Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten voor Craft Beer

Unieke etiketten voor ambachtelijk bier

unieketiket.nl biedt méér:

  • Unieke Craft Beer etiketten
  • Gratis materialenboek
  • Vrij in vorm, formaat & ontwerp
  • Grote keuze aan materialen
  • Snelle levering
  • Kwalitatief hoogwaardige afwerkingen zoals foliepreeg, reliëf en beschermende lak
  • Meerdere soorten in één opdracht produceren
  • Gratis verzending binnen de EU
bieretiketten_op_rol

Unieke etiketten voor uw Craft Beer

Etiketten van Craft beer kenmerken zich vooral door opvallende en creatieve ontwerpen. Voor het juiste ontwerp van een etiket voor craft bier moet je je product en je eigen merk goed kennen. Want alleen als je weet wat er in de fles zit, kun je de producteigenschappen naar buiten toe communiceren en met het etiket overbrengen op de klant. Is de smaak van het bier ongewoon en gek? Dan moet het etiket ook een ongewoon design hebben. Ligt de prijs in een hoger segment? Dan moet het etiket ook gedistingeerd zijn en deze hoge kwaliteit weerspiegelen.

Craft Beer Labels on roll

Craft beer verovert de biermarkt

Craft beer is niet langer alleen bekend onder echte bierkenners. De craft beer trend heeft zijn wortels in de VS. Langzaam maar zeker vindt de drank nu zijn weg naar Europa.
Kleine, onafhankelijke brouwerijen, microbrouwerijen genoemd, maken er werk van om mooie en creatieve bieren te brouwen die zich duidelijk onderscheiden van de massamarkt. Tegelijkertijd wordt het bier gebrouwen volgens traditionele brouwfilosofieën. Kenmerken voor ambachtelijk bier zijn ongewone smaken door verschillende combinaties van natuurlijke aroma’s zoals koffie, chocolade of citrusvruchten.

Speciale vormen en kwalitatief hoogwaardige materialen

Bij unieketiket.nl zijn er veel verschillende manieren om uw Craft Beer etiket uniek te maken. Van de materiaalkeuze tot de vorm van uw etiket en speciale afwerkingen – maak van uw Craft Beer etiket een echte blikvanger. Wat te denken bijvoorbeeld van een metallic etiket van zilverkleurig papier, foliepreeg in donkergroen of opvallende spot lak over het logo? Eenvoudig, elegant, speels of gek – met unieketiket.nl als drukpartner voor uw Craft Beer etiketten kunt u er zeker van zijn dat uw etiketten in hoge kwaliteit worden gedrukt en snel en betrouwbaar worden geleverd. Zo nodig ook extra snel met onze express-productie.

Trendy: Personalisatie

Wij drukken uw craft beer etiketten digitaal. Hierdoor kunnen we ook kleinere oplagen kostenefficiënt produceren en zijn snelle orderwisselingen mogelijk, maar ook een individuele personalisering van elk etiket. Zo kan bijvoorbeeld op elk flesje een andere naam of een individuele code worden gedrukt. Of in navolging van grote namen als Coca Cola en Nutella elk etiket uniek maken. Dankzij de ‘HP Mosaic technologie’, gekoppeld aan onze drukmachines is dat geen enkel probleem. De mogelijkheden voor personalisatie zijn enorm. Wilt u meer informatie hierover of voor het eerst gepersonaliseerde etiketten bestellen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen dan uw ideeën bespreken en een voorstel doen om ze uit te voeren.

Hulpmiddelen en services

Onze ontwerpservice biedt u een unieke kans om een verrassend ontwerp voor uw label te maken. De creatieve ontwerpers van unieketiket.nl helpen u graag bij de uitvoering van uw ideeën!

Wij weten dat het correct opmaken van drukbestanden soms ingewikkeld kan zijn. Daarom hebben wij een aantal mogelijkheden die u kunnen helpen:

Allereerst kunt u aan de hand van onze Aanleverinstructies controleren of uw bestanden print-ready zijn opgemaakt, volgens onze eisen.
Lukt het vervolgens niet om de bestanden aan de hand hiervan aan te passen, dan kunt u de opmaak aan ons overlaten:

De grafische specialisten van onze Drukbestandenservice maken uw bestanden klaar voor druk! Selecteer het juiste pakket we gaan voor u aan de gang! Voordat uw etiketten gedrukt worden, ontvangt u een digitale proef voor akkoord.

Eerst zien dan geloven? Bestel dan eerst een proefdruk, voordat u een volledige order plaatst.