Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten met opeenvolgende nummering

Sequentiële etiketten en labels

Genummerde etiketten van unieketiket.nl

  • opeenvolgende of onregelmatige nummering
  • etiketten met serie- of batchnummers
  • inventarislabels en ID’s voor documentbeheer
  • scherpe bedrukking
  • geschikt voor thermotransferprinters
  • talrijke materialen, kleuren en lijmen
  • gratis levering in Nederland, België en de EU

Nummering van opeenvolgende barcodes

Individuele nummering van stickers op rol komt vaak voor met een reeks van barcodes. Genummerde etiketten, met EAN 13, Code 128, Code 39 of QR-codes, zijn voor ons geen probleem omdat wij digitaal drukken.Voor uw genummerde etiketten hebben wij, naast talrijke papiersoorten en folies, ook diverse lijmsoorten met verschillende eigenschappen beschikbaar; permanent klevend, verwijderbaar zonder residu, afwasbaar en geschikt voor gebruik in de diepvries.

Etiketten met opeenvolgende nummering

De nummering kan opeenvolgend of onregelmatig zijn. Voor opeenvolgende nummering van uw roletiketten is het voldoende als u ons het nummerbereik doorgeeft. Dankzij onze moderne digitale drukmachines kunnen wij uw genummerde etiketten gemakkelijk en voordelig produceren.

Etiketten met onregelmatige nummering

Is uw nummering niet opeenvolgend? Geen probleem! Voor onregelmatige nummering stuurt u ons een (Excel-) tabel met één kolom met de per etiket te drukken gegevens. Dankzij geautomatiseerde processen en digitaal drukken is de realisatie van onregelmatige nummering zonder problemen mogelijk. Het enige wat wij van u nodig hebben is een excel bestand met de gewenste nummers, codes of teksten.

Gepersonaliseerde etiketten

Uw labels op rol kunnen niet alleen worden voorzien van individuele nummers. Bij unieketiket.nl heeft u ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld op elk etiket een andere naam te drukken of om op elk label een unieke QR-code toe te voegen, of we drukken  steeds verschillende codes, of unieke batchnummers of houdbaarheidsdata, en zo voort!

Bekijk hier alle mogelijkheden om uw etiketten te personaliseren.

Heeft u nog vragen?

Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar iets specifieks? Wij zijn een onlinedrukkerij en persoonlijk advies is een cruciaal onderdeel van onze kwaliteit. Wij nemen de tijd om alle individuele wensen van onze klanten werkelijkheid te laten worden en wijzen graag op mogelijkheden die misschien nog niet eerder zijn overwogen.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een email sturen: info@unieketiket.nl,  wij adviseren u graag!

Meer informatie:

Bij unieketiket.nl worden uw zelfklevende etiketten op rol geproduceerd met digitale drukmachines. De voordelen hiervan zijn, naast individuele nummering, onder andere snelle jobwissels en kortere verwerkingstijden. Tegelijkertijd is de afdrukkwaliteit vergelijkbaar met offset.

Op onze pagina aanleverinstructies vindt u alle belangrijke informatie over hoe de drukbestanden moeten worden aangeleverd.

Met onze drukbestanden-assistent kunt u een template opvragen in uw etiket-formaat, als basis voor een correct drukbestand.

Hulp nodig bij de opmaak van de drukbestanden?
Onze drukbestandenservice kan ervoor zorgen dat uw ontwerp-bestanden perfect worden opgemaakt volgens uw wensen én volgens onze eisen.

Er worden veel technische termen gebruikt bij het afdrukken van etiketten. In onze verklarende begrippenlijst leggen we de meest voorkomende termen uit.

Komt u toch nog een onbekende of onduidelijke term tegen? Stuur ons een een email: info@unieketiket.nl,

Vragen? WiJ
helPen u graag!