Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten voor Craftbier

Unieke etiketten voor ambachtelijk bier

unieketiket.nl biedt méér:

  • Unieke craftbier etiketten
  • Gratis materialenboek
  • Vrij in vorm, formaat & ontwerp
  • Grote keuze aan materialen
  • Snelle levering
  • Kwalitatief hoogwaardige afwerkingen zoals spot-UV lak, reliëf- en foliedruk
  • Meerdere soorten in één opdracht produceren
  • Gratis verzending binnen de EU
etiketten op rol

Unieke etiketten voor uw craft bier

Etiketten van craftbeer kenmerken zich vooral door opvallende en creatieve ontwerpen. Voor het juiste ontwerp van een etiket voor craft bier moet je je product en je eigen merk goed kennen. Want alleen als je weet wat er in de fles zit, kun je de producteigenschappen naar buiten toe communiceren en met het etiket overbrengen op de klant. Is de smaak van het bier ongewoon en gek? Dan moet het etiket ook een ongewoon design hebben. Ligt de prijs in een hoger segment? Dan moet het etiket ook gedistingeerd zijn en deze hoge kwaliteit weerspiegelen.

Craft Beer Labels on roll

Craftbier verovert de biermarkt

Craftbier is niet langer alleen bekend onder echte bierkenners. De craft beer trend heeft zijn wortels in de VS, maar is inmiddels ook in Europa aangekomen. Kleine, onafhankelijke brouwerijen brouwen tegenwoordig craftbeer in Amsterdam, in de in de rest van Nederland, maar zeker ook in Belgie. Ze maken er werk van om mooie en creatieve bieren te brouwen die zich duidelijk onderscheiden van de massamarkt. Tegelijkertijd wordt het bier gebrouwen volgens traditionele brouwfilosofieën. Kenmerken voor ambachtelijk bier zijn ongewone smaken door verschillende combinaties van natuurlijke aroma’s zoals koffie, chocolade of citrusvruchten.

Speciale vormen en kwalitatief hoogwaardige materialen

Bij unieketiket.nl zijn er veel verschillende manieren om uw craftbeer etiket uniek te maken. Van de materiaalkeuze tot de vorm van uw etiket en speciale afwerkingen – maak van uw craftbier etiket een echte blikvanger. Wat te denken bijvoorbeeld van een metallic etiket van zilverkleurig papier, foliepreeg in donkergroen of opvallende spot lak over het logo? Eenvoudig, elegant, speels of gek – met unieketiket.nl als drukpartner voor uw etiketten kunt u er zeker van zijn dat uw craftbieretiketten in hoge kwaliteit worden gedrukt en snel en betrouwbaar worden geleverd. Zo nodig ook extra snel met onze express-productie.

Trendy: Personalisatie

Wij drukken uw craftbeer etiketten digitaal. Hierdoor kunnen we ook kleinere oplagen kostenefficiënt produceren en zijn snelle orderwisselingen mogelijk, maar ook een individuele personalisering van elk etiket. Zo kan bijvoorbeeld op elk flesje een andere naam of een individuele code worden gedrukt. Of in navolging van grote namen als Coca Cola en Nutella elk etiket uniek maken. Dankzij de ‘HP Mosaic technologie’, gekoppeld aan onze drukmachines is dat geen enkel probleem. De mogelijkheden voor personalisatie zijn enorm. Wilt u meer informatie hierover of voor het eerst gepersonaliseerde etiketten bestellen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Heeft u nog vragen?

Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar iets specifieks? Wij zijn een onlinedrukkerij en persoonlijk advies is een cruciaal onderdeel van onze service. Wij nemen de tijd om alle individuele wensen van onze klanten werkelijkheid te laten worden en wijzen graag op mogelijkheden die misschien nog niet eerder zijn overwogen.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9:00 en 17:00 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl, wij adviseren u graag!

Hulpmiddelen en services

Onze ontwerpservice biedt u een unieke kans om een verrassend ontwerp voor uw craftbier label te maken. De creatieve ontwerpers van unieketiket.nl helpen u graag bij de uitvoering van uw ideeën!

Wij weten dat het correct opmaken van drukbestanden soms ingewikkeld kan zijn. Daarom bieden wij een aantal services die u kunnen helpen:

Allereerst kunt u aan de hand van onze aanleverinstructies controleren of uw bestanden print-ready zijn opgemaakt, volgens onze eisen.

Met onze drukbestanden-assistent kunt u een template opvragen in uw etiket-formaat, als basis voor een correct drukbestand.

Lukt het niet om de bestanden op te maken, dan kunt u de opmaak aan ons overlaten:

De grafische specialisten van onze drukbestandenservice maken uw bestanden klaar voor druk! Voordat uw etiketten gedrukt worden, ontvangt u een digitale proef voor akkoord.

Eerst zien dan geloven? Bestel dan eerst een proefdruk, voordat u een volledige order plaatst.

Vragen? WiJ
helPen u graag!