Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Welke betalingsmogelijkheden heeft u bij unieketiket.nl?

Betalingsmogelijkheden

Wij zijn een online bedrijf waar in principe direct of vooraf betaald wordt: daarop is onze prijsstelling gebaseerd. Nadat de order gereed is, verzenden wij de factuur, op ecologisch verantwoorde wijze, per e-mail. U kunt hiervoor ook het email-adres opgeven van uw boekhouding.
De volgende betaalmethoden kunnen gebruikt worden voor de betaling van uw bestellingen in onze online shop:

iDeal logo for website page 'betalingsmogelijkheden'

Betalen met iDEAL

Met iDEAL kunt u, zoals u gewend bent, vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen.

Paiement

Creditcard

Wij bieden u de mogelijkheid om uw bestellingen met een creditcard te betalen. U kunt gebruik maken van Visa, Mastercard of American Express. Na het bestelproces wordt u automatisch doorgestuurd naar het betaalportaal. Uw creditcard wordt onmiddellijk belast.

Paypal betaling

Na een succesvolle bestelling wordt u automatisch doorgestuurd naar uw Paypal-betaling. Log in met uw e-mailadres en wachtwoord en betaal snel en veilig online.

Bankoverschrijving-vooraf

Bankoverschrijving vooraf

Betaal uw etiketten veilig vooraf door het orderbedrag zelf over te schrijven op onze bankrekening. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u, binnen ca 15 minuten, een email met de betaalinstructie en onze bankgegevens. Houd er rekening mee dat het 1 tot 2 werkdagen duurt voordat het geld op onze rekening staat. Wij starten de productie van uw bestelling na succesvolle ontvangst van het orderbedrag.

Betalen op rekening

Voor regelmatig bestellende klanten kunnen we, onder voorwaarden, leveren met betaling op rekening, met een betaaltermijn van 8 dagen. Een positieve credit check is in elk geval een voorwaarde voor factuurbetaling. Voor meer informatie, neem contact op met onze klantenservice.