Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten drukken

Wij zijn uw B2B drukwerkpartner voor etiketten - voor alle branches & producten

Uw voordelen met unieketiket.nl

Bereken nu uw etikettenprijs


Etiketten-drukken

Etiketten drukken met unieketiket.nl

unieketiket.nl is uw B2B online drukkerij voor zelfklevende etiketten op rol of A4 vellen. Bij unieketiket.nl drukken wij uw etiketten op hoge kwaliteit, snel en tegen voordelige prijzen. Als klant beslist u welke vorm en grootte uw etiket moet hebben, welk materiaal we gebruiken en hoe het ontwerp eruit moet zien. Wij drukken uw etiketten – volledig op maat volgens uw wensen.

Met of zonder afwerking?

De beslissing om een extra afwerking aan uw etiketten toe te voegen kan van groot belang zijn. Afwerkingen kunnen uw etiketten beschermen tegen slijtage, maar kunnen er ook voor zorgen dat uw labels zich onderscheiden van concurrerende producten.

Bij unieketiket.nl kunt u kiezen uit een breed scala aan afwerkingen:

Om uw etiketten te beschermen:

Om uw etiketten te verfraaien:

U beslist welke afwerking geschikt is voor het gewenste effect. Of u een afwerking wenst of nodig heeft kan een verstandige keuze zijn, om uw etiket te beschermen tegen vocht of slijtage, of het kan een kwestie van smaak zijn, of allebei!

Wij adviseren u graag bij vragen over dit onderwerp.

Op rol of A4-vel?

Een belangrijke beslissing: etiketten op rol of op vel?

Etiketten op rol zijn zelfklevende etiketten die op rollen worden geproduceerd. Dit vergemakkelijkt vooral de het aanbrengen van uw labels met een machinale verwerking, maar de rollabels zijn ook geschikt voor handmatige verwerking. Roletiketten worden in bijna elk toepassingsgebied en in elke branche gebruikt.

Etiketten op A4-vellen zijn de tegenhanger van etiketten op rol. Zoals de naam al doet vermoeden, worden ze op een A4 vel geproduceerd en zijn ze bijzonder geschikt voor kleine oplagen. Etiketten op vellen kunnen gemakkelijk van de achterkant verwijderd worden en met de hand op het product aangebracht worden. Etiketten op A4-vellen zijn niet geschikt voor machinale verwerking.

Digitaal drukken in hoge kwaliteit

Bij unieketiket.nl worden uw etiketten geproduceerd met digitaaldruk. Hiervoor worden digitale drukmachines van HP gebruikt. Digitaal drukken betekent dat het drukbestand rechtstreeks van de pc naar de drukmachine wordt overgebracht.  Deze technologie gebruikt geen drukplaten met als voordel dat het drukproces snel en flexibel is. Tegelijkertijd doet digitaal afdrukken qua afdrukkwaliteit niet onder voor offsetdruk en maakt het indruk met schitterende kleuren, een hoge resolutie en een scherpe reproductie van lettertypen.

Een groot voordeel van digitaal drukken is de kosteneffectieve productie van kleine oplagen. Ideaal voor alle klanten die veel verschillende soorten, opeenvolgende nummering of maatwerk-print nodig hebben. Dit is ook waar personalisatie om de hoek komt kijken. Met een digitaal drukbestand kan elk label individueel ontworpen en gepersonaliseerd worden, gemakkelijk en voor aantrekkelijke prijzen, bijvoorbeeld met extra afdrukken van namen, nummers, barcodes of QR-codes:

 

 

Etiketten online drukken - hoe werkt dat?

Bij unieketiket.nl vindt het hele proces – van het bestellen en verwerken van de drukbestanden tot de daadwerkelijke productie – online plaats. En dat werkt zo:

#1 Ons materialenboekOns gratis materialenboek is een goede eerste bron van informatie. Hierin vindt u alle papiersoorten en afwerkingen die in de calculator zijn opgeslagen. U vindt gegarandeerd het ideale materiaal voor uw vereisten en uw product. Vul het formulier in en bekijk onze materialen en drukkwaliteit zélf, binnen een paar dagen.

#2  Drukbestanden maken – Zodra u een materiaal heeft gekozen, is het tijd om uw etiket te ontwerpen. Om er zeker van te zijn dat uw drukbestanden correct worden aangemaakt en dus door ons verwerkt kunnen worden, vragen wij u onze aanleverinstructies nauwgezet te volgen.

#3 Bereken & online bestellen – Onze online calculator toont u de exacte prijs die u voor uw etiketten zult betalen: Voer de parameters van uw etiketten in, zoals formaat, vorm, materiaal en eventuele afwerking, en de prijs wordt weergegeven. Er wordt ook een geschatte leverdatum weergegeven. In de volgende stap kunt u doorgaan met de bestelling en de drukbestanden direct online uploaden.

 

Etiketten drukken gemakkelijk gemaakt - met onze services

Als professionele online drukkerij willen wij het bestellen voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom hebben wij een aantal extra diensten ontwikkeld die u kunnen helpen met problemen die zich kunnen voordoen voordat u daadwerkelijk uw bestelling plaatst:

#1 De drukbestanden assistent – De drukbestandenassistent ondersteunt u actief bij het maken van het drukbestand: U volgt simpelweg de stapsgewijze instructies en vult u de vereiste gegevens/parameters in. Vervolgens ontvangt u per email een PDF template op maat voor uw eigen drukbestand, u kunt dit bestand vervolgens verder bewerken in een grafisch programma zoals Adobe Illustrator.

#2 Drukbestandenservice – U heeft al een etiketontwerp en een afgewerkt afdrukbestand, maar u weet niet zeker of alles correct is aangemaakt? Geen probleem! Onze drukbestandenservice zal uw drukbestand controleren op eventuele fouten en deze corrigeren. Boek de drukbestandenservice bij uw online bestelling en voorkom onaangename verrassingen.

#3 Ontwerpservice – Heeft u een nieuw etiketontwerp nodig of wilt u uw oude etiket opnieuw laten ontwerpen? Dan is onze ontwerpservice iets voor u: onze ontwerpservice biedt u de mogelijkheid om tegen een vaste prijs en volgens uw wensen en specificaties een geweldig etiket te laten ontwerpen door een professionele grafisch ontwerper.

 

Hoogwaardige productie, persoonlijk advies

Tevreden klanten zijn onze topprioriteit. Juist omdat we online werken is een persoonlijke en competente klantenservice bijzonder belangrijk voor ons. Wij streven ernaar om u voor, tijdens en na het bestellen van uw etiketten zo goed mogelijk te adviseren en staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Neem contact op met onze klantenservice: Stuur een e-mail naar info@unieketiket.nl of bel ons op (+31) (0)30 808 05 97 van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Nu berekenen en bestellen

 

Vragen? WiJ
helPen u graag!