Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Gepersonaliseerde etiketten

Gepersonaliseerde etiketten voor uw producten - individueel & uniek

Het aanbod van unieketiket.nl

  • Bereken online prijzen
  • Direct online bestellen
  • Gratis verzending in de EU
  • 48-h-Express (plus toeslag)
  • Personalisatie
  • Individuele vorm, grootte & kleuren
  • Geschikt voor alle branches & producten
  • diverse afwerkingen
  • per etiket: verschillende namen, individuele nummering of EAN

Gepersonaliseerde etiketten voor de B2B-sector

Gepersonaliseerde en geïndividualiseerde producten zijn al lang een doeltreffend marketinginstrument en bedrijven hebben de mogelijkheden en voordelen van deze klantbenadering erkend. Tegenwoordig kunnen producten worden ontworpen en aangepast om aan specifieke klantverwachtingen te voldoen en de klant direct, individueel en persoonlijk aan te spreken. De gepersonaliseerde etiketten van unieketiket.nl helpen u om een persoonlijke band met uw klanten op te bouwen, hen persoonlijk aan te spreken en hen zo te overtuigen om uw product te kopen.

Personalisering is een trend

Het bekendste voorbeeld van gepersonaliseerde flesetiketten en verschillende namen op het product is Coca Cola. Ferrero bereikte een soortgelijk niveau met haar Nutella-campagne, waarbij individuele etiketten met namen en streepjescodes ook op de potten van de noten-nougatcrème terechtkwamen. Andere fabrikanten laten klanten nu hun favoriete chocolade (Chocri) of muesli (MyMuesli) personaliseren. Adidas en Nike leveren sportschoenen met vrij te kiezen ontwerp, kleur en patroon. De mogelijkheden zijn eindeloos, de productie van gepersonaliseerde etiketten bij unieketiket.nl is ook voor u haalbaar!

Soorten personalisatie

Dankzij digitaal drukken kunnen producten gemakkelijk en op veel verschillende manieren worden gepersonaliseerd. Wij stellen u enkele mogelijkheden voor:

1. verschillende namen

gepersonaliseerde-etiketten-drukken

Een manier om te personaliseren is om op elk product een andere naam te drukken. Zo wekt u de passie voor verzamelen op bij uw klanten, want wie wil er nu geen frisdrank met zijn eigen naam erop? Om het drukken van verschillende namen uit te voeren, hebben wij van u een lijst met alle namen nodig, waaruit wij vervolgens de individuele etiketten genereren.

2. Barcode/QR-Code

Een andere mogelijkheid voor personalisering is het aanbrengen van een speciale code met individuele gegevens op de verpakking, zoals een barcode of QR-code. Deze code kan dan worden gescand en brengt de klant naar een specifieke webpagina, speelt een video af, geeft meer informatie over het product of introduceert een speciale promotie.

3. HP Mosaic


HP Mosaic is personaliserings-software die gekoppeld is aan onze digitale drukmachines. Deze software genereert direct voorafgaand aan het drukproces, individuele variaties van een te drukken patroon. Van het drukresultaat zijn geen twee etiketten hetzelfde! De resulterende unieke ontwerpen maken een individuele klantbenadering mogelijk die de aandacht volledig richt op het product en het stevig verankert in de hoofden van de mensen.

4. Augmented Reality

Augmented reality is al geruime tijd een van de toponderwerpen in de automatisering van productieprocessen. Ook in de verpakkingsindustrie wordt deze nieuwe technologie steeds populairder en steeds vaker gebruikt. Zo kunnen etiketten worden voorzien van een code (bijvoorbeeld van Zappar), die vervolgens met de juiste app kan worden gescand en de klant dan meeneemt naar een andere wereld.

5. Sequentiële nummering en Barcodes

Uiteraard is het ook mogelijk om sequentiële nummering toe te passen, bijvoorbeeld als u ‘genummerde flessen’ wilt aanbieden van een bijzonder product door op het etiket van elke fles een uniek nummer te laten afdrukken.
Ook een reeks van verschillende barcodes kan in één productie worden gedrukt en achter elkaar op één rol worden geleverd.

Onze materialen

In principe kunnen alle producten of productverpakkingen worden gepersonaliseerd met een individueel etiket. Of het nu gaat om flessen of blikken, zelfklevende etiketten op rol of aanlijm etiketten. U kunt het gewenste materiaal voor uw gepersonaliseerde etiket vrij kiezen uit onze verschillende papiersoorten en folies. Wilt u dat uw etiket een echte blikvanger wordt? Kies dan voor een van onze afwerkingen zoals foliepreeg of reliefpreeg. Hier krijgt u een overzicht van onze talrijke papiersoorten en folies. Zo kunt u het ideale materiaal kiezen voor uw gepersonaliseerde etiketten, passend bij het product en uw wensen. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij adviseren u graag uitvoerig over onze materialen.

Personalisatie ook voor kleinere oplagen

Het team van unieketiket.nl, als specialisten in B2B zelfklevende etiketten, heeft nagedacht over hoe we het idee van personalisatie tegen zo laag mogelijke kosten konden implementeren. Wij willen deze speciale optie ook aanbieden aan bedrijven die kleinere oplages verwerken dan de eerder genoemde grote bedrijven. Gepersonaliseerde etiketten zijn de ideale oplossing om producten snel en kostenefficiënt te personaliseren zonder dat de kosten uit de hand lopen.

Etiketten op A4-vellen kunnen niet standaard worden gepersonaliseerd. Als u toch gepersonaliseerde etiketten op A4-vellen wenst, wordt de bestelling aangemaakt als een klassiek roletiket – in het formaat van een A4-vel – en vervolgens handmatig in afzonderlijke vellen gesneden. Houd er rekening mee dat dit extra kosten met zich meebrengt.

Bent u geinteresseerd in gepersonaliseerde flesetiketten of andere individuele etiketten? Neem dan contact met ons op om uw wensen en ideeën met ons te bespreken: U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een email sturen: info@unieketiket.nl, wij adviseren u graag!

Wat u misschien ook interesseert:

Overige informatie:

Wilt u onze etiketten-materialen bekijken en testen? Bestel – hier – ons gratis materialenboek! Dat geeft een goed overzicht van de mogelijkheden die er zijn, zowel voor materialen als voor afwerkingen. Het boek bevat ook kleine samples van de materialen, zodat u kunt uittesten of het materiaal geschikt is voor uw toepassing.

U wilt er zeker van zijn dat alles er zo uitziet als gepland wanneer u uw label print? Maak dan gebruik van onze proefdrukservice. Kies een van onze proefdrukpakketten en wij drukken uw etiket onder originele drukomstandigheden. Zo kunt u vooraf testen of uw ontwerp goed uitkomt op het materiaal van uw keuze.

Als u een bestelling plaatst, dan heeft u een drukbestand nodig van uw ontwerp dat gereed is voor druk. Op de pagina aanleverinstructies vindt u alle eisen die wij stellen aan drukbestanden.
Heeft u hulp nodig bij het druk-gereed maken van uw ontwerpbestand? Geen punt, tijdens het bestelproces kunt u bij de tweede stap ‘Orderinformatie’, bij het kopje ‘Drukbestanden’ een bestandscontrole pakket toevoegen aan uw bestelling. Kies het servicepakket ‘smart’ voor standaard etiketten en kies voor het het servicepakket ‘pro’ als u foliepreeg bestelt voor uw etiket of als uw etiket met ‘dekwit’ moet worden opgemaakt (bij transparant of zilverkleurig materiaal). Twijfelt u of uw bestand gereed is voor druk? Stuur het per email naar info@unieketiket.nl, wij controleren het bestand graag.

Vragen? WiJ
helPen u graag!