Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Vraag & antwoord:
“Wat bedoelen jullie met: aantal verschillende soorten drukken?”

Vandaag geven wij in de rubriek “vraag van de week” een door onze klanten vaak gestelde vraag:

“Wat bedoelen jullie nu precies met aantal verschillende soorten drukken”?

Bij unieketiket.nl heeft u de mogelijkheid om meerdere soorten (=varianten) in één opdracht te laten drukken. Voorwaarde hiervoor is dat alle te bestellen etiket-ontwerpen dezelfde vorm en hetzelfde formaat hebben en op hetzelfde materiaal worden gedrukt. Het ontwerp, dus de tekst, afbeeldingen en kleuren, mogen dan juist wel van elkaar verschillen. Indien u een andere vorm of ander materiaal wenst voor uw andere etiketten zult u daarvoor een extra opdracht moeten plaatsen.

Uw voordeel: Als u meerdere soorten laat drukken met gelijke vorm, formaat en materiaal, in één online bestelling combineert, wordt uw prijs per etiket nog voordeliger.  Wij produceren alle etiketten dan in tegelijkertijd en dat zorgt voor lagere kosten. Dat voordeel bieden wij u graag!

Een voorbeeld

Sorten-Beispiel-2

2 soorten = 1 bestelopdracht

Sorten-Beispiel-1

2 verschillende etiketten = 2 bestelopdrachten

“Hoe moet ik verschillende soorten bestellen?”

Het online bestellen van een opdracht met meerdere soorten begint dus in de calculator met het invullen van het aantal soorten en het totaal aantal benodigde etiketten (en vergeet daarna niet om ook de andere parameters in te vullen ;).

Het totaal is de optelling van alle benodigde etiketten van alle soorten. U kunt de verdeling van het totaal over de soorten helemaal zelf bepalen. Het gewenste aantal voor iedere soort kunt u aan het eind het bestelproces ingeven, na het uploaden van de drukbestanden.

Voor het correct aanleveren van uw drukbestanden verwijzen wij u naar onze aanleverinstructies. Mocht u niet zeker zijn of uw bestanden correct zijn opgemaakt dan heeft u de mogelijkheid om deze door ons te laten controleren. Hiervoor selecteert u de optie drukbestandenservice.
Heeft u nog geen ontwerp dan kunnen wij u helpen met het ontwerpen van uw etiket. Onze grafische ontwerpers staan voor u klaar om ‘het boegbeeld’ van uw product vorm te geven. Meer informatie over deze service vindt u op de pagina ontwerpservice.