Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Metallic etiketten op rol in alle vormen en formaten

Speciaal effect door metallic kleuren & foliepreeg

  • online bestellen
  • alle metallic kleuren verkrijgbaar
  • vrij in vorm & design
  • alle kleuren & formaten
  • hoogwaardige drukkwaliteit
  • premium foliepreeg
  • snelle productie
  • Geen verzendkosten binnen de EU
  • Express-productie
  • gratis proefset
metallic etiket met foliepreeg unieketiket

Drukken van metallic etiketten en stickers

Als premium etikettendrukkerij bieden wij u de mogelijkheid om metallic etiketten voor merken, bedrijven en producten in alle mogelijke vormen en maten op drie verschillende manieren te laten produceren: Hot foil stempelen, metallic papier of zilveren elektro-inkt. Elk van de drie methoden kan zeer verschillende resultaten opleveren. Wij raden u daarom aan om vooraf een gratis proefset aan te vragen en elke methode te vergelijken met de aangeleverde voorbeelden. Bovendien krijgt u snel een overzicht van de afzonderlijke processen die we gebruiken om metallic etiketten te produceren.

Foliepreeg

Foliepreeg of “hot foil” is de hoogste kwaliteit en de meest traditionele afwerking die wij bieden als het gaat om metallic etiketten. Hot foil stempelen wordt voornamelijk gebruikt door topmerken om een luxueus uitziend label te creëren op het verkooppunt. Denk aan wijn, cosmetica en luxe producten in dure glazen en flessen. Het aanbrengen van hot foil op uw individuele etiketten is een stansproces, geen drukproces, en dus duurder om te produceren door de productie van extra gereedschap en extra machine set-up kosten. Als premium labelprinter bieden wij standaard het warmtedrukken van folies aan. Zo kunt u de kosten direct op onze website berekenen met onze online calculator. Naast het in de calculator getoonde warmfoliegoud en -zilver, kunnen wij u ook tal van andere warmfoliekleuren in mat of glanzend aanbieden. Stuur ons een aanvraag per e-mail. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een offerte doen toekomen.

Gebruik van metallic materialen: Simulatie

Heeft u een merk of een bedrijf met veel verschillende producten of variëteiten, dan is het zinvol om gebruik te maken van digitale etikettenprint. Zolang het etiketformaat gelijk blijft, kunnen wij alle etiketten in één keer combineren en produceren. Voor het maken van metallic etiketten en stickers met behulp van digitaal printen, nemen wij een metallic ondergrond zoals metallic-gecoat papier of zilver PP-folie en printen wij etiketten in CMYK-kleurmodus. Dit betekent dat wij de metallic eigenschappen van het materiaal (zilver) en de inkten (zoals geel) over elkaar heen leggen om goud te simuleren. Op zoek naar een metallic rood? Geen probleem, we printen gewoon een rode kleur op een metallic ondergrond.

HP Indigo zilveren electro-inkt

Een relatief nieuwe ontwikkeling: Naast de standaard CMYK-inktcilinders die wij in onze machines gebruiken, hebben wij ook ruimte voor extra kleuren, de zogenaamde “speciale kleuren”. Omdat de digitale bedrukking van etiketten steeds verder vooruitgaat, kunnen wij u nu een speciale zilveren kleur aanbieden. We kunnen deze zilveren elektro-inkt op dezelfde manier gebruiken als de hierboven genoemde metallic substraten. Waarom combineert u niet een zilveren kleur met groen om een metallic groene print te creëren?

Wat is de volgende stap?

Heeft u nog vragen? Onze klantenservice adviseert u graag over materialen en opties voor uw metalen etiketten. Ook sturen wij u graag onze proefset met ons standaardmateriaal toe. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereiken op (+31) (0)30 808 05 97 of per e-mail op info@unieketiket.nl.

Drukbestandenservice

Het ontwerpen van het etiket is en blijft altijd een belangrijk onderdeel van het drukproces en zal dat ook altijd blijven. Voor bedrijven die niet over de middelen beschikken om ervoor te zorgen dat hun ontwerp drukklaar is, bieden wij onze drukbestandenservice aan. U kunt kiezen tussen Smart en Pro. Bekijk de mogelijkheden.

Proefdruk

Er zijn vele redenen waarom u een proefdruk wilt zien voordat u een volledige bestelling op maat plaatst. Wij hebben een reeks kosteneffectieve proeven voor u in de aanbieding. Bekijk nu de verschillende proefdrukopties.

Express productie

Onze standaard productietijd is 5 tot 7 werkdagen. We weten echter dat bedrijven af en toe hun etiketten op rol sneller nodig hebben. Onze express productie zorgt voor een productie binnen 48 uur. Meer informatie.

Meer informatie:

Een andere manier om een metallic effect te creëren is foliepreeg stempelen. Naast de standaardkleuren zoals goud en zilver, bieden wij ook tal van andere kleuren zoals muntgroen, roze of koper. Hotfoil stempelen is bijzonder geschikt voor etiketten van premium producten die er bijzonder hoogwaardig uit moeten zien.

Voor producten uit de cosmetica-industrie speelt het uiterlijk van de verpakking een grotere rol dan in welke andere industrie dan ook. Alles wat “mooi” maakt, moet er natuurlijk ook van buitenaf “mooi” uitzien. Onze cosmetica-etiketten helpen uw product hierbij.

Vragen? WiJ 
helPen u graag!

Mirjam Verlinden unieketiket.nl