontvangt u binnen enkele dagen nauwkeurig passende en gestanste etiketten volgens uw eigen ideeën. We drukken uw gekleurde etiketten in klassieke vierkleurendruk (Euroscale, CMYK). Natuurlijk kunt u op verzoek ook blanco labels ontvangen.