Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten voor kaarsen

Op maat gemaakte kaarsetiketten op rol

Dit maakt ons uniek:

  • In uw eigen formaat en vorm
  • Heldere kleuren
  • Grote keus aan (luxe) afwerkingen
  • Meerdere variaties mogelijk in één order
  • Flexibiliteit met digitaal drukken
  • Gratis levering binnen de EU
etiketten_voor_kaarsen

Unieke kaarsetiketten

Kaarsen worden steeds populairder. Met hun exclusieve geuren geven ze een gevoel van luxe. In tegenstelling tot andere luxeproducten zijn kaarsen echter een genot dat voor iedereen betaalbaar is.

Natuurlijk is de kwaliteit van de was en de geurstoffen die gebruikt worden om kaarsen te maken van groot belang. Een etiket van hoge kwaliteit kan echter het verschil maken tussen een bestseller en een slow seller. Dus hoe kunt u ervoor zorgen dat uw kaarsen goed worden ontvangen door uw klanten? Hier zijn een paar tips die, in onze ervaring, onderscheidend kunnen zijn voor het succes van kaaarsen en kaarsenfabrikanten.

Etiketten voor kaarsen in elke vorm en elk formaat

Ongeacht het type verpakking waarop u uw kaarsenetiketten wilt aanbrengen, belangrijk is dat de etiketten het juiste formaat hebben. Er worden veel verschillende glasformaten gebruikt voor sfeer- en geurkaarsen, niet alleen qua vorm, maar ook qua grootte, diameter en volume. Als uw kaarsenetiketten gaat aanbrengen op cilindrische potten, heeft u misschien een rond etiket nodig met een niet-gestandaardiseerde diameter of een vierkant etiket met afgeronde hoeken. Als professionele etikettenfabrikant biedt unieketiket.nl alle maatwerkvormen en maten kaarsenetiketten.

Verschillende geuren of variëteiten

Heeft u meerdere variëteiten of geuren in uw kaarsen-assortiment, dan biedt het digitaal laten drukken van etiketten veel voordelen. Wij kunnen al uw etiketvariaties in één opdracht produceren, mits deze allemaal dezelfde vorm en hetzelfde formaat hebben. De bedrukking kan dus voor elke soort verschillen.

Dit betekent dat wij uw kaarsenetiketten op een voordelige manier kunnen produceren. U kunt dus bijvoorbeeld uw seizoensgebonden varianten bestellen samen met uw kernassortiment. U kunt het totale aantal etiketten van de bestelling vrij verdelen tussen alle variaties. Dit komt ook van pas als u een duidelijke bestseller heeft. Wijs gewoon een groter deel van de totale bestelling toe aan deze soort.

Materialen en luxe afwerkingen voor uw kaarsetiketten

Bij unieketiket.nl bieden wij u een grote keuze aan materialen voor het bedrukken van uw etiketten. Wij vinden het belangrijk om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Daarom hebben wij structuurpapier, folies en verschillende duurzame materialen voor u op voorraad. Als u meer wilt weten over onze materialen en hun eigenschappen, kunt u altijd een kijkje nemen op onze materialenpagina of een gratis materialenboek bestellen.

Als u uw etiketten op een specifiek materiaal wilt laten drukken dat u niet in onze calculator of in ons materialenoverzicht kunt vinden, neem dan contact met ons op. Op verzoek kunnen wij specifieke materialen voor u bestellen.

Omdat etiketten onze specialiteit zijn, geven wij uw zelfklevende etiketten graag een luxe afwerking. U heeft de keuze uit onze verschillende afwerkingsopties. Of het nu gaat om foliepreeg (hot foil), een spot-UV lak of een folielaminaat met een hoogglans: bij ons kunt u uw etiketten robuust en elegant tegelijk maken.

Meer informatie:

Zien wat er allemaal mogelijk is? Laat u inspireren en bestel ons gratis materialenboek! Hierin vindt u:

  • onze meest gangbare materialen en afwerkingen.
  • kleine samples van de materialen om mee te testen: aanbevolen!
  • handige tips en uitleg over de opmaak van drukbestanden, onze diensten en services en nog veel meer!

Materialenboek nu aanvragen

Onze ontwerpservice voor etiketten biedt u de mogelijkheid om een professioneel etiket te laten ontwerpen door een van onze creatieve grafische ontwerpers volgens uw specificaties en wensen.

Doordat u uw bestelling bij ons compleet online kunt regelen, bespaart u tijd en kosten. Bij unieketiket.nl kunt u uw etiketten in enkele stappen direct online bestellen met behulp van de online calculator.
Uitleg over ons bestelproces vindt u hier. De etiketten worden direct bij u bezorgd of indien gewenst bij de producent waar u mee samenwerkt.

Vragen? WiJ
helPen u graag!

label_voor_kaarsen_vele_soortenEtiket_kaars_

 etiket_voor_geurkaarskaars_etiketten_soorten.