Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Gekleurde etiketten

Zelfklevende etiketten op rol in alle kleuren

Met unieketiket.nl is méér mogelijk:

 • ideaal voor promoties en marketingcampagnes
 • Expressproductie mogelijk
 • Etiketten in alle kleuren
 • Ook speciale kleuren mogelijk
 • verschillende materialen
 • Vrij in vorm & formaat
 • gratis materialenboek
 • geproduceerd in digitale druk
 • hoogwaardige afwerking

Bereken nu de prijs van uw etiketten

Adesivi-personalizzati

Etiketten in alle kleuren

Heeft u gekleurde etiketten nodig voor een promotiecampagne, of wilt u kleurrijke etiketten als blikvanger gebruiken? Uw producten zijn in de aanbieding en u wilt dit duidelijk communiceren met opvallende rode etiketten?
Rode, groene, blauwe, zwarte, witte of pastelkleurige etiketten – bij unieketiket.nl kunt u roletiketten in alle denkbare kleuren krijgen.

Tegelijkertijd kunt u de vorm en het materiaal van uw etiketten volledig vrij kiezen en het juiste materiaal voor uw toepassing vinden uit een verscheidenheid aan papiersoorten en folies. Moeten uw etiketten bestand zijn tegen speciale temperaturen? Geen probleem. U kunt uw gekleurde etiketten ook krijgen met onze speciale diepvrieslijm. Om ze tegen slijtage te beschermen, kunt u de etiketten ook voorzien van een extra folielaminaat of beschermende lak – beide verkrijgbaar in mat of glans. Afdrukken op thermotransferpapier is ook geen probleem en geeft u de mogelijkheid om op een later tijdstip extra informatie af te drukken.

Voor welke toepassing u de etiketten ook nodig hebt, zoals u ziet zijn de mogelijkheden voor het ontwerpen van uw gekleurde etiketten bijna eindeloos en unieketiket.nl maakt (bijna) alles mogelijk.

Het juiste materiaal voor uw gekleurde etiketten

Bij ons kunt u kiezen uit een breed assortiment standaard- en speciale materialen. Of het nu gaat om folie of papier, transparant of gemetalliseerd, met hot foil of fluorescerende kleuren – wij vinden zeker het juiste materiaal voor uw toepassing. Bij het zoeken naar het ideale materiaal zijn niet alleen het uiterlijk en het gevoel belangrijk. Er moet ook rekening worden gehouden met de omgeving waarin het product wordt gebruikt: komt mijn product in contact met vocht, water of olie? Wordt het blootgesteld aan bijzonder lage of hoge temperaturen? Wilt u het etiket kunnen verwijderen en de fles opnieuw gebruiken?

Natuurlijk helpt onze klantenservice u graag bij het vinden van het juiste materiaal en beantwoordt ze uw vragen gedetailleerd en deskundig. U kunt ook vooraf ons gratis materialenboek bestellen en uzelf overtuigen van de uitstraling van onze standaardmaterialen.

Digitale druk: Flexibele oplagen & ontwerpvrijheid

Bij unieketiket.nl worden uw gekleurde etiketten op rol digitaal, in vierkleurendruk (CMYK) gedrukt, wat betekent dat het drukbestand (PDF) rechtstreeks van de pc naar de drukmachine wordt gestuurd. Dit maakt niet alleen snelle orderwisselingen mogelijk, maar ook  individuele personalisatie. U kunt op elk label een andere naam of code laten drukken. Ook kunnen verschillende soorten in één bestelling worden gecombineerd. Als de vorm en het materiaal van de verschillende etiketontwerpen hetzelfde zijn, kunnen we de etiketten in één opdracht produceren. Hiervoor vult  het aantal soorten en de gewenste totaal-oplage in bij het bestelproces en wijst u de drukbestanden toe te aan de soorten met het gewenste aantal per soort. Dit bespaart u niet alleen kosten, maar ook tijd.

A4-vellen

Ook kunt u uw gekleurde labels ook op A4-vellen laten drukken. De etiketten op A4 vellen zijn met name geschikt voor kleine oplages en wanneer het etiket niet machinaal maar handmatig op het product wordt aangebracht. Ook hier geldt dat u voor uw etiketten in kleur kunt kiezen voor ronde, vierkante of op maat gemaakte etiketten, waarbij u de maatwerkvorm vrij kunt vormgegeven.

Hoe bestel ik gekleurde etiketten?

U kunt uw gekleurde etiketten snel en eenvoudig bestellen via onze online calculator.
Heeft u een bijzondere vraag, of wilt u uw etiketten in een speciale kleur bedrukken of ze een speciaal effect geven met fluorescerende kleuren? Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

U kunt ons per per e-mail op info@unieketiket.nl bereiken, of telefonisch van maandag tot en met vrijdag van 9:00 en 17:00 uur, op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van het bedrukken in speciale kleuren!

Tools & Services:

Met eigen ogen zien hoe onze materialen en afwerkingen eruitzien? Bestel ons gratis materialenboek! Met:

 • onze meest gangbare materialen en afwerkingen.
 • kleine samples van de materialen om mee te testen: aanbevolen!.
 • handige tips en uitleg over de opmaak van drukbestanden, onze diensten en services en nog veel meer!

Materialenboek nu aanvragen

Op onze pagina aanleverinstructies vindt u alle belangrijke informatie over hoe de drukbestanden moeten worden aangeleverd.

Wilt u er zeker er van zijn dat uw drukbestand correct is:
Onze drukbestandenservice kan ervoor zorgen dat uw ontwerp-bestanden perfect worden opgemaakt volgens uw wensen én volgens onze eisen.

U kunt onze bestandenservice los bestellen of u kunt de optie tijdens de bestelling van uw etiketten toevoegen aan de order.

Onze ontwerpservice voor etiketten biedt u de mogelijkheid om een professioneel etiket te laten ontwerpen door een van onze grafische ontwerpers volgens uw specificaties en wensen.

Ga naar de Briefing

Vragen? WiJ
helPen u graag!