Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten bestellen in kleine oplages

Voordelige productie met digitaal drukken

unieketiket.nl biedt méér:

  • Kleine oplagen haalbaar met digitale druk
  • Eigen ontwerp sticker
  • 48-uurs express productie
  • snel online berekenen en bestellen
  • uitstekende prijs-prestatieverhouding
  • gratis verzending in de EU
  • Snelle levertijden

Uw eigen ontwerp voor uw eigen merk

Het juiste label zorgt ervoor dat u zich onderscheidt van uw concurrentie. Gebruik het niet alleen om belangrijke informatie over uw product met uw klanten te delen. Geef het een speciaal karakter dat uw merk vertegenwoordigt en herkenning creëert.

Efficiënte productie, ook voor kleine oplagen

Met digitale druk kunnen wij elk etiketten ontwerp efficient produceren, ook als het gaat om een laag volume aan stickers.Uw eigen ontwerp wordt als drukbestand rechtstreeks van de computer naar de drukpers gezonden. Ook heeft u de mogelijkheid om uw kleine labeloplage op maat te laten snijden met een lasermachine in plaats van dat er een dure stansplaat moet worden gebruikt. Digitaal drukken in combinatie met lasersnijden bespaart dus tijd en middelen, omdat er geen drukplaten of lange machine-insteltijden nodig zijn. Dit betekent dat wij uw bestelling snel en tegen lage kosten kunnen produceren en daar profiteert u van!

Kleine oplage op rol of A4 vel?

unieketiket.nl produceert uw zelfklevende etiketten geheel naar uw wensen. Niet alleen de vorm en het formaat kunt u zelf bepalen, ook het label-ontwerp bepaalt u zelf.

Daarnaast kunt u kiezen hoe u de stickers geleverd wilt hebben: als etiketten op rol of op gedrukt op A4 vellen. De keuze tussen beide is ook afhankelijk van hoe u de etiketten gaat verwerken: handmatig of machinaal. Wanneer u de etiketten handmatig aanbrengt zijn etiketten op A4 vellen een optie. Wanneer u de etiketten machinaal wilt aanbrengen op uw product maakt u de keuze voor etiketten op rol. Als het u niet uitmaakt de tip: er kan een prijsverschil zijn tussen rol-labels en A4 vellen. Het tabblad met de A4 calculator bevindt zich naast de calculator voor de etiketten op rol, u kunt gemakkelijk switchen tussen beide calculators, waarbij de gegevens die u heeft ingegeven worden meegenomen. Let op: voor A4 vellen zijn minder materialen beschikbaar, dus controleer ook altijd of het gewenste materiaal  is geselecteerd.

Maak uw etiket uniek

Laat uw etiketten opvallen en kies een aantrekkelijk materiaal. Papier zoals ons zachte katoenpapier of een zilverkleurig PP materiaal zorgt ervoor dat uw etiketten er uniek uitzien en hoogwaardig aanvoelen. Ook voor bestellingen in kleine oplagen bieden we een ruime materiaalkeuze. Dus zelfs bij kleine oplagen hoeft de kwaliteit niet onder te doen.

Wilt u metallic effecten op uw etiketten in kleine oplagen? Kies dan voor ons zilverkleurig glanzend papier óf voor PP-folie zilverkleurig. Door op zilver materiaal te drukken, kunt u veel metallic tinten op uw etiketten simuleren. Dit geeft ze een elegant tintje en zorgt ervoor dat ze opvallen in de massa. Vooral als u dit effect voor kleine oplagen wilt, raden wij u aan om zilver materiaal te gebruiken, als voordelig alternatief voor het duurdere foliepreeg.

*Nieuw* *Nieuw* *Nieuw* – ook voor kleinere oplagen betaalbaar: de luxere afwerkingen digitale folie en spot UV-lak. Ga voor meer informatie naar onze pagina voor digitale afwerkingen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar iets specifieks? Wij zijn een onlinedrukkerij en persoonlijk advies is een cruciaal onderdeel van onze kwaliteit. Wij nemen de tijd om alle individuele wensen van onze klanten werkelijkheid te laten worden en wijzen graag op mogelijkheden die misschien nog niet eerder zijn overwogen.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9:00 en 17:00 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl, wij adviseren u graag!

Tools & Services:

Doordat u uw bestelling bij ons compleet online kunt regelen, bespaart u tijd en kosten. Bij unieketiket.nl kunt u uw etiketten in enkele stappen direct online bestellen met behulp van de online calculator.
Uitleg over ons bestelproces vindt u hier.

De etiketten worden direct bij u bezorgd of indien gewenst bij de producent waar u mee samenwerkt.

Wilt u  de etiketten laten afleveren op een ander adres? Geef dan, vóórdat u de bestelling plaats het leveradres op in uw account: ga naar ‘mijn unieketiket.nl’ / ‘mijn account’ en klik op ‘nieuw adres’ bij ‘Leveradres’. Het nieuwe leveradres is nu te selecteren tijdens het bestelproces.

Op onze pagina aanleverinstructies vindt u alle belangrijke informatie over hoe de drukbestanden moeten worden aangeleverd.

Met onze drukbestanden-assistent kunt u een template opvragen in uw etiket-formaat, als basis voor een correct drukbestand.

Met eigen ogen zien hoe onze materialen en afwerkingen eruitzien? Bestel ons gratis materialenboek! Hierin vindt u:

  • onze meest gangbare materialen en afwerkingen.
  • kleine samples van de materialen om mee te testen: aanbevolen!.
  • handige tips en uitleg over de opmaak van drukbestanden, onze diensten en services en nog veel meer!

Materialenboek nu aanvragen

Vragen? WiJ
helPen u graag!