Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Vraag van de week:
„Wat bedoelen jullie met: aantal verschillende soorten drukken?”

Vandaag geven wij in de rubriek “vraag van de week” een door onze klanten vaak gestelde vraag:

Wat bedoelen jullie nu precies met “aantal verschillende soorten drukken”?

Bij unieketiket.nl heeft u de mogelijkheid om meerdere soorten (=varianten) in één opdracht te laten drukken. Voorwaarde hiervoor is dat de te bestellen etiketten dezelfde vorm en formaat hebben en op hetzelfde materiaal worden gedrukt. Het grafische ontwerp en de kleuren kunnen dan wel van elkaar afwijken. Indien u een andere vorm wenst of ander materiaal wens voor uw andere etiketten dient u hier een nieuwe opdracht voor te maken.

Wanneer u meerdere varianten wilt laten drukken met dezelfde vorm en hetzelfde formaat en materiaal wordt uw prijs per etiket nog voordeliger.  Wij kunnen dan in één run produceren en dat zorgt voor lagere kosten. Dat voordeel willen wij graag met u delen.

Een voorbeeld

Sorten-Beispiel-2

2 soorten = 1 bestelopdracht

Sorten-Beispiel-1

2 verschillende etiketten = 2 bestelopdrachten

 

De gewenste aantallen per soort etiket kunt tijdens het bestelproces ingeven. Dit doet u bij het uploaden van de drukwerkbestanden. Voor het correct aanleveren van uw drukwerkbestanden verwijzen wij u naar onze aanleverinstructies. Mocht u niet zeker zijn of uw bestanden correct zijn opgemaakt dan heeft u de mogelijkheid om deze door ons te laten controleren. Hiervoor selecteert u de optie drukbestandenservice. Heeft u nog geen ontwerp dan kunnen wij u helpen met het ontwerpen van uw etiket. Onze grafische ontwerpers staan voor u klaar om het boegbeeld van uw product vorm te geven. Meer informatie over deze dienst vindt u op de pagina ontwerpservice.