Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Bedrukte etiketten in alle vormen en maten

Wij drukken uw ontwerp, voor alle toepassingen

De voordelen van unieketiket.nl:

  • u bepaalt: maat, vorm & ontwerp
  • bedrukt volgens uw wensen
  • Diverse afwerkingen
  • voordelig, zelfs voor kleine oplagen
  • grote keus aan papiersoorten & folies
  • makkelijk bestellen met de online calculator

Bereken nu uw prijs

bedrukte_etiketten

Diverse toepassingsgebieden

Bedrukte etiketten zijn een belangrijk onderdeel van productverpakkingen en worden in bijna alle branches gebruikt. Het ontwerp, de lay-out van de bedrukking en  het materiaal van het etiket, kunnen variëren van toepassing tot toepassing. Of het nu gaat om voedsel, dranken, chemische producten of cosmetica – wij drukken uw etiketten volgens uw individuele wensen en specificaties.

U bepaalt het ontwerp van uw labels

Bij unieketiket.nl ontvangt u op maat gemaakte etiketten die geheel volgens uw wensen zijn gedrukt. Dit geeft u de volledige vrijheid om uw etiketten te ontwerpen. Gekleurde labels in groen, rood of blauw? Voor en achter-etiket alternerend? Opvallend afgewerkte etiketten voor uw premium product? Of juist barcode-stickers? Wij drukken uw individuele ontwerp in de door u gewenste maat. U zorgt voor het ontwerp en uw drukbestand  en wij drukken het etiket zoals u dat wenst.

Daarnaast kunt ook het materiaal, de vorm en het formaat van uw etiketten vrij kiezen. Van klassiek papier en folie-etiketten tot speciale materialen zoals ons graspapier: het maakt niet uit wat uw product is en aan welke branche u levert, wij hebben de juiste materialen voor uw toepassing.

Extra afwerkingen zijn ook geen probleem bij unieketiket.nl. Enerzijds verfraaien speciale afwerkingen zoals een foliedruk  met goudfolie het uiterlijk van uw etiket, anderzijds bieden beschermende lak of  folielaminaat extra bescherming tegen vocht en vuil.

Digitaal bedrukte etiketten

Voor het drukken van uw etiketten worden onze HP Indigo digitale drukmachines gebruikt. Digitaal drukken maakt het mogelijk kleine oplagen voordelig te drukken. Maar ook is het combineren van verschillende variaties van uw labels in één bestelling mogelijk . Ook iets complexere functies waarbij elk etiket een net even andere bedrukking krijgt, zoals opeenvolgende nummering of personalisatie, kan eenvoudig met digitaaldruk worden gerealiseerd.  Daardoor zijn digitale printmachines  efficiënter en is er minder afval. Tegelijkertijd doet modern digitaal drukken qua afdrukkwaliteit en beeld niet onder voor traditioneel offsetdrukken. Meer informatie over digitaal drukken vindt u hier.

Gedrukte etiketten op rol of A4-vellen

Bij unieketiket.nl produceren wij uw etiketten als etiketten op rol en als etiketten op A4-vellen. Productie op A4-vellen kan vooral praktisch zijn als u de etiketten met de hand op het product aanbrengt. Als u de etiketten machinaal verwerkt, is productie op rol een goede optie. Natuurlijk hebben beide productievarianten hun voor- en nadelen, ook wat betreft het ontwerp en de materiaalkeuze. Wij hebben beide productievarianten hieronder voor u samengevat en vergeleken. Zo kunt u erachter komen welke oplossing ideaal is voor uw toepassing en vereisten.

Etiketten op rol vs etiketten op A4-vel

Het eerste grote verschil is de verdere verwerking van uw etiketten: Productie op rollen is bij uitstek geschikt voor machinale verwerking. Bij etiketten op rol kunnen de wikkelrichting, rolkern en -diameter en het aantal etiketten per rol ook individueel en naar wens worden bepaald. Etiketten op A4-vellen zijn daarentegen niet geschikt voor machinale verwerking en zijn ideaal als u de etiketten met de hand op uw product aanbrengt.

Het tweede verschil is de oplage. Over het algemeen kan gezegd worden dat afdrukken op rollen geschikter is voor grote oplagen, terwijl A4-vellen ideaal zijn voor kleinere oplagen. De optimale oplossing moet echter altijd per bestelling worden beoordeeld.

Zowel roletiketten als etiketten op A4-vellen kunnen vrij worden aangepast wat betreft vorm, grootte en ontwerp. Er zijn echter beperkingen wat betreft de materiaalkeuze: Terwijl u voor roletiketten vrij kunt kiezen uit meer dan 15 standaardmaterialen, is de materiaalkeuze voor etiketten op vellen beperkt. Bovendien kunnen A4-etiketten voor vellen niet extra afgewerkt worden.

Bedrukte etiketten bestellen

Bij unieketiket.nl kunt u uw bedrukte etiketten eenvoudig en snel online bestellen met behulp van de calculator: voer de benodigde oplage in, selecteer de vorm, het materiaal en de afwerking. De prijs komt direct in beeld met de geschatte leverdatum van uw bedrukte labels. Een gedetailleerde stap-voor-stap handleiding voor het online bestelproces vindt u hier.

Heeft u nog vragen?

Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar iets specifieks? Persoonlijk advies is een cruciaal onderdeel van onze service. Wij nemen de tijd om alle individuele wensen van onze klanten werkelijkheid te laten worden en wijzen graag op mogelijkheden die u misschien nog niet eerder heeft overwogen.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9:00 en 17:00 uur bereiken op (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een email sturen: info@unieketiket.nl, wij adviseren u graag!

Meer informatie:

Kies uit onze materialen: we bieden een reeks verschillende papieren en folies, transparant of juist ondoorzichtig (opaak), mét of zonder afwerking,  Naast meer dan 15 standaardmaterialen bieden wij ook andere speciale materialen aan, zoekt u iets speciaals? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij informeren u graag.

Zien wat er allemaal mogelijk is? Laat u inspireren en bestel ons gratis materialenboek!

 

Een correct en foutloos drukbestand is een voorwaarde voor een efficiënte en snelle verwerking van uw bestelling. Vraag uw ontwerper daarom om onze aanleverspecificaties voor drukbestanden toe te passen op uw etiketontwerp.

Volg onze richtlijnen en u weet zeker dat het etiket er perfect uit zal zien!

Drukbestandenservice – met onze drukbestandenservice kunt u uw drukbestanden professioneel laten corrigeren. Zo voorkomt u onaangename verrassingen tijdens het drukken en krijgt u een perfect etiket.

Proefdruk – laat een proefdruk maken van uw etiket, gedrukt op onze echte drukmachines op het materiaal van uw keuze.  Zo kunt u het etiket beoordelen hoe het eindresultaat is vóórdat u een grotere bestelling plaatst.

Ontwerpservice – Heeft uw label-ontwerp een revisie nodig of heeft u nog geen etiket? Onze unieke ontwerpservice biedt u de mogelijkheid om een van onze grafische ontwerpers een creatief en professioneel etiket te laten ontwerpen volgens uw ideeën, specificaties en wensen.

Vragen? WiJ
helPen u graag!