Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten voor Ginflessen

Hoge kwaliteit bedrukking & afwerking - Maak van uw Ginverpakking een blikvanger!

De voordelen van unieketiket.nl

Individuele roletiketten voor gin

Er zijn maar weinig producten en dranken waarbij het uiterlijk van het product en de verpakking belangrijker is dan in de drankensector, vooral voor speciale en hoogwaardige dranken zoals gin, wodka of whisky. Dit betekent dat de kwaliteit van de verpakking, de fles en het etiket van het hoogste niveau moeten zijn.

Bij unieketiket.nl krijgt u etiketten van hoge kwaliteit die net zo individueel zijn als uw gin. Bij het ontwerpen van uw roletiketten voor jenever heeft u de beschikking over een breed scala aan speciale materialen en afwerkingen. Dankzij onze moderne druktechnieken is het mogelijk om je etiketten volledig te personaliseren, van een barcode te voorzien en ze in bijna elke vorm en maat te produceren. Of het nu gaat om een rond of rechthoekig etiket of een etiket met een volledig unieke vorm – er zijn geen grenzen aan uw creativiteit als het gaat om ontwerp.

Inspiratie en advies over alles wat met etiketten te maken heeft

Of u nu precies weet wat voor etiketten u nodig hebt of voor het eerst overweegt om bedrukte etiketten op rol te bestellen – wij helpen en adviseren u graag over onze etiketten, materialen en opties! Op onze website vindt u veel informatie over onze etiketten, de verschillende materialen en afwerkingen en speciale druktechnieken. Bestel ons gratis materialenboek om het te bekijken. U vindt daarin voorgesneden voorbeeldetiketten op onze standaardmaterialen – met en zonder afwerkingen. Zo kunt u zichzelf overtuigen van onze afdrukkwaliteit en de afzonderlijke materialen vergelijken.

Etiketten met metallic

Geef uw gin etiket een speciale uitstraling en kies voor een metallic effect. Er zijn verschillende manieren om dit effect te creëren: met behulp van foliepreeg, met metallic inkten of een print op metallic materiaal.

Personaliseer uw etiketten

Bij unieketiket.nl heeft u de mogelijkheid om uw etiketten te personaliseren. Personalisatie door het afdrukken van namen, nummers, individueel gegenereerde codes of afbeeldingen is al lang een trend. Maak van de gelegenheid gebruik om uw klanten persoonlijk aan te spreken en ontwerp een gepersonaliseerd etiket.

Makkelijk: bestel uw etiketten online

Bij unieketiket.nl is het mogelijk om uw etiketten volledig online te berekenen en vervolgens direct te bestellen. Gebruik hiervoor de online calculator. Nadat u de gewenste specificaties van uw etiket heeft geselecteerd, ziet u direct de totaalprijs en de verwachte leverdatum. Zo weet u direct wanneer uw etiketten klaar zijn voor productie. In de volgende bestelstap kunt u de parameters voor uw etiketrollen definiëren. Geef de looprichting van de etiketten op, de kerndiameter van de rol, de buitendiameter of hoeveel etiketten er op een rol moeten. Nadat u met succes uw bestelling heeft geplaatst, kunt u uw drukbestanden direct uploaden en de bestelstatus van uw labelproductie volgen in uw account.

Alle betaalmethoden in één overzicht

Met iDEAL, creditcard, bankoverschrijving vooraf of op rekening – bij unieketiket.nl heeft u verschillende mogelijkheden om uw etiketten te betalen. Hier vindt u een overzicht van onze betaalmethoden.

Misschien ook interessant:

Tools & Service:

Bestel een gratis materialenboek met onze standaard papieren en folies en overtuig uzelf van onze kwaliteit. Klik hier om het boek gratis te bestellen.

In onze online calculator kunt u de prijs van uw etiketten zelf berekenen en als offerte naar uzelf sturen voordat u bestelt. Bereken nu de prijs.

Binnen de EU verzenden we uw etiketten gratis als standaardpakket met UPS. Heeft u uw etiketten dringend nodig? Selecteer dan tijdens het bestelproces express productie (tegen extra kosten).

Vragen? WiJ
helPen u graag!